כ גיסין 64 פתח תקווה - נפילת הנפילות - סקס אדיר

גיסין 64 פתח תקווה - נפילת הנפילות

1
היות ואני מפ"ת שידועה בהיצע הירוד שלה, החלטתי בכ"ז ללכת למקום קרוב ולקוות לטוב.
המקום מפורסם כ "מפואר" אבל הפאר ממנו והלאה. ממוקם מעל מוסך ומול מגרש חניה, מסדרון חשוך ואני מוכנס לחדר קטן, עם מיטת מסאז. שם ממתינה לי מישהי גדולה ושמנה. יצאתי וביקשתי מהאישה שהכניסה אותי להחליף למישהי רזה, אם יש.
העבירה אותי לחדר להמתין. אחרי דקה נכנסה מישהי אמנם עם רגליים דקות אבל עם בטן משתפלת וסנטר כפול (כנראה היתה מאוד שמנה ורזתה בחלק מהמקומות) בקיצור נפילה. עשיתי טעות ונכנסתי להתקלח.
כשיצאתי היא כיבתה את האור. ביקשתי להדליק והיא ענתה בתוקפנות (הסגנון שליווה את כל ה"שיחה" ביננו)
"אני לא עובדת באור! " שפכה עלי טלק ונמרחה עלי עם הבטן הגדולה. היות ולא עמד לי, היא חשבה לזרז קצת
ואמרה שאני יכול לנגוע בה. נגעתי בישבן (גם אני כבר רציתי לגמור ולברוח) ואז גערה בי "לא שם ! בחזה"
אחכ גערה בי שאני לא גומר, אמרתי אם תסתובבי אלי רק לראות אותך זה יזרז אותי.. היא רצתה תוספת 100 שח !
התחלתי לדמיין סרט כחול כדי לגמור ולברוח.
בקיצור - שומר נפשו ירחק.

https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11924
טלפון מסתיים ב 919

עלות בסיסית - 230
על כל בקשה מבקשת תוספת 100 שח.
שתי בנות שראיתי היו שמנות ומכוערות (תסלחו לי אבל זה הכי אובייקטיבי שאני יכול)
בחורה שטיפלה בי - לא נעימה כלל
מקום מוזנח ולא דיסקרטי כלל.

3
באמת מאכזבות שם... בעלת המקום לא מסוגלת או לא יודעת כמה זה חשוב להביא בנות צעירות ויפות... והמקום פשוט אכזבה מאז שהיא פתחה אותו. אי אפשר להחזיק נשים מבוגרות ולא יפות ולהצליח עם מקום כזה. תוהה לעצמי איזה פראיירים הולכים לשם בכלל.
רק תל אביב ובת ים... תפנו זמן בלוז וסעו למקום שהבנות באמת צעירות ויפות... אין על הכוסיות הצעירות שיש בתאגידים ת"א ובת ים.

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

5
אחד המקומות הגרועים בארץ. וזה מוזר, כי בעלת המקום שנמצאת שם באמת מעוניינת שהעסק ימריא, אבל איכות הבחורות ירודה והשירותיות בריצפה עד לא קיימת. מכיוון שזה קל"ב אני קופץ מדי פעם, אז נתקל בבחורות שיש שם ועושה אחורה פנה.
בחורות שהיו השבוע: ליאן - מזרחית קטנה, צעירה ושמנה (גוצה). דווקא חמודה בפנים אבל שמנה, לא מלאה אפילו. אנאהל - בחורה די נאה אבל שוב - שמנה. חילטרה תקופה במסגר 66,בת 30 מגודלת עם גוף מאסיבי. רותם - רוסיה בלונדינית בת 30. פנים אחרי הפצצה, בגוף משהו בין מלאה לשמנה. בעבר קראה לעצמה "אנג'לה" ועשיתי טעות להכנס איתה שהייתה עטופה במגבת ולא יכלתי להעריך את הגוף כיאות. תיקתקה אותי כדבעי ותוך 15 דקות הייתי בחוץ. מזעזעת
בקיצור - בתצורה הנוכחית, שומר נפשו (וממונו) ירחק!!!

8
מדי כמה שבועות אני עובר ומחליט להכנס (בכל זאת, בדרך הבייתה) וכל פעם מתאכזב מחדש.
הפעם היו שם כמה קונפות/שמנות כמו תמיד (כולל שמנה גוצה שהציעה מיוזמתה מציצה חשופה במחיר מבצע. הקאתי קצת בפה וסירבתי בנימוס). כולן מציעות פול סרוויס בתוספת אגב.
הייתה רק אחת יחסית נורמאלית - "שי". ישראלית כבת 30 ממוצא מזרחי. גוף שנחזה להיות טוב מאד - רזה, סיליקון בינוני פלוס בולט. לחובבי הז'אנר היא גם מקועקעת כדבעי (כולל קעקוע שרוול ענק על אחת הזרועות וגם קעקועי צוואר. הפנים לא משהו, אבל נסבלות (בחושך). בתחלופת הפרטים אמרה 230 מחיר בסיס, עם שדרוגים לפול סרוויס. ביקשתי 2 הרפיות אמרה 350, אמרתי שאני מסכים ב250. התחילה לקלל אותי ולצעוק שאני קמצן וחוצפן. עפתי משם כלאחר כבוד ונשבעתי שבזמן הקרוב אני לא חוזר לשם (בשאיפה לאף פעם).
מקום שהמילה "גרוע" עושה לו חסד, מציע להחרים אותו עד שיהיה שם ניקוי אורוות רציני. גועל נפש.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”