כ היום שילמתי 400 שקל . האם נידפקתי ? - דף 5 - סקס אדיר

היום שילמתי 400 שקל . האם נידפקתי ?

44
לכל השואלים אין כרגע עיסוי מקצועי אך ורק אירוטי המחיר 400 לחצי שעה שכולל בודי נחמד מציצה אפילו שתיים עם אתה מספיק במסגרת הזמן הבחורה מתפשטת לגמרי בסהכ הכל מאוד נחמד אבל בגלל המחיר היקר לדעתי מתאים לפעם אחת ביקור עד שהמחיר יהיה יותר שפוי לגבי טלפון מצטער לא שמרתי מבחינתי זו היתה חוויה חד פעמית .

48
חברים יקרים .
למה למישהו היה כל כך דחוף לספר לגברת הנכבדה על הפוסט הזה ?
נתתי את המספר שלה לאנשים ספורים בלבד שפנו אלי בפרטי - ככה שאין הרבה אפשרויות. מי שעשה את זה מוזמן להסביר איך זה קרה ולמה. אחרת אני מעביר לאדמין את השמות שהוא יחקור את הנושא .
-
לא חבל ? עוזרים לאנשים להגיע לאחד מפילאי תבל וככה לגמול ?
-
הגברת נעלבה. אני מאוד אוהב אותה והיא יקרה לליבי וגם אני נפגעתי מזה .
-

זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696

49
[QUOTE=mikrob]חברים יקרים .
למה למישהו היה כל כך דחוף לספר לגברת הנכבדה על הפוסט הזה ?
נתתי את המספר שלה לאנשים ספורים בלבד שפנו אלי בפרטי - ככה שאין הרבה אפשרויות. מי שעשה את זה מוזמן להסביר איך זה קרה ולמה. אחרת אני מעביר לאדמין את השמות שהוא יחקור את הנושא .
-
לא חבל ? עוזרים לאנשים להגיע לאחד מפילאי תבל וככה לגמול ?
-
הגברת נעלבה. אני מאוד אוהב אותה והיא יקרה לליבי וגם אני נפגעתי מזה .
-

[/QUOTE]

מה קרה???Ermm

50
היי הגברת קריזיונרית ונעלבה או לא היא בביזנס של פינוק
טפשי מאוד מזיק מאוד לספר על הפוסט לבחורה אבל מספיק שיש מישהו שכבד לו בכיס והוא רע לב או סתם טיפש והוא הורס קצת לכולם.

בכל מקרה לא ברור מיקרוב למה נפגעת מזה אלא אם היא קישרה אותה כפותח הפוסט ונזפה בכך ואז בכלל לא חכם שאין לך ביטחון שדה מולה

בכל מקרה הנחת עבודה שבנות במוקדם או. מאוחר קוראת מה שכותבים עליהם ואפילו רוסיות שלא יודעות עברית

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”