כ הרצל 59 רמת גן - עדן חזה ענק - סקס אדיר

הרצל 59 רמת גן - עדן חזה ענק

1
נכון, רבות דובר על המקום הנל ואני בעצמי אף ציינתי מספר פעמים שזו תיקתוקיה מגעילה... אבל הייתי בסביבה אז נכנסתי. הייתה הדס האתיופית - נמוכה ועגלגלה, שחורות לא עושות לי את זה אז ויתרתי (למעט טופז מהאורגים 1 לשעבר, הייתה אחלה למרות הפנים שלא היו איי איי איי).
ואז הגיעה עדן.
"עדן" -
ישראלית ממוצא רוסי (עלתה בגיל צעיר). מבטא קל מאד. כ1.67 על 70 קילו.
מראה: 6. הבחורה משהו בין מלאה לשמנה. יש לה כרס קטנה והיא רחבה, אבל היא לא דאב דאבה. לא נגעלתי ברמה בלתי נסבלת, בעיקר בגלל החזה... חזה עצום ומפלצתי כזה אני אישית טרם דגמתי. מדובר על חזה טבעי גדול וכבד, שנשפך למטה בגלל מימדיו האדירים (לא פרופורציונלי לגוף שלה, והיא כאמור לא דקיקת גזרה). GG לפחות הייתי מעריך. הפנים לא להיט - היא לא מכוערת, אבל רחוק מלהיות יפה. סתמית על גבול הטיפה עקומה... נסבל בהחלט.
עיסוי: 5 - ליטופים רבותיי ליטופים. כאילו משתדלת אבל לא בעצם. גם בודי לא טורחת. מילא, העטינים זה מחזה משוגע שמעביר את הזמן.
חלק אירוטי: 7.5. מצטיינת (אבל לא דיקאן!). אולטרא-ליברלית (ואל תשאלו אותי מה זה אומר כי כל אחד צריך להבין מהמושג עצמו), כיפית, קלילה, זורמת. נתנה 2 פינוקים והשקיעה מאד!

ציון משוקלל סליק במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי: 7. במחיר בסיס של 200, עם תוספת 50 להרפייה שנייה, כ-35 דקות ברוטו(עם מקלחת בודדת בסיום), מדובר על עסקה לא רעה לחובבי החזה הענק. הפנים כאמור לא להיט והגוף לא חטוב כלל ועיקר, אבל לא דאבה עם עטיני ענק מטורפים שהיא כיפית ומפנקת זה סבבה לגמרי מבחינתי.

6
חמש תלתן ובננהונילה - לא הבנתי מה לא בסדר בדיווח שלי?
הוא בוטה מדי? אתם מרחמים על נותנת השירות ורוצים שאהיה יותר עדין, הווה אומר במקום שמנה להגיד "לא אנורקטית", במקום מכוערת להגיד "לא בר רפאלי"?
חשבתי שהפוליטיקלי קורקט הזה לא תופס פה...
אני במוד של דיווחים מדוייקים כמה שאפשר. אם זה מפריע לכם, אפסיק או אמתן.

9
איך אגיד את דעתי....צריך לאזן בין הרצון לדווח מדויק וגלוי וללא משוא פנים לבין להיות בכל זאת בן אדם ולהבין שהבנות עובדוצ בזה בדוחק ובמיוחד הלא צעירות וייתכן שקוראות ויתכן שנפגעות וכבר היו מקרים מזעזעים של בנות שנפגעו מדיווחים ממש בוטים. לטעמי הדיווח נמצא על הגבול. אני אישית גם חושב אחרת על המראה. סכל מקרה היא אכן ליברלית מאוד

10
סליק,

פיפמאן כתב יפה (רק שהדיווח הזה אינו ממש על הגבול אלא קצת מעבר לו).

הדיווחים שלך טובים ומועילים. אני בעד דיווחים שכוללים תאורים אמיתיים. כשאין תאורים כאלה הדיווח אינו שלם.

יחד עם זה, צריך לזכור שהבנות האלה הן בני אדם עם רגשות ואפשר ואפילו צריך לכתוב דברים בצורה שאינה משפילה. לדוגמא אפשר לומר "שמנה" אם זה המצב אבל "דאבה" או "נגעלתי" זה מעליב. היא הרי לא רימתה אותך או זילזלה בך בטיפול כך שאין לך צורך להתנקם בה.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”