כ דוגמנית חתיכה הרצליה - דף 4 - סקס אדיר

דוגמנית חתיכה הרצליה

31
קיצר...הבחורה עם גוף פגז ופנים חמודות. אכן אחת החזקות שיש היום בהתחשב בזה שהיא גם נחמדה מאד.

שימו לב שיש כמה בנות בדירה. ידעתי לגבי אחת שהיא לא ה"דוגמנית" אבל מסתבר שיש עוד אחת רזה שם שגם היא לא לרה.

קיצר...מומלצת בחום.

ממש במקרה הייתי שם ולרה היתה כך שיכולתי לתקן את הביקורת.

דוגמנית חתיכה הרצליה

35
ביקרתי את הגברת... הגוף יפה מאוד ללא ספק אבל הזכיר לי פחות דוגמנית ויותר חיטוב ספורטיבי כמו של ספורטאיות אתלטיקה מקצועיות שרואים בטלויזיה - רזות ללא שומן, בטן שטוחה וחזקה, חזה קטן, ישבן מוצק וכו׳... מיס פיטנס כזאת שמבלה ימים על גבי ימים בחדר כושר..

וההתנהגות בהתאם - הכל מדוד, מדוייק ועם משמעת ספורטיבית לפי זמנים - יש 40 דקות אז היא דואגת לסיים אחרי 30 דקות כדי שיהיה זמן למקלחות וכו׳... את הזמן נטו היא מחלקת לכ-15-20 דקות עיסוי - לא רע, והיתר לטובת החלק האירוטי - הבודי נחמד מאוד כי היא גמישה ויודעת לזוז ולהתפתל - ומלווה את זה באנחות כדי לזרז את הגמירה...

אבל - אני ממש לא חושב שהיא ליברלית. ממש לא. כמו שכתבו כאן - גם איתי התעקשה להישאר עם החוטיני... לא הסכימה להוריד.. מקסימום נתנה לי להסיט אותו הצידה ודאגה להדגיש ולהזהיר אלף פעם שלא ניתן לגעת, לא להכניס אצבעות, לא לנשק, לא ללקק, לא ולא ולא... עבודת יד חזקה עד הגמירה.

היה לקוח ממש לפני שנכנסתי ומיד אחרי כבר אמרה לי שנקבעה לה פגישה עם הבא בתור - די מבוקשת כך שנוצרת סיטואציה ותחושה של ״סרט נע״ וזה גורם גם לה וגם ללקוח קצת לחץ ותחושה של תבוא/תגמור/תלך וזאת למרות שהיא מנסה להיות נחמדה במשך הפגישה.
למי שחשוב הכניסה דיסקרטית מחצר פנימית שהיא סוג של כמה חניות פרטיות וכמה כניסות לדירות סמוכות - ולא חזיתית לרחוב...

דוגמנית חתיכה הרצליה

38
הייתי עכשיו אצל לארה
250 זוזים ל40-30 דקות מקלחת לפני, מסג' חביב ממוקד באזור הגב ופעם ב נגיעות בישבן, מתהפך עושה ביד בצורה חושנית כזה גמירה, אוירה של מה עושים עכשיו, היה לי עוד 5-10 דקות למסג', מקלחת והביתה... אצלי לא הייתה מציצה בכלל, מעניין אם זה כי גמרתי מהר מהעבודת יד או שהיא לא מוצצת...

וואלה חויה נחמדה... לא עפתי אבל... על פניו הכל טוב, תמורה טובה למחיר - 250 30-35 דק', בחורה בדיוק כמו שתיארו, קצת מבאס השיניים שלה אבל לא הורגש בגלל וייב כללי של כוסית... עורה מתוח מאוד קשיח והדוק, אך נעים למגע... טוסיק קטן וחצוף, חזה קטן עם פטמות עומדות יפה... הבלונד לדעתי מחומצן, שיער קארה והעינים ירוקות גדולות... מדברת אנגלית טוב...
לגבי דיסקרטיות מי שמעניין אותו... הכניסה היא אמנם מאחור ולא מהרחוב אבל היא ממש לא דיסקרטית, אני באתי שהיה שליח של אוכל שדפק על הדלת שלה כאילו ויש שכנים שמסתכלים עליך נכנס, קיצר לאמיצים..

ממליץ לנסות אבל לא אחזור (לא התרגשתי ממש למרות שהיא "כוסית" "רזה", אבל זו חוייתי האישית בלבד, יכול להיות שחלקכם יעופו עליה)

דוגמנית חתיכה הרצליה

39
אז ככה, דגמתי אותה היום בעקבות המלצות של חברי הפורום פקידה מכוונת לחלוץ 3 , הרצליה רחוב צדדי אבל במיקום יחסית מרכזי , הכניסה עצמה לדירה יחסית דיסקרטית, קיבלה את פני לינה, כששאלתי אם אומרים לנה היא תקנה אותי ללינה עם י׳, אומרת שדוברת רק אנגלית למרות שמי שיודע רוסית עדיף לו לדעתי.
נראית ממש טוב בלונדינית עם פס ורוד אין לה חזה בכלל רק שתי פטמות שעומדות , תחת אש בקיצור התחלנו במסאז לא הסכימה לפעמיים לא יודע מי אמר פה שהיא זרמה לפעמיים הצעתי עוד כסף אמרה שלא מוכנה ואולי בפעם הבאה אם אקח אותה לשעה. עיסוי עצמו מאוד בינוני אבל המראה שלה מפצה על זה, הרבה זמן לא נתקלתי בבחורה שנראית ככה בתחום הזה חוץ מהטיול שלי ברוסיה לפני חצי שנה. עשתה לי עיסוי 15 דק משהו כזה ואז ביקשה שאסתובב , עלתה עלי התחילה לרקוד עלי קצת התחילה עם הפעולה ולא החזקתי הרבה זמן חייב להודות בחורה כזאת לא רואים כל יום אין ספר שהיא מרשימה בכל הלוק הכללי, מהשיחות איתה ניסיתי לפלרטט קצת אבל משדרת חסימה מסויימת, עלות 250
סך הכל
גוף - 9
פנים - 7
יחס - 7
עיסוי - 5.5
הפעולה עצמה - 7.5
לדעתי אחזור

דוגמנית חתיכה הרצליה

40
היתרון של המקום שהבנות שם מאוד יפות, ממש כוסיות על, וגם שיודעים מה מקבלים.
אני מסתפק בפעם אחת כך שהמחיר זול.
העיסוי עצמו לא מקצועי. אמרתי לה שאני אוהב יותר ליטופים והיא דילגה על מראית המסג ועברה לליטופים מענגים באיזור הדרומי
אח"כ לבודי מכרמן ביותר עד לסיום. יכולתי לגמור רק מלראות אותה.
רמזתי שאני מוכן לשלם עבור סקס מלא וסירבה.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”