כ הירקון 11 - מור - בכל זאת מילה טובה - סקס אדיר

הירקון 11 - מור - בכל זאת מילה טובה

1
נכון, המכון הנ"ל הוא דוגמא טובה לכל מה שרע בסצינת העיסויים אבל עדיין, גם שם יש נקודת אור...

וזו מור. צעירה למדי, לדעתי בשנות ה-20 המוקדמות מאוד, רזה, חזה קטן ולא משהו ונחמדה מאוד.

כשנכנסתי באו לפני ההרכב שהייתי רגיל במקום וכמעט והלכתי לדרכי כשהאחרונה צעקה למישהי מכיוון הקבלה האם היא רוצה להיכנס. למזלי, מור אמרה, כנראה, שכן - ולא יכולתי לסרב למישהי צעירה ולדעתי גם יפה.

נוסף על כך רואים ומרגישים שאין לה ניסיון רב בתחום והיא רחוקה עדיין מהשחיקה. ויתרתי על המסאז' והלכתי ישר על הבודי. לא מקצועי ולא טוב במיוחד אבל בתולי משהו - ואהבתי את זה מאוד. ניכר למדי שעל אף חוסר הניסיון היא בהחלט רוצה שאצא מרוצה.

היא לא הלחיצה בכלל וזרמה איתי די טוב (די ליברלית) ובסוף גמרתי עליה.

בקיצור, ממליץ - ואני קצת מצטער שלא הצלחתי לתפוס אותה שוב אח"כ...

לא הצלחתי למצוא את המספר באתר אז אני לא שם אותו כאן, אבל הכתובת היא הירקון 11... אני מוצא את המספר כל פעם מחדש בגוגל...

7
הוא דיבר על הירקון 11 בתל אביב, ליד הטיילת. מקום מסריח ומצחין (תרתי משמע), התיקתוקיה השנייה הכי גרועה בארץ לדעתי, בהפרש קטן מאד מהמקום הראשון - גיסין 64 פתח תקווה.
הבחורות אגרסיביות ומנסות לעשות upsell למציצה/זיון. הן גם לא נראות משהו, והשירותיות שם מתחת לריצפה.
שומר נפשו, ממונו, זרעו ותחושת גועלו יישמר!

8
באתר עדן מופיע בפרסום של המקום תמונה של בחורה עם חצאית שחורה וחזיה אדומה עומדת ליד עציץ עם קרטון חלב..
נאמר לי שקוראים לה עמנואל והיא בת 25..
מישהו היה איתה ויכול להגיד איך היא ואם נראית כמו בתמונה באמת?
תודה!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”