כ קטיה מבוגרשוב - סקס אדיר

קטיה מבוגרשוב

6
[QUOTE=Big massage]מפרסמת ב xfinder ספרות אחרונות 4631 נמצאת ברחוב בוגרשוב מישהו דגם? לפי התיאור יפייפיה ושמנמנה [/QUOTE]
ברוך הבא לפורום

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

קטיה מבוגרשוב

7
[QUOTE=פטישון60]מקווה שמקס לא כועס
שלקחתי את מקומו היום
פשוט לא יכולתי להתאפק
לראות את הטירונים ללא שום
בושה וללא תרומה ...
באים עם בקשות ולקבל המלצות

[/QUOTE]

תודה לך על עזרתך.
אני לא הגבתי כי התברר שהוא שפתח שרשור באמת מעוניין רק בגברים, כמו שאמרים בשפה הגבוהה - הומו מצוי.... אבל שלא לאכזב את אבא ואמא -הוא נרשם בפורום, פתח פוסט חדש והשאיר מחשב דלוק - כך אבא ואמא יראו יחשבו שמעניין אותו ציצי.
אז שלא לגרום צער להוריו אני החלטתי שלא לכתוב דבר.

קטיה מבוגרשוב

9

https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8368

את קטי הכרתי בזכות הפורום הנפלא הזה. כבר ביקרתי אותה כמה וכמה פעמים.
קטי בחורה אוקראינית ישראלית מתקרבת לשנות ה-40 מלאה אבל לא שמנה יש מה לתפוס אבל לא למי שאוהב רזות.חזה בינוני לא גדול ישבן חמוד למרות שלא קטן.. כוס רחב ולא מגולח לי זה לא מפריע. תמיד מעדיף את הדבר האמיתי. נראה לי שתמונות אמיתייות רק שלפני כמה שנים.
קטי אוהבת לקחת את הזמן תמיד לוקח את המסלול של45 דקות ב400 זוזים
שלפעמים מתארכים לשעה פלוס. מתחילה במסג עדין לכל אורך הגוף בסוף גם מגיע לאיברים אינטימים. מתהפך ומתחילה במלכה. מלקקת ביצים מעולה מוצצת מעולה חשוף ורטוב כמו שאני אוהב עוברים ל 69 יודעת להינות לוקחת את הזמן ואוהבת לגמור. מלבישה את החבר ועוברים למיסיונרית
. כיף לפמפם ולנשק לה את השדיים. עוברים לדוגי נראית טוב בדוגי אוהבת גם לקחת פיקוד בדוגי כלומר אתה לא זז והיא זאת שזזה. אחרי 10 דקות צריך מנוחה. אחרי מנוחה קלה מאירה שוב את החבר הכי אוהב לסיים לה בתחת. מכניסה אותו ומרגיש אותו נלחץ איזו הרגשה!!!! מזיין לה תתחת 3 דקות עד הזרנוק המיוחל בתוך הישבן.
מניח שאחזור שוב כי כיף לי איתה.
תעשה טוב תרגיש טוב
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”