מריאנה פואבלו אספניול 1 על ידי Shpinoza ביקור חוזר אצל הקוסמתאין דברים כאלהשעה תמימההכי מסאזהכי מציצה הכי רימינגהכי יחס לבבי הכי 10 שישלכו מהר פן תפרוש וזה סופנו ציטוט 09 אוגוסט 2017, 17:17
מריאנה פואבלו אספניול 2 על ידי לומברוזו ערב טוב שפינוזהבעבר ביקרתי רבות את מאריאנה - יישר כח שדייקת בשמה , ואף כתבתי עליה.עם הזמן נשכח ממני הטלפון שלה , אודה לך אם תזכיר לי אותו.בתודה, לומברוזו ציטוט 09 אוגוסט 2017, 20:58
מריאנה פואבלו אספניול 4 על ידי א. אני ישמח לעוד פרטים על הגברת כגון מחיר מיקום טלפון/קישור גיל ציטוט 09 אוגוסט 2017, 21:14
מריאנה פואבלו אספניול 5 על ידי neil בזמנו ניסיתימלהיפגש איתה, הייתה חשדנית ותחקרה אותי קשות.לצערי לא עברתי את הסינון. אולי מישהו יודע את המתכון הקסם לעבור את הסינון? גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה) ציטוט 10 אוגוסט 2017, 11:57
מריאנה פואבלו אספניול 7 על ידי צמצם [QUOTE=neil]בזמנו ניסיתימלהיפגש איתה, הייתה חשדנית ותחקרה אותי קשות.לצערי לא עברתי את הסינון. אולי מישהו יודע את המתכון הקסם לעבור את הסינון?[/QUOTE] כן תגיד לה שיוסי קזינו שלח אותך ציטוט 10 אוגוסט 2017, 21:57
מריאנה פואבלו אספניול 8 על ידי הרב נח אמתאיזה קודפשש החזרת אותי עשור אחורהלא יודע אם יוסף קזינו המקורי עוד איתנו ;) ציטוט 10 אוגוסט 2017, 22:05
מריאנה פואבלו אספניול 9 על ידי TONY12 אני יכול לאמר שהיא מאוד חשדנית בטלפון ולא נרגעת עד שהיא רואה בעיניים.קחו טיפ - תכבדו בטלפון, אני יודע ממנה שאנשים לא נעימים היא מנפנפת, מבלי להלחיץ בשאלות מיותרות, רשום בפורום הכל, לתת לה להוביל את השיחה ואת התיאום.מעבר לזה, היא אחת שחייבים לנסות! וואוו. ציטוט 14 אוגוסט 2017, 17:02
מריאנה פואבלו אספניול 10 על ידי חובב מסאג'ים אחת המטורפותהייתי הולך אליה שנים ציטוט 15 אוגוסט 2017, 20:30