ליה חזרה 41 על ידי Colombo [QUOTE=Feeting]אם אין חלב אין טעם ללכת אליהאין בה משהו מיוחד[/QUOTE] לא מסכים אחי בחורה מתוקה..לא צריך להרוס לה את הפרנסה בגלל מחסור בסידן נוזלי ציטוט 07 ינואר 2018, 09:36
ליה חזרה 42 על ידי ajs [QUOTE=Feeting] אם אין חלב אין טעם ללכת אליהאין בה משהו מיוחד[/QUOTE] לא חושב כמוך אחי זה שאין לה חלב לא עושה אותה לא טובה אחלה של שירות הייתי אצל כמה אחרות ובאמת אתה מרגיש נפנוף מהם וליה נותנת יחס חם כיפי ואוהב aj ציטוט 07 ינואר 2018, 11:06
ליה חזרה 43 על ידי ajs [QUOTE=חרמן בזמן2] קשה לתפוס אותה[/QUOTE] אני איתך אחי כן קצת קשה לתפוס אותה אבל עם היא לא עונה לטלפון עצה שלי שלח הודעה היא עונה שם בלי בעיה aj ציטוט 07 ינואר 2018, 11:08
ליה חזרה 45 על ידי כוכבי מי שהיה לאחרונה יכול לומר מה המדיניות הנוכחית לשתי גמירות במסגרת הזמן הרגיל?פעם לא היה לה בעיה בפעם האחרונה שהייתי רצתה תוספת מחיר ציטוט 07 ינואר 2018, 18:09
ליה חזרה 46 על ידי אריק1977 [QUOTE=כוכבי] מי שהיה לאחרונה יכול לומר מה המדיניות הנוכחית לשתי גמירות במסגרת הזמן הרגיל?פעם לא היה לה בעיה בפעם האחרונה שהייתי רצתה תוספת מחיר[/QUOTE] שאלה טובה האם יש למישהו תשובה? ציטוט 15 ינואר 2018, 10:07
ליה חזרה 47 על ידי נובלס אחי עם חלב או בלי חלב אחלה שרות בחורה יפה וסהכ כיף ציטוט 16 ינואר 2018, 22:01
ליה חזרה 49 על ידי kobikob [QUOTE=Feeting] אם אין חלב אין טעם ללכת אליהאין בה משהו מיוחד[/QUOTE] לא חושב כמוך אחי היא בחורה שמעבר לזה היא מאוד מפנקת יחס אישי ולא כמו כולם בשוק שמנפנפות אותך תוך 20 דקות ואתה לא יכול להגיד שאני לא צודק ציטוט 05 פברואר 2018, 10:11
ליה חזרה 50 על ידי kobikob [QUOTE=כוכבי] מי שהיה לאחרונה יכול לומר מה המדיניות הנוכחית לשתי גמירות במסגרת הזמן הרגיל?פעם לא היה לה בעיה בפעם האחרונה שהייתי רצתה תוספת מחיר[/QUOTE] אני חושה שעדיף לשאול אותה ישירות כי על אחד וכמה זמן שלוקח לו חחח אבל כן עדיף לשאול אותה ישירות ציטוט 05 פברואר 2018, 10:13