הייתי בסביבה אז דגמתי. יש לציין כי המיקום מעט בעייתי עקב עבודות הרכבת הקלה, אך יש חנייה בשכונת הגפן הצמודה מרחק הליכה של כמה דקות. הדירה עצמה ממוקמת בסוג של יחידת דיור, יורדים בשביל עד הסוף ופונים שמאלה ונכנסים ליחידה.
במקום היו 2 - ישראלית צעירה, "לא אנורקטית ולא בר רפאלי" כמו שביקשו ממני להתנסח. מבט אחד הספיק לי כדי להבין שאפילו את השם שלה אני לא צריך לדעת. השנייה הייתה ניקול, ואותה דגמתי.
"ניקול"- רוסיה לא צעירה כבת 45 עד 50. כנראה המבוגרת ביותר שדגמתי עד היום. כ1.65, רזה.
מראה: 6.5. בלונדינית, גוף טוב. הפנים מסגירות את הגיל האמיתי. הגוף עצמו חטוב למדי, רזה עם בטן שטוחה וטוסיק שובב ומוצק. חזה מסולקן, בינוני מינוס, נעים למגע. אין כמעט צלוליטוס, רואים שמתאמנת או שזה גנטיקה טובה כי בנות 30 גם יכולות לקנא בגוף כזה.
עיסוי:6. הציעה סקס מספר פעמים (על ההתחלה ובאמצע) ככה שעיסוי זה לא הקטע שלה. בכל זאת, השקיעה בהתחלה כולל עיסוי חזק של שרירי הרגליים, אבל התעייפה בהמשך ועברה לליטופים.
חלק אירוטי: 7. מפנקת מפנקת מפנקת. אולטרא ליברלית, נשיקות ואצבעות הכל מהכל. השקיעה בבודי ובהרפיות, אין מה לומר - הניסיון והגיל נותנים את אותותיהם.
ציון משוקלל סליק במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי: 6.5. מבחינת עלות תועלת, מדובר על מחיר בסיס של 200 (50 נוספים להרפיה שנייה) עבור כ35 דקות ברוטו. לא רע בהתחשב בפינוקים שלה וגם במסאג' שחלקו הראשון היה לא רע. מאידך, הבחורה אינה פרגית... לי הייתה חוויה חיובית אך ההעדפה האישית שלי היא לכוסיות צעירות. לחובבי היותר מבוגרות והליברליות היא בהחלט מומלצת, מה גם שמציצה וסקס בתפריט בעלות סבירה לגמרי (100 ו150 בהתאמה).