כ יוליה - לה גווארדיה - דף 2 - סקס אדיר

יוליה - לה גווארדיה

11
חייב להגיד שהתאכזבתי
נכנסתי למצעד הקבוע , היו ארבעה בנות. רזות וחמודות. כולל אחת בשם נלי שממש נראתה בסדר ואחרי זה התחרטתי שלא נכנסתי איתה.
יוליה נכנסה אחרונה וברגע ששמעתי את השם, הרגשתי שהפעם יש לי אינסייד אינפורמיישן מהפורום.
אבל לא נהנתי, המקום מאוד מפואר אבל החדר לא היה מאוורר ובמקלחת החשוכה היה ריח רע.
הציעה כוס מים בהתחלה ובסוף אבל זה הפלוס היחידי.
נראית בסדר (עם השמלה האדומה) אבל גם השאר היו שם בסדר גמור.
גוף נהדר, קצת בטן אבל ממש בקטנה ואפילו טוב יותר מאיזה אנורקטית.
איך שנכנסה זרמה לנגיעות מול המראה, אבל על המיטה שפכה שמן על המקום האסטרטגי ונגשה ישר לעבודה
לא נותנת לגעת אבל מציעה להסתכל ( WTF , מה היא חושבת שיש לה)
לא רגישה ולא סקסית, מתחילה עם שתי המילים שהיא מכירה בעברית (זיין ועוד משהו) .
לזכותה יאמר שכשיצאתי היא גם יצאה ואולי עכבתי אותה שם והיא רצתה ללכת.

לא היה נפילה אבל יכול להיות שנשחקה מאז הדיווח הראשוני.

יוליה - לה גווארדיה

13
החלטתי לדגום את יוליה. כפי שנאמר - המקום לא דיסקרטי במיוחד, ראיתי בפנים לקוח ומי שישב בפרונט היה גבר (הבעלים?). קצת מוזר אבל בקטנה, נראה אחלה גבר.
יוליה - להערכתי בת 25 עד 28.
מראה: 8.5. גוף נשי עם קימורים, אבל ללא בטן. חזה בינוני טבעי, פיטמות גדולות. מגולחת. פנים סלאביות רוסיות, לא להיט אבל לא נורא. השילוב בסהכ די טוב.
מסאג: 8. השקיעה. אולי זה בגלל שדיברנו כל הסשן והיה לה מעניין, אבל המסאג היה די חזק, כולל כתפיים, רגליים אחוריות.
חלק אירוטי: בהרפיה ראשונה עמדה מעליי ופישקה רגליים. לא נותנת לגעת בשבלול ולא מסכימה ל69 אבל המנוש שלה יפה מאד ועושה את העבודה. בהרפייה שנייה שכבה ואני עמדתי, נתנה לי ללטף אבל לא יותר מדי ליבראלית.
סהכ שילמתי 250 על 2 הרפיות, הייתי 40 דקות עם 2 מקלחות
עלות-תמורה: שווה את הכסף. כוסית, גם מסאג טוב, גם אשת שיחה, גם 2 הרפיות במחיר בסיס. אחזור!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”