כ עיסוי חושי ברחובות - סקס אדיר

עיסוי חושי ברחובות

1
אהלן חברים
אני רוצה לדווח לכם על עיסוי מטריףףף שעברתי אתמול ברחובות.
קודם כל קצת על הבחורה, בת 46, גרושה, במערכת יחסים פתוחה (כן.. קצת חפרה עם המידע בסוף..)
אישה רזה עם גוף מדהים!! תחת קטן ועסיסי, חזה קטן, אבל הפנים שלה לא משהו בכלל, לפי הגוף נראית בת 30 לפי הפנים בת 50+
דרכי ההתקשרות לא מולה ישירות, התקשרתי למספר מסויים ענה לי בחור ממש נחמד וזורם שהסביר לי על העיסוי ושאל אותי כמה שאלות (האם אתה מסכים שהעיסוי יהיה בעירום הדדי של שניכם? האם אתה מסכים שהיא תעסה אותך עם האיברים המוצנעים שלה? ושאלות בסגנון.. ברור שעל הכל עניתי כן!)
קבענו יום ושעה, הגעתי למקום, דיסקרטי לחלוטין, הוא ציין שיש חניה פרטית לבית שלה והוא שמור ללקוחות ואכן חיכתה לי חניה פנויה מטר מהדירה.
המקום עצמו נראה ישן יחסית, העיסוי מתבצע באחד החדרים על מיטת עיסוי מקצועית.
כשנכנסתי קיבלתי כוס מים והבחורה באה אליי עם שאלון רפואי וביקשה שאני אחתום עליו, שאלה אם יש מקומות תפוסים.. עניתי שלא ויאללה מקלחת.. יש אמבטיה ויש מקלחון.. ביקשה שאני אתקלח באמבטיה משום מה.. לא היה נראה הכי נקי שם אבל ראיתי גרועים מזה.
אחרי המקלחת נכנסתי לחדר, היא לבנתיים חיממה שמן וביקשה ממני לשכב על הבטן..
ביקשה ממני לשכב על הבטן והתחילה בעיסוי של הגב, לאט לאט ירדה לישבן משם לרגליים ואז עשתה את הדרך ההפוכה.. בכל הזמן הזה היא תמיד שולחת ידיים לאזורים האינטימיים ודואגת שהחבריקו יהנה ואיך שהיא מרגישה שאני עומד לגמור משחררת ועוברת לעסות מקום אחר.. המגע שלה עדין ונעים ממש! הי איזה קטע שהיא לקחה את היד שלי ושמה אותה על השבלול שלה.. היא הייתה ממש רטובה! לא ניסיתי לדחוף אצבעות.. גם היה קטע שפתאום אני מרגיש משהו רטוב על הכתף וקולט שהיא משפשפת את השבלול שלה על הכתף שלי.. חירמן אותי ברמות! אחרי חצי שעה בערך עלתה לבודי והתחילה להחליק לי על הגוף.. משתמשת בכל איבר בגוף שלה.. פשוט מקצוענית! אחרי חמש דקות ביקשה ממני להסתובב שפכה שמן חם על חבריקו והתילה בעבודת יד מקצועית תוך כדי היא משחקת לי בביצים עד שהגיעה ההשפרצה המיוחלת!! קמה שניה מהמיטה להתנקות ולנקות אותי ובאותו רגע חשבתי שדי נגמר ופתאום אני קולט שהיא שופכת עליי שמן חם ועולה לבודי שוב פעם.. שמה את חבריקו בין השפתיים של השבלול שלה ומתחילה לרכב עליי.. תוך כדי היא גונחת ופתאום מלקקת לי את הפטמות מלקקת לי את האוזן.. היה איזה קטע שבזמן שהיא רכבה עליי היא הכניסה את חבריקו בין הפלחים של התחת העסיסי והקטן שלה ונתנה קונטרה עם היד וזה נתן הרגשה כאילו אני מזיין אותה ושוב גמרתי!
שוב קמה לנקות אותי ולהתנקות.. חזרה לשכב עליי כשהיא עירומה והיא מדברת איתי סתם על החיים ועל זה שתיכף נגמר הזמן ותוך כדי השיחה הזאת היא מביאה לי ביד.. אמרתי לה שאין סיכוי שאני אצליח לגמור שוב אז היא צחקה ואמרה שסתם כיף לה לענג..
נשלחתי למקלחת.. קצת מבאס שהייתי צריך להתנגב באותה מגבת שהתנגבתי בהתחלה..
לא ניסיתי לדחוף אצבעות, לא שאלתי על סקס ולא על מציצה אבל עושה רושם שאפשר לקבל ממנה הכל...
לסיכום:
דיסקרטיות-10
גוף- 8 (החזה קצת קטן, אך פרופורציונלי לגוף שלה)
פנים- 3
יחס כמו חברה- 9

הייתי שם סה"כ שעה חצי.. 10 דק מקלחת בהתחלה, 10 דק התארגנות (הסבר קצר וחתימה על הטופס), שעה עיסוי,
10 דק מקלחת בסוף.

כל העונג הזה עולה 450 ש"ח (זה שדיברתי איתו בטלפון טוען שזה עולה 600 בדר"כ אבל הם יצאו לאחרונה במבצע 450 ש"ח).

אמנם לא זול אבל לדעתי מבחינת עלות מול תועלת שווה ביותר!

כדי שלא יחפרו לי יותר מדי בקשר לטלפון ניתן להשיג את המספר של הבחור בגוגל, תרשמו "איתן שחם עיסוי טנטרה" ותיכנסו ללינק הראשון, המספר מופיע בצד שמאל למטה.

כמה הערות חשובות:
1. היא היחידה שעובדת ברחובות יש עוד 2 סניפים בנוסף לרחובות, אחד במודיעין ואחד איפשהו בצפון.. שכחתי מה השם של המקום- לטענתו המעסה שיש לו ברחובות הכי ליברלית.
2. יש אפשרות לכל מיני סוגי עיסויים.. תבקשו עיסוי חושי, זה שילוב של כמה עיסויים מגרים.. ניתן לברר איתו בטלפון.
3. הוא יציין בטלפון שאין סקס ואסור לגעת ובלה בלה בלה.. בתכלס כשיתחיל העיסוי היא תגיד לכם שאתם יכולים לגעת בה איפה שאתם רוצים והיא תעצור אתכם אם זה יהיה מעבר למה שהיא מסכימה.

מקווה שזה היה מספיק מפורט.. שבת שלום!

עיסוי חושי ברחובות

6
תודה , נשמע בהחלט מעניין ...

כמה שאלות קטנות :
אני מבין שהמעסה אינה מופיעה כאחת מהמטפלות באתר אליו הפנית ?
מה צריך להגיד לו בטלפון - שמעוניינים בעיסוי מבחורה העובדת איתו ברחובות ?!
באיזה אזור זה בעיר ?

עיסוי חושי ברחובות

7
לא היא לא מופיעה.. הוא מפרסם בעוד אתרים וראיתי באחד האתרים שיש אופציה לקבל עיסוי מבחורה אז שלחתי הודעה כדי לברר.. תגיד לו שאתה מתעניין בעיסוי מבחורה והוא כבר לבד יסביר לך על שלושת המקומות שיש לו ואיזה עיסויים אפשר לקבל.. לי הוא המליץ על עיסוי חושי וזה מה שבחרתי בסוף והיה פצצה! תרגיש חופשי להתקשר אליו הוא ממש ממש זורם וסבבה.. הוא גם יבקש שתתקשר אליו אחרי העיסוי ותגיד לו איך היה

עיסוי חושי ברחובות

10
LOVETANT

פירט את זה נכון.

יש גם מטפלת בנתניה.

לגבי המטפלת ברחובות אכן חוויה מסוג שונה אבל הגוף שלה מעט דוחה
כל האיזור שם למטה זקן מידי בכי

יש עוד עיסוי שקוראים לזה קונטקט מים מסקרן אבל לא ניסיתי.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”