אלופה בטיזינג 1 על ידי arielco25 מחפש פרטית (לא מכון) שאלופה בטיזינג.כלומר אחת שתחזיק אותי המון זמן על הקצה בלי לגמור.בערך כמו בטנטרה רק בלי המחיר המופרז... יחס גורר יחס ציטוט 11 דצמבר 2017, 22:04
אלופה בטיזינג 3 על ידי kobkob אני הייתי אצל איזבל בתל אביב מול בית הדין הרבני, היא עושה טיזינג דנייל, עיסוי מקצועי חצי דקה עיסוי עדין חצי דקה (אצלי עשתה גם פרוסטטה).הריטואל חזר על עצמו 30 פעמים (30 פעם החליפה כפפה לפרוסטטה)בסוף בסוף הגיעה גמירה מהחלומות.הגברת מטר שמונים, חזה גדול מלאה קצת ועם אף למעלה אבל היא מומלצת מאד מאד. טוב שם משמן טוב ציטוט 12 דצמבר 2017, 17:09
אלופה בטיזינג 4 על ידי Hjlover כתבתי על טל הודעה נפרדת -היא בהרצל 59 והיא בדיוק נותנת חוויה אירוטית של להחזיק אותך עד הקצה ולעצור. זה מטריף ומרעיד ברמות ציטוט 14 דצמבר 2017, 13:52
אלופה בטיזינג 6 על ידי kobkob מפרסמת בסקס אדיר.חפש תחת לשונית עיסוי אירוטי.כתוב במודעה מעסה מניו יורק ועוד שאר תיאורים טוב שם משמן טוב ציטוט 14 דצמבר 2017, 17:51
אלופה בטיזינג 8 על ידי כוכבי [QUOTE=Hjlover]כתבתי על טל הודעה נפרדת -היא בהרצל 59 והיא בדיוק נותנת חוויה אירוטית של להחזיק אותך עד הקצה ולעצור. זה מטריף ומרעיד ברמות[/QUOTE] אבל הוא כתב: מחפש פרטית (לא מכון)..... ציטוט 18 דצמבר 2017, 16:14
אלופה בטיזינג 9 על ידי רונאלדו 1 [QUOTE=ר.ר.-עינוגים]היי חבר .פנה ל *******^^****[/QUOTE] מי זאת אפשר פרטים ? ציטוט 18 דצמבר 2017, 22:13