כ קרליבך 12 - סנדרה. הפתעה נעימה.. - סקס אדיר

קרליבך 12 - סנדרה. הפתעה נעימה..

1
אני לא ממש נוהג לבקר במכונים למיניהם במיוחד לא במקומות כמו קרליבך 12 שהוא מקום מושמץ וכנראה בצדק. וכך, למרות שאין לו הרבה מתחרים במיקום, במיוחד לגבי מי שעובדים במרכז העיר (יש המון חניה בסביבה וכניסה אחורית דיסקרטית) הוא "מצטיין" בחלקים החלשים: הבנות והיחס :)
לפני כמה ימים המליץ לי חבר שאני מאוד סומך עליו על ביקור במקום. למה? כי הגיעה בחורה חדשה בשם סנדרה, בלונדינית יפה וצעירה סביבות 20, דקה בגובה 1.60 בערך, שנראית כאילו הגיעה בטעות למקום. הוא התעקש שמעולם לא ראה בחורה כזו במיוחד לא במקום כמו קרליבך.
טוב. אז הגעתי.
נכנסתי מאחור (אחרי שהצלחתי להתבלבל פעמיים) וביקשתי בדלפק הקבלה את סנדרה. הוכנסתי לחדר עונש ונאלצתי לראות טלויזיה כמה דקות (הלו, זה אמצע היום, יש עבודה...). ניסו לשלוח לי מישהי אחרת בטענה שסנדרה עסוקה אבל דבקתי במשימה והתעקשתי על סנדרה. אחרי עוד כמה דקות... בינגו!
היא נכנסה לחדר והלסת פשוט נשמטה לי. וואו.
לא רוצה להרחיב יותר מידי אבל היה מסאג' והיה פינוק אחרי.. אבל!: אין סקס. חד משמעי. חד חד ערכי. ולא משתמע לשני פנים :)
לי היה מאוד מאוד מהנה. היא לא רק יפה אלא גם מאוד אינטליגנטית ונחמדה. ומה שהיא כן עושה, היא עושה מצוין!
אז כל עוד היא שם, אני עוד אחזור. אחר כך, כנראה שלא.

3
לשאלותיך:
כן, היא מתפשטת. לגמרי.
למה היא מסכימה - אצלי היו חיבוקים, ליטופים ונשיקות. היה אצלה משהו אחר, לבבי כזה, שאתה בדרך כלל לא מצפה (ולא מקבל) מבחורה צעירה ויפה. מאמין שמתישהו זה יעבור לה, אבל בינתיים זה קיים, וזה בונוס גדול. הסיום היה במציצה עם גומי. למרבה הצער, אין שום אפשרות למציצה בלי.
המחירים: 250 להרפיה ידנית ו - 350 למציצה מקונדמת.

4
לשאלותיך (מקווה שהפעם התגובה תאושר:
כן, היא מתפשטת. לגמרי.
למה היא מסכימה - אצלי היו חיבוקים, ליטופים ונשיקות. היה אצלה משהו אחר, לבבי כזה, שאתה בדרך כלל לא מצפה (ולא מקבל) מבחורה צעירה ויפה. מאמין שמתישהו זה יעבור לה, אבל בינתיים זה קיים, וזה בונוס גדול. הסיום היה במציצה עם גומי. למרבה הצער, אין שום אפשרות למציצה בלי.
המחירים: 250 להרפיה ידנית ו - 350 למציצה מקונדמת.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”