כ קארין מהדירה של סטלה - בינוני מינוס - סקס אדיר

קארין מהדירה של סטלה - בינוני מינוס

1
דיווח באיחור. הייתי בתחילת השבוע בשעות אחרי הצהריים. הטלפון ביד 1+1 במודגשות תחת השם סטלה. היו כבר כמה דיווחים על הבנות שלה. מה שביאס אותי בחוויה היה הפער בין הנחמדות של הבחורה בטלפון וגם בטיפול (מאוד נחמד לדבר איתה והיא בחורה מאוד אינטיליגנטית) ובין העובדות בשטח. דבר ראשון בטלפון היא מתארת את עצמה כבת 25 חטובה עם חזה גדול. בפועל היא באמת בסביבות 25 אולי כמה שנים יותר, אבל עם גוף של שמנה וחזה בינוני יחסית. פנים נחמדות. אני ממש לא משתגע על בחורות שמנות עם חזה בינוני שנראה עליהם קטן. דבר שני בטלפון מבטיחה בודי מפנק חצי שעה וכל הבלה בלה בלה. בפועל בדירה רוצה לעשות סקס ולתקתק אותך. התעקשתי על עיסוי בודי כי לא בא לי סקס איתה. לקחת אותי למיטת מסאזים שנמצאת בסלון של הדירה ואחרי 5 דקות של מסאז בינוני בלי שום חירמונים אמרה לי להסתובב. לא הסכימה להוריד חלק תחתון, לא מסכימה לגעת בה, לא מסכימה לגמירה בשדיים. איזה בודי ואיזה נעליים. עשתה לי ביד ואחרי 20 דקות כולל מקלחת שהיתה דווקא סבבה הייתי באוטו. בקיצור לא מומלץ. קצת לפני שיצאתי נכנסה בחורה נוספת לדירה . קארין אמרה לי שאבוא עוד פעם לעשות סקס עם שתיהן ב 300. עם אחת זה 200. מבאס אבל נזק כספי לא גדול.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”