כבר כמה זמן שאני קורא ונהנה מהדיווחים שלכם כאן אז עכשיו החלטתי גם אני להביא את תרומתי הצנועה לפורום

הקדמה קצרה- מאחר שאני נשוי אני נמנע מלפקוד זונות שעושות הכל, ומעדיף את המעסות שמשלבות עיסוי מקצועי עם בודי מסאז בלי חדירה מציצה נשיקות צרפתיות וירידות- ככה זה מרגיש לי פחות בגידה באשתי שמאוד אוהב (חסר לי עדיין הריגוש והגיוון, מה גם שבשגרה לא יוצא לנו לשכב הרבה) וככה אני גם משחרר את השרירים והמוח וגם נותן פורקן לזין בחבילה אחת, בלי סיכונים למחלות כמו הרפס למשל (שמאוד לא נעים ונשאר איתך לכל החיים..). ועם גומי זה לא מרגיש לי כיף והדבר האמיתי, מה גם שיכול להשתחרר או להיקרע לכן מעדיף בלי האקסטרות האלו בכלל.
אז אחרי שחיפשתי הרבה זמן אחרי מעסה כזו עם ידיים טובות ונקיות שאוכל להרגיש בטוח איתה מצד אחד וליהנות מצד שני, נראה לי שמצאתי אחת כזו בדירה פרטית ברחוב גוש עציון בתל אביב. זה רחוב קטן ושקט ביד אליהו קרוב לתקווה ולא התקשיתי למצוא בו חניה. הכניסה לדירה דסקרטית יחסית והיא נראית נקייה ונעימה למרות שזו דירה ישנה.
היא מפרסמת 2 מספרים ביד 2, פעם אחת ב170 שזה לחצי שעה ופעם אחת ב250 שזה ל45 דקות. כשביררתי פרטים בטלפון שאלתי אם יש מצב לאחת מהאקסטרות שציינתי למעלה בתוספת תשלום ואם יש על מה לדבר במקום, אבל היא ישר פסלה על הסף כל אפשרות כזו וזה נתן לי אור ירוק ללכת לבדוק הסחורה. ככה אגב היה גם בטיפול עצמו- ניסיתי שוב לבדוק אם יש מצב לתוספת בתשלום ונעניתי בשלילה.
מבחינת מראה- היא אמנם נמוכה קצת ומלאה, אבל עם תחת עסיסי פנים יפות ושיער ארוך כמו שאני אוהב, נראית בסוף שנות ה20 שלה. ממה שהבנתי ממנה היא כבר 3 שנים בתחום, ובאמת העיסוי היה מקצועי וחזק במידה שביקשתי ממנה (משתמשת לפעמים גם במרפקים שפחות אהבתי). התחילה בגב עברה לרגליים תוך כדי ששולחת לפעמים ליטופים מחרמנים לביצים ולזין שהתחיל להזדקף
, ואחרי כ25 דקות ביקשה ממני להסתובב לא לפני שניקתה אותי מהג'ל עם נייר ומגבון ועברה לעסות שוב את הרגליים והחלק העליון במגע אירוטי ומענג, ולבסוף עלתה עליי לבודי עם הציצי והבטן שלה תוך כדי שאני מלטף את הישבן המדהים שלה עד לגמירה המיוחלת. סה"כ שהיתי אצלה 42 דקות כולל מקלחת (לקחתי את המסלול הארוך) והרגשתי שבאמת אכפת לה מהלקוח ולא מחפשת לתקתק, מידי פעם היתה שואלת ובודקת אם זה טוב או נעים לי, וכשביקשתי למשל פרוסטטה עשתה בלי פרצופים וגם לא ביקשה על זה תוספת כמו אחרות ששמעתי. קצת הפריע לי ריח הסיגריות שנדף ממנה בהתחלה, אך תוך כדי העיסוי כבר לא היה מורגש והבושם שלה חיפה עליו.
היא מפרסמת 2 מספרים ביד 2, פעם אחת ב170 שזה לחצי שעה ופעם אחת ב250 שזה ל45 דקות. כשביררתי פרטים בטלפון שאלתי אם יש מצב לאחת מהאקסטרות שציינתי למעלה בתוספת תשלום ואם יש על מה לדבר במקום, אבל היא ישר פסלה על הסף כל אפשרות כזו וזה נתן לי אור ירוק ללכת לבדוק הסחורה. ככה אגב היה גם בטיפול עצמו- ניסיתי שוב לבדוק אם יש מצב לתוספת בתשלום ונעניתי בשלילה.
מבחינת מראה- היא אמנם נמוכה קצת ומלאה, אבל עם תחת עסיסי פנים יפות ושיער ארוך כמו שאני אוהב, נראית בסוף שנות ה20 שלה. ממה שהבנתי ממנה היא כבר 3 שנים בתחום, ובאמת העיסוי היה מקצועי וחזק במידה שביקשתי ממנה (משתמשת לפעמים גם במרפקים שפחות אהבתי). התחילה בגב עברה לרגליים תוך כדי ששולחת לפעמים ליטופים מחרמנים לביצים ולזין שהתחיל להזדקף

לסיכום אני יכול לומר שיצאתי ממנה מאוד מרוצה ואני בטוח אחזור אליה שוב. סיפרה לי גם שלפעמים עובדת איתה בדירה חברה שלה גבוהה ורזה ממנה עם חזה גדול ויש אפשרות למסאז משתיהן יחד אך לא יצא לי לראות אותה. אשמח אם מישהו דגם אותה ויוכל לדווח עד שיזדמן לי לנסות גם אותה, וכן אם מישהו מכיר עוד מעסות טובות כמוה ששומרות על עצמן מאקסטרות ויחד עם זאת יודעות לעשות מסאז מקצועי וגם מפנק עם בודי טוב באיזור תל אביב שיפנה את תשומת ליבי כאן או בפרטי.
תודה וגמירה טובה ובריאה לכולם!