כ פתח תקווה - הרשימה המקיפה (18 מקומות) - דף 11 - סקס אדיר

פתח תקווה - הרשימה המקיפה (18 מקומות)

101
לגבי העמל 39 -

ביקרתי לפני כמה ימים -
מקום מסריח מסיגריות,
מדובר במכון אז אין דיסקרטיות (לא באזור מגורים, כך שאם אתם באזור אין לכם מה לחפש מלבד את המקום הזה..)

בנות מכוערות לגמרי,
הלכתי כי שמעתי שיש את עדן וליז שהן יותר טובות -
עדן לא היתה, נכנסתי לליז.

מבחינתי מדובר בנפילה -
מראה פנים - 6
מראה גוף - 5-6
שירות - 6 (כל דבר זה תוספת תשלום, ובמחיר הבסיסי - 250 - כלול רק בודי+הפי בלבד (לא ליקוקים, לא אצבעות, נאדה..)
להערכתי בת 35 +/-

בקיצור - לא אחזור לשם..

102
לא רציתי לפתוח פוסט חדש, אלה להמשיך מה שיש בפתח תקווה.
מדובר במקום חדש שנמצא בפינסקר 29.
יש שם בחורה אחת בגיל 40-45, ניראת טוב עם ציצי גדול ויפה לגילה.
עובדת כל יום עד השעה 18-19. יום רביעי - יום חופש.
מסאז בינוני פלוס.
מאז מתבצעה בעירום מלא. בסוף אין בודי אבל יש עבודת יד.
אפשר לגעת באישה.
זמן פנגו 40 דק'-250 שח.
מפורסמת ביד 2. אמרה שמחליפה מספר אבל לא אמורה להיות בעיה למצוא אותה לפי המחיר וכתובת.
שכחתי לציין שיש לה גוף טוב ושמור.
לא חושב שאחזור, אוהב צעירות יותר.

104
איזה שחיתות...

פתח תקווה - 250 ש"ח לאישה מבוגרת שרק עושה לך ביד. מבולבל

בת ים - 300 ש"ח לזיון של חצי שעה עם בחורה כוסית בת 23. Star

רק צריך למצוא את הזמן (החלק הקשה) לנסוע.

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

106
שלום לכולם,
זמן רב עבר מאז ביקרתי אצל מישהי. כאן ביקרתי באופן תדיר אולם לא מצאתי את שחשקה נפשי: עיסוי מקצועי / על גבול המקצועי עם הרפיה טובה ואיכותית (שנעשית בחשק ועם חיוך). אם ניתן לראות וללטף זוג עופרים תוך כדי - מה טוב.
אחרי זמן רב של חיפושים, שיטוטים כאן ושם, החלטתי שאין מנוס אלא לחזור ל"כמעט" של פתח תקוה (גם כי אני פעם בשבוע נוחת ב"עיר" הזו וגם כי יש רשימות מסודרות-תודה לפוסט זה ועוד פוסטים שעושים סדר בעיר ללא תחתית הזו. הפעם החלטתי לפרוק באותו היום פעמים. כאבו לי כל שרירי בעקבות אימון מיותר במכון הכושר.
בחרתי בואלרי והשותפה (פעם היא ליז ופעם היא כריסטינה - למרות שזו אותה אחת) ובנאפלית אנז'ו. אנז'ו עושה עיסוי מקצועי ממש. בחרתי ב 200 ש"ח שעה. העיסוי שלה מגיע לכל שריר וגיד בגוף. הוא מקצועי, נעים ומריח טוב (מוסיפה רוזמרין לשמן). הפורקן בסוף סביר +. אין המון אירוטיקה / אינה נוטפת סקס והיא לא מורידה כלום (וטוב שכך). אבל השפרצה לא רעה יש ועיסוי מעולה יש.
ממנה (עם הפסקת אוכל) עברתי לשותפות. 300 ש"ח שתיהן לחצי שעה.
שתיהן נאות מאוד אפילו יפות. בית יפה ומסודר. חדר טיפולים לתפארת (אפילו תיקנו את המיטה החשמלית). העיסוי קצת חלש. ואלרי יודעת עיסוי אך נותנת 50-50. 50% לעיסוי ו 50% לפנק אותך לפני כאשר אתה עוד על הבטן. כך תגיע מוכן ומזומן כשתתהפך... נהניתי מאוד. היא יודעת לגעת. השותפה קצת פחות מבינה בשני הנושאים. אבל ההרגשה של שתי מילפיות שמתעסקות בך במשך 30 דקות נחמדה ממש. הן מקפידות על הגיינה (שלחו אותי להתקלח לפני, שטפו ידים לפני הטיפול בי, החליפו סדין במיטה כשסיימתי). הזמן היה בדיוק 30 דקות בחדר הטיפולים. העינוג בסוף ע"י שתי בחורות שוות מגרה מאוד ולא החזקתי מעמד זמן רב, למרות שבאתי מאנז'ו הנפאלית. אם רק היו מרשות קצת יותר הן היו מלאות עד אפס מקום.

109
לגבי

שם

תמי
שירות עיסוי ובודי
טל' 39763
מיקום רח' הנריאטה סולד
מוצא רוסיה
גיל 35 בערך
מראה שמנה ונמוכה, פנים לא יפות. אבל הבחורה נחמדה ממש.
מחיר 200 ₪
הערות מאוד שירותית וזורמת (אפשר להגיע איתה לתוספת עם אתם
מתנהגים יפה והיא ביום טוב שלה)

ציון 6.5 (שירות 9, מראה 3.5)

הייתי השבוע בבוקר ולפני שאני נותן תיאור והתרשמות אני מוסיף עוד כמה פרטים אינפורמטיבים:

עובדת ימי א-ה מסביביות 09 עד 1530 לקוח אחרון , טיפול זה כשעה
ימי שישי שבת לא עובדת.
השיטה זה לקבוע בבוקר עד 0900 באמצעות הטלפון או אמרה שהיא עונה לטלפונים בערב לגבי יום המחר.

הדירה חשוכה אבל מאד מסודרת , המקלחת טובה מאד , היה חסר לי לחץ מים של המים החמים בכדי להוריד את השמן של העיסוי.

התרשמות :

טיפול של שעה שכלל עיסוי בשמן שאני על הבטן , עבודת יד , עינוג עם הצוואר , טיפול פרוסטטה שהוביל לפורקן ומקלחת בסוף
( באתי מקולח אז לא היה צורך במקלחת מקדימה ) , כיבדה אותי בכוס מים קרים לפני שיצאתי לדרכי .

יש פה פוסט נפרד עליה מתחיל משנת 2013 ושם עלה הנושא של עינוג או שיפשוף האיבר עם הצוואר ( זה אמור לדמות מציצה ) , זה די מוזר לא הצלחתי להבין
איך היא יוצרת את את זה, יש בהתחלה באמת הרגשה דומה של סיכוך רב עם הרבה נוזלים אבל בהמשך זה היה לא פחות נעים לי אישית .ועברנו בשביל הגמירה לבקשתי לטיפול פרוסטטה מצוין עם כפפה.
החלק של העיסוי עצמו היה נהדר למרות שהיה התרכזה בהתחלה ברגלים ואני חושב שבפעם הבאה, ובהחלט אני שוקל את זה לחיוב.
אנוכי אבקש ממנה להתרכז בגב תחתון שכמות וצאוור שזה היה פשוט חלק מענג.

הטיפול עצמו היה בעירום מלא של שינינו , התרכזתי בזה שהיא נוגעת בי ולא נגעתי בה אז אני לא יודע מה מותר ומה אסור ( עם היא "שומרת נגיעה במקומות הקדושים" ).
לא חופרת, חמודה , הטיפול היה מאד שקט ללא מלל מיותר מצידה.

סיכום:
לא מיועדת לכל אחד עקב המראה , ( לא למחפשי צעירות וכוסיות) , אני אהבתי , בהחלט אחזור.
לגבי דיסקרטיות : עובדת לבד בקומה ראשונה בבנין רכבת ישן אז לא נתקלים בשכנים , פה מגיע לה ציון גבוה בודקת שאין עוברי אורח לפני הדלת ורק אז פותחת לך אותה שתצא, דואגת שלא תפגש עם הלקוח הקודם מכניסה אותך רק שהאחרון עזה את הדירה ( היה מישהו לפני ביקשה שאמתין ברחוב עד שיסיים להתארגן אחרי הטיפול ) , בקיצור מצויין.

תודות: לחבר dannny עם ההמלצה ועל הפוסט המפורט הזה, אני חושב שהיא לא מפרסמת ביד 2 או כל אתר אחר,
כלומר קהל הלקוחות שלה לדעתי האישית, ( לא שאלתי אותה ), זה חברי הפורום הזה וקבועים ותיקים.

הערה : הטלפון שלה מופיע בפוסט משנת 2013 , כך אני איתרתי את מספר הטלפון.

המתכון לנשואין טובים הוא מאהבת פחות יפה מאשתך, ואילו לגירושים מכוערים שהמאהבת שלך תהיה גם יותר צעירה מאשתך

110
המכון בעמל 39 לא זוכה כאן בדרך כלל לתגובות נלהבות.
במשך תקופה ארוכה אני הולך לשם לליז, בדרך כלל פעם או פעמיים בחודש.
ליז בחורה קטנה וצנומה, אולי 45 ק"ג, ומסאז' מקצועי לא תקבלו ממנה. לעומת זאת יש לה מגע עדין שפשוט עושה לי את זה.
בנוסף, היא אשת שיחה נעימה.
אני חושב שיש לה לא מעט לקוחות קבועים, אבל לא אנשים שמדווחים בפורום הזה.
יופיה אינו ידוע

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”