מקום ותיק אבל קצת בעייתי במיקום כי הוא קרוב לכביש וגם לתחנת אוטובוס ויש מסעדה שמתצפתת על הכניסה חחחח.
רק לבעלי אומץ ...
ספא 4 יו ...ספא 4 מי
12חזרתי לזירת הפשע. היו שתיים שנראו לא רע, ונדמה לי עוד שתיים יותר מבוגרות שלא נראו לי.
נכנסתי עם אחת. אמרה שהיא לא עושה בודי, רק עיסוי והרפיה. ויתרתי.
השניה מישל עושה בודי, אז נכנסתי. היה נחמד, לא מעבר. לא עושה שום דבר בתוספת.
מקומות של עיסוי עם מיטת טיפולים שבתוספת תשלום העיסוי מתבטל והופך לסקס, זה לא ממש כיף כי המיטה לא נוחה והבחורה מתורגלת בתיקתוק. רק המחיר יכול להיות יותר נוח. נדיר שיש מישהי שנראית מעולה.
אם זה עיסוי שנעשה כמו שצריך ויש אפשרות לסקס בנוסף לעיסוי זה כבר יכול להיות ממש כיף. העיסוי מחרמן אותך ככה שהסקס הוא רק קינוח ולא נורא שהוא קצר אם זאת תקתוקיה, בהנחה שהתשלום בהתאם.
לצערי המקום הזה הוא רק שיפשופיה - לפחות לפי הבדיקה שלי.
ספא 4 יו ...ספא 4 מי
14מסכים.
היה המקום החביב עלי (אין לי הסבר - כנראה הקירבה לעבודה) וגיליתי ברגע האחרון שזה 250 ודי התאכזבתי ויצאתי בבושת פנים.
מצד שני, הן אמרו שזה מאז תחילת נובמבר - כלומר אנשים אשכרה משלמים 250 על המקום - שזה קצת מוזר. אולי מהמלונות בסביבה...
היה המקום החביב עלי (אין לי הסבר - כנראה הקירבה לעבודה) וגיליתי ברגע האחרון שזה 250 ודי התאכזבתי ויצאתי בבושת פנים.
מצד שני, הן אמרו שזה מאז תחילת נובמבר - כלומר אנשים אשכרה משלמים 250 על המקום - שזה קצת מוזר. אולי מהמלונות בסביבה...