כ סוזנה פרטית בראשון לציון - דף 3 - סקס אדיר

סוזנה פרטית בראשון לציון

23
שלום לכם
חיפשתי ביד 2 עיסוי עם הרפיה בראשון. הגעתי לכמה מודעות עם מספרי טלפון שונים שמדברת אשה שגילה המוצהר 40-45, עושה עיסוי עם הרפיה ב150-200.
החלטתי לנסות את מזלי ולקבוע עם אחת מהן. כאשר התקשרתי שוב לקבוע לעוד כשעתיים שאלה מה אני רוצה שנעשה. מכאן הבנתי שזה לא רק עיסוי אלא ניתן להרחיב לפי החשק. החלטתי לבקר אצל זאת ובינתיים לוותר על האחרות. אמרתי לה שכאשר נתראה נחליט על התוכנית של ה"עיסוי".
נתנה כתובת בראשון רח' הגדוד העברי.
התברר שזאת היא סוזנה. היא אמרה שהיא מפרסמת את עצמה ביד 2 בשמות שונים ותחת מספרי טלפון שונים. התברר שכל אלה שדברתי איתן בכמה ימים האחרונים - הייתה היא (לא זיהיתי לפי הקול)והיא כבר ניסתה לנחש דרך איזה מספר שלה ואיזה שם שלה אני אקבע.
אני לא הכרתי קודם את סוזנה. שמעתי עליה תגובות מעורבות. מבחינה חיצונית היא נראית לא רע לגיל שלה ולכן החלטתי לנסות.
עיסוי עם הרפיה 150, זיון 200. בקשתי עיסוי+בודי+מציצה (מקונדמת).
אז כך:
1. נראית לא רע לגיל שלה, אבל כמובן הגיל... היא מעל 45.
2. בבית יש עוד אנשים! (הבן שלה בן 15! ועוד חברה מרוסיה שמבקרת אצלה!) הרגשתי מטומטם מאוד.
3. לא הציעה להתקלח וגם לא הייתי הולך להתקלח כאשר יש עוד אנשים שמסתובבים בבית. התחבאתי בחדר "עבודה".
4. עיסוי היא לא יודעת לעשות. סתם מריחת שמן.
5. למצוץ היא לא יודעת. מכאיב ולא נעים. הזיין נפל לי.
6. לעשות ביד היא לא יודעת. בקושי בקושי הצלחתי לגמור.
7. מתפשטת וניתן לגעת כמה שרוצים.
8. זמן ה"עיסוי" המוצהר 40 דק. אחרי 25 דק' הייתי בחוץ.
9. הרגשתי שזרקתי 200 ש"ח לפח.

המסקנה ברורה.
מי שבכל זאת רוצה לזיין אותה או לבוא ל"עיסוי" שידע שכמעט כל טלפון ביד 2 בראשון במחיר 150-200 עם הרפיה (אומרת בטלפון) - זאת סוזנה. ובמיוחד אם מכוונת לרח' הגדוד העברי.

יום טוב!

סוזנה פרטית בראשון לציון

24
את הדיווח הזה התכוונתי לכתוב בשרשור על סוזנה, אבל משום מה המערכת כאן לא מפרסמת את זה.
מכיוון שאיני חושב שסוזנה מעורבת כאן בהנהלת האתר וחוסמת את הדיווחים שלא ממליצים עליה לכן כנראה יש איזו בעיה טכנית.
בנתיים עשיתי את זה כפוסט נפרד.
אם אדמין יפתור את הבעיה הטכנית אז כמובן צריך לאחד עם השרשור של סוזנה

סוזנה פרטית בראשון לציון

27
אני אישית לא ביקרתי אצלה(לא הטעם שלי) אך מאחר ובאיחוד שרשורים עסקינן - אני כמעט בטוח ב-100% שמדובר באותה אחת מהשרשור הישן הזה:

הפרטים זהים לחלוטין. אישה כבת 45-50, ילד בבית, 150-200 ש"ח, מארחת בגדוד העברי בראשל"צ.

להנהלה: במידה ויתברר שזאת אותה אחת(לדעתי כן) אפשר לאחד את שני השרשורים אודותיה.
zooz

סוזנה פרטית בראשון לציון

29
[QUOTE=GeverViktor]

2. בבית יש עוד אנשים! (הבן שלה בן 15! ועוד חברה מרוסיה שמבקרת אצלה!) הרגשתי מטומטם מאוד.

3. לא הציעה להתקלח וגם לא הייתי הולך להתקלח כאשר יש עוד אנשים שמסתובבים בבית. התחבאתי בחדר "עבודה".

יום טוב! [/QUOTE]

בקשר ל 2, הייתי מזרים את החברה שלה גם כן...

בקשר למקלחת , לא אמורה להיות בעיה, אין סיבה שלא תרגיש חופשי להתקלח, עשית לי חשק לבקר אותה.. חיוך גדול

סוזנה פרטית בראשון לציון

30
[QUOTE=ותיקק]
[QUOTE=GeverViktor]

יום טוב! [/QUOTE]

בקשר ל 2, הייתי מזרים את החברה שלה גם כן...

בקשר למקלחת , לא אמורה להיות בעיה, אין סיבה שלא תרגיש חופשי להתקלח, עשית לי חשק לבקר אותה.. חיוך גדול
[/QUOTE]

איך עוד לא ביקרת אותה... (?!)
לא שזה איזה מחדל גדול אבל הסתובבת שנים באיזור קריצה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”