כ ליאת רמת גן - סקס אדיר

ליאת רמת גן

2
לא כך פותחים בשאלות מייד אחרי שנרשמת בפורום.
אתה יכול לבדוק בעצמך ב-150שקל לא ביג דיל.
אולי אתה חבר שלה או גרוש שלה - אתה לא מוכר פה, אבל עכשיו אחרי שפתחת שרשור כזה - רמת האמינות שלך ירדה ל מינוס 10.
אתה גם עצלן גדול. כי אם היית מחפש אז היית מוצא מה שאני כתבתי למה אין עליה דיווחים.
גם בפרטי לא יענו לך.
ואל תפגע ממה שכתבתי.
כי האמינות היא הבסיס הרוחני של הפורום.

ליאת רמת גן

3
זורם איתך ומסביר למה כתבתי כך.

לפני שהוא נרשם בפורום - מה הוא אף פעם לא היה במסאג׳? אם היה אז למה לא קשקש 2-3 מילים על המקומות שהיה?

אם לא היה אז מה ישר נדלק על המודעה על הטיפול ב-150₪? ואם כן, למה שלא ילך לנסות? זאת במיוחד במצב שאין בפורום שרשור על המעסה הנ"ל? אם כן אז מטבע הדברים כבר היה הולך, משלם 150₪ וכותב פוסט חדש. ובניגוד לכל - הוא אכן פותח שרשור חדש - אבל עם השאלה.

תסכים שזה מוזר. ולי זה אומר או שהוא סתם אחד חדש שלא מבין איך הדברים מתנהלים פה.... או אחד שמחפש מידע עליה ויש לו אינטרס סמוי.... איך שלא יהיה רמת האמינות שלו מינטס 10.

אחי יש דברים שלא כותבים בפורום פתוח, ויש דברים שאני לא אכתוב גם בפרטי לכל אחד.

ליאת רמת גן

4
אולי הסגנון של מקס קצת לוחמני....אבל עשיתי בדיקה קטנה וכתבתי בחיפוש "ליאת רמת גן"...חייב להגיד לכם שישר הגעתי לכל הפעמים שהוזכרה כאן....אז חיפוש הוא בטוח לא עשה פה...כל השאר...לכו תדעו...יש מקום לחשד של מקס...

ליאת רמת גן

5
תודה אחי, כמו שאני כתבתי האמינות היא הבסיס הרוחני בפרום זה.... כי אחרת לך תדע, זה גם יכול לפגוע במעסה וגם לא מכובד כלפי עצמנו.
כמו כן אני שמח לבשר כי רוזי מביאליק חזרה לעבוד)))) יש מודעה ב-xfinder

ליאת רמת גן

6
ידידי,
הכל ברגוע.
זה לא פורום עצבני....בנתיים.

מאחר וכבר ניכתב על ליאת רבות, וגם די קל למצוא בחיפוש פשוט

ישנם שתיי אפשרויות לגבי 281:

1)חדש, לא יודע לערוך חיפוש. ( משונה !! אני מודה)

2)סתם עצלן , וכבר ניפגשתי בלא מעט חברי פורום, שבמקום לעשות חיפוש פשוט,
לפי הנחיות ברורות שאני כותב !! לגבי יד 2 .מעדיפים לבקש טלפון במסר פרטי.

ליאת רמת גן

7
אני לא עצבני.
אני פשוט רציתי להעיר על 2 העניינים: על הדיסקרטיות ועל האמינות.
ואתה פשוט לא מבין מדוע השרשור שהיה קיים בפורום פתאום נעלם. אם תרצה אני יכול להסביר לך בפרטי.
והכל ברגוע ובאהבה.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”