אני משוטט בפורום כבר תקופה אבל רק עכשיו נרשמתי אז החלטתי לדווח קצת על ניסיוני הדל.
דבר ראשון חשוב לציין שזו הפעם היחידה שהלכתי לעיסוי אירוטי או עיסוי בכלל(חוויתי עיסויים לא מקצועיים ואף פעם לא אהבתי את זה).
אז אחרי בדיקה קטנה בחרתי ללכת אל איזבל המפרסמת באתר בתור עסיסית פרטית מניו יורק http://https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8512 . התקשרתי אליה אבל היא לא ענתה אז שלחתי הודעה(זה היה יום לפני) היא הגיבה תוך כמה שעות ואמרה שהיא הייתה בלי קליטה ואמרה לי להתקשר בבוקר. אז כמובן שהתקשרתי בבוקר והיא ענתה דיברנו טיפה , שאלתי שאלות והיא ענתה על הכל לעניין+יש לה קול מאוד נעים וסקסי לדעתי. תימנו ציפיות והיא אמרה לי שזה 500 לשעה או 800 לשעה וחצי. הלכתי על השעה. הדבר העיקרי שסיכרן אותי הוא עיסוי הפרוסטטה שהיא מציעה אבל שאלתי על בודי והיא אמרה שאין סיכוי היא מעסה מקצועית והיא לא עושה בודי. נתנה לי כתובת של חניון קרוב לביתה ומשם היא אמרה שאני אתקשר והיא תנחה אותי. קבענו לעוד שעתיים.
הגעתי לחניון והתקשרתי היא ענתה והסבירה לי איך להגיע(טיפה הקדמתי אז היא אמרה לי שאני אצטרך לחכות טיפה) הגעתי למקום והיא אמרה לי לחכות כמה דקות אז עישנתי סיגריה וחיכיתי. אף בחור לא יצא מהדירה והיא התקשרה שאני יכנס. היא חיכתה לי מחוץ לדלת (היא בדירת הקרקע של הבניין). היא בחורה באיזור 35-40 לדעתי שמנמנה(שאני אוהב) ציצים גדולים ופרצוף נחמד, לא מלכת יופי אבל גם לא מכוערת. היא לבשה שמלה קצרה עם מחשוף עמוק מעוד שהייתה נראית מצויין.
נכנסתי בפנים יש אורות מעומעמים שטיח על כל הרצפה ושולחן עיסוי מקצועי. התנגנה מוזיקה מרגיעה. היא ביקשה שאני אתקלח כי הסרחתי מסיגריות והיא רגישה לריח אז התקלחתי. מקלחת רגילה והיה ולה כבר מגבות מוכנות בשבילי. יצאתי והיא אמרה לי לשכב על השולחן עם הפנים למטה והיא התחילה עם המסאז'. אומנם כמו שציינתי אפעם לא עשיתי מסאז' אבל אני יודע שהוא היה מעולה ומקצועי. היא עברה על כל נקודה בגוף שלי מהרגליים דרך התחת הגב ועד הראש. תוך כדי היא מדברת איתי בקול נעים ומבינה מה הניסיון שלי עם פרוסטטה ומסאז'ים בכללי, היא דיי משווקת את עצמה כהכי טובה שיש אבל היא באמת טובה, היא לאט לאט למדה את הגוף שלי והכירה מה אני אוהב וצריך. היא גם מרפרפת עם הציפורניים על הגוף שמרגיש מדהים. ואז התחיל הפרוסטטה היא שמה כפפה והתחילה לעסות את האזור עד שהיא נכנסה וזה הרגיש מדהים. ניסיתי לעסות לעצמי עיסוי פרוסטטה אבל היא אפשר באמת לעשות את זה לבד ושהיא נגעה בפרוסטטה זה הרגיש מדהים. פעם ראשונה היא עשתה טיפה והפסיקה זה קשה לחוות כזה דבר יותר מדי זמן אז היא עושה בהדרגתיות.
אחרי זה היא הורידה את הכפפה וחזרה אל המסאז'. ואז לסיבוב שני שהרגיש אפילו יותר טוב. תוך כדי היא מנחה אותי מבחינת נשימות. היא שולטת לחלוטין בפגישה מה שאותי מדליק. אחרי הסיבוב השני התהפחתי. היא התחלה לעסות מקדימה את הגוף הביצים ואת החבר למטה שכבר נעמד כמו שהוא לא עמד בחיי. היא המשיכה ואז בזמן אנחת רווחה הסתכלתי למעלה והיא שאלה על מה אני מסתכל, אני צריך להסתכל עליה היא הלכה מאחורי הראש שלי והוציאה את הציצים המדהימממים שלה ושמה אותם ישר על הפרצוף שלי והם הרגישו מדהים. המשכנו עם העיסוי ועוד פעם היא עיסתה את הפורסתתה אבל הפעם היא גם בו זמנית שיחקה עם החבר והביצים. אחריה זה היא נתנה לי לשחק עם השתיים הנהדרים שלה ואמרה לי ללקק אותם. איתה עושים רק מה שהיא אומרת ולא מעבר. המשכנו לפרוסטטה רביעית וחמישית כל הזמן היא עוברת בין עיסוי של הגוף האיברים החשובים והפרוסטטה ונותנת לך לגעת כמה שאתה צריך. בו זמנית היא מדברת טיפה דירטי טוק והשפלות קלות, למשל בזמן שהיא מזיין לך את התחת עם האצבע you like it when i fuck your man pussy.(היא עוברת בין עברית לאנגלית כל הזמן). לקראת הסוף היא התחילה להביא לי ביד בשיא הכוח כי לא הצלחתי לגמור והיא המשיכה למרות שזה היה כבר קשה עד שלבסוף התפוצצתי כמו שלא התפוצצתי בחיים כל הגוף שלי רעד מאקסטזה. היא נתנה לי לנוח על המיטה כמה דקות כדי לעכל את החוייה ולנקות את הנוזל שלי שעף לכל עבר. בסוף נרגעתי שתיתי כוס מים ונכנסתי למקלחת שם היא עזרה לי לנקות את התחת שהיה מלא בשמן.
לסיכום חוויה מטורפת אם היה לי את הכסף הייתי חוזר כל יום. טיפה יקר לי 500 אבל שווה את זה לחלוטין. היא יודעת מה היא עושה ומתאימה את עצמה למטופל ולי היא התאימה בדיוק.
היא אומרת שהיא מאוד עמוסה אז אם אתם לא תופסים אותה פשוט תשלחו וואצאפ.