כ המלצה לעיסוי במרכז - סקס אדיר

המלצה לעיסוי במרכז

1
אהלן חברים,
מסוג ההודעות שאתם בטוח הכי לא אוהבים
מעולם לא הייתי עם נערת ליווי ומעולם לא ביקרתי בדירה.
אשמח לקבל המלצה במקום שהוא מאד דיסקרטי לעיסוי - אין לי בעיה לשלם כמה שצריך בשביל זה (גם 500 שקל לעיסוי מבחינתי זה בסדר)
אני מבטיח לדווח בכל מקרה,
שיהיה אחלה סופ"ש לכולם :)

המלצה לעיסוי במרכז

2
דווקא אין בעיה עם הודעה כזאת..
אתה מצהיר שלא היית מעולם אצל זונה..
משמע אין לך דיווח לדווח גם..
ונרשמת כדי לקבל המלצה..

אין מה "לחפש אותך" כאן.
בהנחה שזו אמת.
ואני נותן אמון.

מה שכן 500 לעיסוי זה לא בסדר.
לא לך לא לי ולא לאף אחד.
זה כמו שלא תהיה מוכן לשלם להוט 700 שקל לחודש
שהממוצע לבית הוא לרוב 350 (לא ניכנס לתעריפים מדוקדקים)

ההמלצה שלי אליך היא.....
אל תתחיל בכלל.

המלצה לעיסוי במרכז

3
ברוך הבא.

בפעמים הבודדות שהייתי בבתי זונות הזדעזעתי.
פעם נכנסתי למקום מהסגנון הישן האיזור התחנה המרכזית הישנה ברחוב לבנדה.
הייצה שעת לפני הצהריים ו10 12 בחורות מלאות איפור וליפסטיק ועקבים בלבוש חלקי.
התחלתי להזיע ולהתבייש ושאלתי מי נכנסת איתי :) והן צווחו עלי שאני צריך לבחור..
השמוליק התכווצץ יותר ויותר עם כל שנייה שהייתי שם,בחרתי את הכי שמנה.
נכנסים לחדר היא התפשטה ונצמדה לקיר כמו פסל.
לא הצלחתי לתפקד והיא אמרה זה בטח אשה עשתה לך את זה,מלמלתי שכן וברחתי
שוב דרך כל הבנות שבחנו אותי ביציאהPinch

היו עוד כמה פעמים שגרמו לי להבין שאצלי צריך סבלנות פרטיות וזמן.
גם בסקס עם נשים רגילות אני לא ממהר לשום מקום,העיקר שהיא תעוף בסוף שאוכל לישון באלכסוןצחוק
אני גם לא סובל קונדומים מגיל צעיר,זה לוחץ זה גורם לי להרגיש שאני מזיין גומי ולא בחורה.
אז הפתרון האידיאלי בשבילי זה עיסוי שם המתח מיני נבנה לאט,אין לי תחושת בושה יש שעה זמן בדרך כלל
והכל עובד(עם שליש ויאגרה).
אני גם לא נכנס למכונים מהסיבות שהזכרתי.

אז פותח הפוסט אם תחליט שאתה רוצה,לך למעסה פרטית ביום שרגוע אצלה ואמור לה שאתה חדש בתחום והכל יהיה בסדר.
או לחילופין אתה יכול להזמין נערת ליווי ולתאם ציפיות תוך כדי ההזמנה.
בפרטי תוכל לקבל טלפונים של כמה מעסות אם תרצה.

המלצה לעיסוי במרכז

4
השני סנט שלי.
בתי זונות כבר שנים שאני לא פוקד. שירות חרא ברוב המקרים ובמקרים שלא, סכנת נפשות גם עם גומי והכול.
לגבי עיסוי, גם אני כמו או"ס עברתי לפני כמה שנים לעיסוי עם סוף שמח. לא צריך לשרוף שם 500, אישית לפחות אני לא לא אשרוף יותר מ 200 לעיסוי.
לגבי המלצה, כל אחד מאיתנו, ואנוכי הקטן ביחס לאו"ס וקולומבו, המליץ בעבר על מספר מעסות. פשוט תעבור אולי על הדיווחים של מי שמגיב לך, תראה על מי המלצנו ותבדוק אם מתאים לך.
קשה להמליץ אם לא תמקד אותנו.

המלצה לעיסוי במרכז

10
מבחינת החוויה - לינדה מאיזור עזריאלי תתן לך כנראה את החוויה הטובה ביותר (אבל גם היקרה - 500).
לא כתבת על העדפותיך במראה. אם נשים שמנות עושות לך את זה דיאנה היא אפשרות מעולה במחיר מאוד נוח.

אם באמת מה שאתה מחפש זה מישהי שעושה אך ורק עיסוי טוב והרפיה טובה אני לא מכיר המלצה ממש טובה בתל אביב עצמה. לא רחוק - בהרצליה - יש את ליזה .

אם אתה נשאר רק בתל אביב כדאי שתעשה קצת עבודת מחקר בעצמך כדי ללמוד על האופי של הגברת אצלה אתה מתכוון לבקר... חשוב להבין שגם כאשר אתה משלם כסף אתה לא מבטיח את הרצון הטוב של הצד השני. זו כבר תוצאה של הרבה דברים. למשל -
ההתנהלות הכללית שלך ומצב הרוח שלה שיכול להיות תלוי בדברים אישיים לגמרי אבל גם יכול להיות תלוי בהתנהגות של מי שהיה לפניך. אתה יכול לראות דוגמא בדיון הזה עד כמה בחורה שאחד נהנה מאוד להיפגש איתה אכזבה מישהו אחר.

כיוונים אפשריים נוספים -

ולסיום - אני מצטרף להמלצה של אלה שהגיבו לפניי - אם אתה מחפש דיסקרטיות, אתה צריך להימנע מביקורים בדירות עיסוי.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”