כ היום שילמתי 400 שקל . האם נידפקתי ? - סקס אדיר

היום שילמתי 400 שקל . האם נידפקתי ?

1
אני חושב שזו פעם ראשונה שאני מקבל עיסוי ממישהי שבאמת באמת נראית טוב .
יפהפייה , פנים באמת יפות חלקות ועם עור מתוח, בלי אף קמט , בהירה , גבוהה וחסונה , ורזה, ונחשו בת כמה ? 21 . כן כן , עשרים ואחד .
מתי קיבלתם עיסוי ממישהי עם נתונים כאלה ?
העיסוי היה ארוך , כשעה , רוב הזמן שכבתי על הבטן והיא לא הרשתה לי להיסתובב עד שהיא מסיימת את הגב הרגליים והישבנים.
התפנית חלה אחרי שהסתובבתי . בידיוק בזמן שתהיתי האם נדפקתי ..
לפתע היא סיפרה לי על אופציות שלא ידעתי על קיומם (כגון מציצה עם גומי - שלא ביקשתי כי אני לא אוהב עם גומי)
ואז היא התפשטה , לגמרי, וחשפה את הגוף החטוב, הרזה והשרירי שלה - שגם מלא בקעקועים ( אם הם היו צבעוניים הייתי חושד שהיא מהיאקוזה ) .
הציצים מנותחים. אישית אני מעדיף את המראה הטבעי. בעיני היה מצער לראות שבגיל הזה כבר עשתה סיליקון בציצים .
בקיצור, היא עלתה על המיטה ועשתה בודי מסאג' קל , וקצת נישקה לי את הפיטמה ,ואת האשכים והסביבה, אחר כך הסתובבה ל 69 ושמה את הכוס הצעיר החלק והיפה והנקי שלה בתוך הפה שלי לנשיקה צרפתית ארוכה. אפילו הספקתי לק אחד בפי הטבעת . תענוג אמיתי . לא יודע להגיד אם היא מצצה לי או רק עשתה עם היד ( כי הייתי בעירפול חושים), אני חושד שרק עם היד ( ועם הציצים )
רציתי לזיין אותה אבל היא לא הסכימה. לבסוף היא הסתובבה עם הפנים אליי הצמידה את שפתיה אל שפתיי, ובזמן שהיא מתחככת ומשפשפת עם היד עד שהשפרצתי את אחד השפריצים הנדירים...
אחר כך היא קמה וניגבה לי , והציעה מיקלחת משותפת שבמהלכה גם סיבנה לי את הגב .
היו מים חמים, ותחליב רחצה , ומגבת נקייה .
היא מאוד נחמדה , הציעה לי תה וחתיכת עוגה שהיא הכינה .
תוך כדי העיסוי היא מדברת הרבה - אבל זה כי התעניינתי בה ושאלתי שאלות , כי היא באמת בחורה מעניינת .
למי שרוצה שקט אז עדיף שיהיה בשקט .
הבית נקי ומסודר , החדר נעים , יש מפזר חום וגם סדין חימום חשמלי , מוזיקה נעימה .
אני בשוק שהשם או המספר שלה לא מופיע פה .
אני הגעתי אליה דרך הפייסבוק במיקרה , ראיתי אותה מגיבה באיזו קבוצה
היא אמרה לי שהיא מפרסמת ביד 2 , אבל לא יודע אני לא מחפש שם .
בקיצור, האם נידפקתי ?

זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”