כ דוגמנית חתיכה הרצליה - דף 2 - סקס אדיר

דוגמנית חתיכה הרצליה

19
פעם אחרונה שדגמתי "דוגמנית בלונדינית בהרצליה" היא הייתה פולנייה ענקית (1.8), שמנה עם חזה אדיר ופרצוף של בהמה שנתנה חרא שירות ויוחצנה על ידי איזה חרא פה.
אמרתי ננסה שוב פעם... מקסימום עוד חרא יחצן יחגוג. מה אגיד ומה אומר - וואו. חזקה. הבחורה שדייב דיווח לנו עליה אכן פצצה!
"לארה": אוקראינית בת 24 עד 27. נמצאת כחודשיים בארץ. לא דוברת עברית, בלונדינית עם עיניים בהירות.
מראה:9. אכן, רמת דוגמנית. לטענתה דיגמנה בעבר, ויש מצב. 1.7 על 50, רזה וחטובה - תוסיק מטורף, שרירי והדוק. חזה קטן (בשום אופן לא בינוני) כי את הטבע לא ניתן לרמות. פיטמות יפות ומזדקרות. הורדתי לה 0.5 במראה על זה שיש לה חזה קטן ועל כך שהפנים שלה לא באמת של דוגמנית - היא נאה מאד, אבל לא בר רפאלי... גבות מוזרות אם אתם מתקטננים. מצוירות כאלו.
עיסוי: 6.5. זה לא עיסוי חזק, אבל עיסוי. לא מרפרפת אבל לא באמת שמה את כל הכוח.
חלק אירוטי: 9. למרות!!!!! שנשארת עם חוטיני, הבחורה משקיעה בטירוף. מאד ליברלית (בגבולות הברורים - אל תצפו להכנס עד המרפק למנוש שלה, יש להיות עדינים ולוודא תיאום ציפיות). עושה בודי מושקע, נאנחת, מלקקת ומנשקת... והכל מול מראה ככה שאתה לא מפספס כלום. הגוף האלוהי שלה כחומר ביד היוצר. היא כמו ננסי או אנה מלהגרדיה, רק צעירה בעשור לפחות ובלי הבטון בחזה.

עלות-תועלת: גבתה 300 זוזים על 2 גמירות, עד 40 דקות. יש לציין שרואים שהיא די חדשה בתחום - שביקשתי שתי הרפיות אמרה שלא יודעת מה המחיר וצלצלה לפקידה לברר. כל מקצוענית אמיתית הייתה מייד משלשלת את ה50 הנוספים לכיסה בלי לדווח למיפקדה. בפועל הייתי כ-35 דקות בפנים (מקום לא משהו ובמיקום די מרכזי, אם כי הכניסה מהצד אז לא כזה נורא), ועוד קשקשתי איתה כמה דקות אחרי. יש לציין שהיא אשת שיחה אמיתית ולא אעמה כמו חלק מהקולגות שלה.
האם אחזור? פאק כן! כזה גוף נדיר לא פוגשים הרבה במחוזותינו הפרובינציאליים. גם בגרמניה/צכיה/הונגריה/רומניה היא נחשבת טופ טיר, ודגמתי שם מספיק כדי שיהיה לי קנה מידה להשוואה. מצד שני, התחתון והמחיר קצת פוגמים בהנאה, אבל הבחורה באמת משקיעה ובאמת ליברלית. כנראה שגדודי החרמנים פה ישחקו אותה תוך חודש חודשיים אז מהרו לדגום...

אגב, משום מה לא היו הרבה דיווחים עליה וזאת למרות שהיא מאד עסוקה, לפי הפקידה שלה והזמנים שהיו לה לתת.

ציון סליק משוקלל במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי: 8.5. לדגום, ולו בשל החוויה של דגימת רמת-דוגמנית.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”