כ מרינה מראשון לציון וואווו - דף 22 - סקס אדיר

מרינה מראשון לציון וואווו

212
מלך הסווינג ולב, עם כל הכבוד לכך שמטרת הפורום היא לשתף, וזה נכון כמובן, אני יכול להעיד לצערי ממרום ניסיוני בפורום, שבמשך השנים, היו חברים רבים ששיתפו יותר מדי מידע וגם לא העבירו אותו לאנשים הנכונים ( שהרי קשה לדעת מי קורא את הדברים ), והיו מקרים שהמידע נוצל לרעה, כך שבחורות שינו טיפול לרעה, או אפילו הפסיקו לעבוד.
לכן לדעתי, לכל חבר כאן יש הזכות והאפשרות מה לשתף ומה לא, בהתאם לשיקול דעתו ובהתאם לנסיבות.
צריך להבין גם שמעבר להנאה המשותפת שלנו, ודובר על כך רבות, הנשים העובדות הן קודם כל בני אדם כמונו, ולכן טבעי שמעורבים כאן רגשות לעיתים מצד החברים הוותיקים שלא משתפים הכל, ולכן זה לגיטימי לגמרי.
מחפש את הדבר האמיתי!

215
הייתי אצלה לפני כמה ימים.. חמודה ושירותית מאוד! עיסוי סתמי ולא מגרה 25-30 דקות.. אחרי זה נשכבת לידי ומתחילה בעבודה ידנית.. נותנת לגעת לונשק את השדיים שלה.. השדיים שלה לא להיט בכלל!
ריקים ונפולים.. מה שכן יש לה תחת עסיסי..
45 דקות והייתי בחוץ אחרי מקלחת משותפת
סה"כ שווה 200 שקל

216
מסכים עם אבשלום ופטישון צריכים לדעת לכבד את הבנות הן בני אדם כמונו
הרבה פעמים משתפים פרטים אישיים מדי לדעתי ושוכחים שיש להן גם משפחות וחברים שיכולים לפי זה לזהותן
לדעתי גם גם ההנהלה לא צריכים לאפשר הודעות כש רושמים בהן פרטים כמו מיקום ותיאור של המקום ומה יש להן בבית ומה אין להן זה לא מידע שמעניין מישהו וסתם חוסף את הבחורות

219
אהלן, רק רוצה לספר על החוויה האישית שלי עם מרינה:

קבעתי איתה(לראשונה) לשעה וחצי מראש לפני כמה ימים(אמרה שתיתן את מספר הדירה כשאגיע לכתובת),
מכייבן שלא הספקתי להגיע בזמן הודעתי לה שאני מאחר ב - 20 דקות,
היא אמרה "שבמקום זה נעשה רק שעה" - אני הסכמתי לה בהודעה חוזרת.
כשהגעתי לכתובת היא לא ענתה לא סלולרי ולא להודעות, מה שקרה זה שפשוט לא חזרה אליי,
ואפילו לא טרחה להגיד את הסיבה, למרות שהתכתבנו לפני היציאה מהבית ורואים בוואטצ-אפ שהיא ראתה את ההודעות.

שורה תחתונה - קשה מאוד לתיאום חוזרת רק אחרי כמה שעות וממש לא זמינה בנייד.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”