בוקר טוב וקריר.
אחרי ריצות בוקר לעיתים חשקה נפשי בעיסוי אמיתי שכולל גם ושחרור. בתחילת השבוע יצאתי לריצת 10 ק"מ שלאחריה חשקה נפשי בעיסוי משחרר תרתי משמע (מתנצל על העיכוב בדיווח). התקשרתי לאנג'ו הנפאלית לקבל עיסוי +. היא הפתיעה אותי שהיא כבר תפוסה. למה הפתיעה? כי חשבתי שאני הדביל היחיד שמחפש עיסוי + בשמונה בבוקר. מסתבר שלא... ההפתעה השניה היתה שהיא אמרה לי שהבת שלה גם כן מעסה, די קרוב אליה (ליד קניון סירקין בפתח תקוה) ונתנה לי את הטלפון שלה, מיה.
אז כן, מיה היא הבת שלה, גם כן נפאלית. בת 25 בערך. חמודה, מדברת עברית, גוף טוב מבעד לבגדים ואף יפה (למי שאוהב את המראה). היא אינה מורידה כלום! שאלתי ונעניתי בשלילה מוחלטת. גם אסור לגעת למטה או בחזה מבעד לבגדים

. כן הרשתה ללטף טוסיק, בטן, רגליים גב (תודה באמת). העיסוי טוב אבל לא מעולה. היא פחות טובה מאמא אנג'ו.
מחיר 200 לשעה. יש מקלחת. הסיום השמח בסוף סביר. אין בו שום דבר אירוטי. פשוט עבודת יד סבירה מבחורה נפאלית בת 25 בערך. הטלפון מפורסם ביד2 עם השם שלה. מיה. בהצלחה למנחשים נכונה.
היתרונות הם שמקבלת בבוקר (החל משמונה), צעירה ונאה ושאין בעיית חניה.
אם מישהו הצליח מעבר למה שרשמתי, אשמח לשמוע, כי לחזור אליה כמו שהיה השבוע, כנראה שלא אחזור.