שלום חברים
בקרתי את ינה
מרכז ראשון, אבל לא ברחוב הראשי אלא בשכונה. במקבלת בביתה. בית מגורים רגיל. יש חניה, דיסקרטיות טובה.
אישה כבת 35, מוצא רוסי, תושבת ישראל, לכן דוברת עברית. גובה כ175.
עד כמה שהבנתי מפרסמת רק ברוסית. ראיתי מודעה שלה באתר 'לוח ישראל' (ברוסית) ובעוד כמה מקומות. לדבריה מפרסמת מידי פעם כל כמה חודשים.
היא קוסמטיקאית ועושה עיסוי לנשים וגם לגברים (עם הרפיה).
לוקחת 150 ש"ח עבור 50 דקות (בפועל אצלי זה היה 45 דק' מהכניסה ועד היציאה כולל 2 מקלחות בהתחלה ובסוף, ואע"פ כן בכלל לא הרגשתי תקתוק).
אשה נעימה ונראית טוב, ידידותית.
עושה עיסוי די טוב, באוירה טובה, מוזיקה שקטה. היא לבושה בחלוק כל הזמן.
עיסוי יסודי של רגליים, גב, צאוור, עוברת לטוסיק (כאן הרגשתי שהיה אפשר להקדיש לשלב זה יותר זמן, אבל בכל אופן נעים ומחרמן)
מבקשת להסתובב ועושה ביד בצורה נעימה ועדינה מאוד, בו בזמן אני מלטף אותה בעדינות בישבן. לא מתנגדת לזה. כאשר הושתתי יד והחזקתי בחזה שלה אמרה "ככה, בלי לקבל רשות"? אבל לא בכעס אלא יותר בשובבות. לא לחצתי ליותר ולא רציתי להיות חוצפן. גם בתחת שלה ליטפתי בעדינות, כמובן לא דחפתי אצבעות וכדומה.
אחרי שגמרתי נגבה אותי והלכתי להתקלח.
בסוף הודאתי לה, שלמתי 150 והחמאתי לי.
לסיכום:
בת 35 בערך, די יפה (אם כי יש יפות ממנה), יחס טוב, מחיר טוב, עיסוי טוב (אם כי יש טובים ממנה), הרפיה טובה, מקום דיסקרטי
לא מתפשטת, אך נותנת לגעת במידה סבירה
כלל וכלל לא זונה. אשה נורמטיבית.
חייבים לכבד אותה ולהתנהג איתה בנימוס וג'נטלמניות!!
לא שאלתי בשלב זה על בודי או תוספות. הרגשתי שבמפגש ראשון זה לא שייך ועדיף לא לשאול. אבל יש לי תחושה שלקוח קבוע ובמיוחד מי שימצא חן בעיניה יזכה ליותר ארוטיקה ממנה, ואולי אפילו להרבה יותר.
אני מתכוון להגיע עוד
ינה רשלץ - עיסוי ב150
5גבר ויקטור כל הכבוד על הדיווח. חפשתי בלוח המדינה ברוסית ולא מצאתי. יכול להסביר איך לחפש או שתשלח לי בפרטי את המספר שלה?
תודה אחי
ינה רשלץ - עיסוי ב150
6שלום לכולכם
קבלתי המון פניות בפרטי
אשתדל לענות לכולכם כאן:
1. הגברת לא רזה ולא שמנה - מבנה גוף בינוני
2. היא לא מפרסמת לא בלבן ולא בכתום מכיוון שהיא לא זונה (ובאתרים אלו מפרסמות זונות לסוגיהן, או בגלוי או בכאילו או בהכחשה)
3. לתת את שם האתר כפי שכותבים אותו ברוסית אני לא יכול כאן כי זה נוגד לחוקי הפורום
4. לא הייתי רוצה שיציפו את הגברת, אך גם אני רוצה לעזור לחברים כאן ולכן דיווחתי. אני גם כמובן לא נגד זה שהגברת תרוויח. וכמובן אני לא רוצה שהיא תעלה את המחיר אם תהיה מוצפת בפניות. לכן אני מתלבט.
5. היא לא נראית קשת יום. נראה שמתפרנסת בכבוד. לא ראיתי כל רמז לזה שהיא נשואה. הייתה בבית לבדה.
הערות:
לא קשה לי לענות ל1 או ל5 בפרטי אבל קצת קשה ל20 ומעלה. סליחה.
מכיוון שהגברת מפרסמת רק ברוסית ייתכן והיא תתפלא מאיפה מגיעים אליה פתאום כל כך הרבה דוברי עברית. בבקשה לחשוב עם הראש ולא להסגיר לא אותי ולא את הפורום!
להתנהג בנימוס, לא להתחצף, לכבד אותה - חובה!!! לא להזיק לכל חברי הפורום ולא לגרום למי שדיווח להצטער על כך. בבקשה חברה
קבלתי המון פניות בפרטי
אשתדל לענות לכולכם כאן:
1. הגברת לא רזה ולא שמנה - מבנה גוף בינוני
2. היא לא מפרסמת לא בלבן ולא בכתום מכיוון שהיא לא זונה (ובאתרים אלו מפרסמות זונות לסוגיהן, או בגלוי או בכאילו או בהכחשה)
3. לתת את שם האתר כפי שכותבים אותו ברוסית אני לא יכול כאן כי זה נוגד לחוקי הפורום
4. לא הייתי רוצה שיציפו את הגברת, אך גם אני רוצה לעזור לחברים כאן ולכן דיווחתי. אני גם כמובן לא נגד זה שהגברת תרוויח. וכמובן אני לא רוצה שהיא תעלה את המחיר אם תהיה מוצפת בפניות. לכן אני מתלבט.
5. היא לא נראית קשת יום. נראה שמתפרנסת בכבוד. לא ראיתי כל רמז לזה שהיא נשואה. הייתה בבית לבדה.
הערות:
לא קשה לי לענות ל1 או ל5 בפרטי אבל קצת קשה ל20 ומעלה. סליחה.
מכיוון שהגברת מפרסמת רק ברוסית ייתכן והיא תתפלא מאיפה מגיעים אליה פתאום כל כך הרבה דוברי עברית. בבקשה לחשוב עם הראש ולא להסגיר לא אותי ולא את הפורום!
להתנהג בנימוס, לא להתחצף, לכבד אותה - חובה!!! לא להזיק לכל חברי הפורום ולא לגרום למי שדיווח להצטער על כך. בבקשה חברה
ינה רשלץ - עיסוי ב150
9בעזרת ההסברים בהחלט ניתן לאתר את הטלפון של הגברת. יכול לדמיין בקלות שמהיום והלאה הטלפון שלה יהיה תפוס תמידית:)