כ מקבץ דיווחים + מילות סיכום - דף 2 - סקס אדיר

מקבץ דיווחים + מילות סיכום

15
סליק ריק - בזמן המעט שיצא לי להכיר את הדיווחים שלך, רציתי להגיד לך שאתה חבר מאוד תורם פה בפורום.
הדיווחים שלך מאוד מועילים ואף במקרים מסוימים היו מאוד חופפים לחוויות אישיות שלי.

מקווה שתהנה ושיהיה לך טוב.
מאמין שתישאר בפעילות ברמה כזו או אחרת. רק טוב!

16
rd06,

מסכים עם מה שכתבת, כאשר הפרישה היא מתוך כניעה (אם מישהו רוצה לפרוש כי התחיל בזוגיות חדשה או מסיבה אחרת אז זה לא מעציב כל כך).

אבל יש לי בעיה עם החתימה שלך. המילה "זנאי" היא מילה בארמית ולא באמת קיימת בשפה העברית. בטח שלא במובן שמתכוונות אליו אותן נשים שקוראות לעצמן פמיניסטיות ובפועל הן אנסיות מפני שהן מנסות לאנוס את הנשים העוסקות בזנות לאבד את הפרנסה ואת העצמאות שלהן ומנסות לאנוס את הגברים הנורמטיבים שצורכים את השירותים האלה למות מבדידות (עם או בלי זוגיות רשמית) או להרוס לעצמם ולמשפחותיהם את התא המשפחתי. להשתמש במילה הזאת זה כמו להניף את הדגל שלהן. זה כמו לתמוך בהפצת המסר שלהן.

17
Rd ידידי, לא נכנעתי ולא נעליים. פשוט חשבתי להנמיך פרופיל עד יעבור זעם. ואז... חבר טוב שהוא גם דוגם מצטיין הפנה את תשומת ליבי לעמוד הפייסבוק when he pays. שם, בתאריך 18 ביוני 2018 הופיע הפוסט המקורי שלי, בצירוף איחולי מוות בייסורים, קללות ושאר טינופת ומרעין בישין פמינאציים. נדהמתי, נחרדתי, הזדעזעתי ואז חמתי בערה בי להשחית. מי הן בכלל???? חבורת אפסיות מאופסות.
אז החלטתי שעד שהחוק לא עובר סופית אני ממשיך לתת בראש ולדווח, ואחרי שהסטאטוס המשפטי יהיה מוחלט - אז ורק אז אעתיק את הפעילות המבורכת לספקיות תוצרת חו"ל.
אז פמינאציות יקרות שמנטרות (ועוד דוקטורנטית הזויה שחוקרת פה הודעות כבר 6 שנים) - חזרתי לדגום, לכו שבו על בולבול של סודאני כדי להרגע. מעיון זריז בפרופילים שלכן בפייסבוק אני מניח שהסודאני יתבאס.

18
סוף סוף יצא לי לפגוש את סלין מהדיווח של סליק ריק.

האמת שקראתי עכשיו שוב את הדיווח והוא ממש מדוייק. דמיינתי שיהיה משהו יותר מוצלח אבל זאת תיקתוקייה שפועלת לפי התקנות של איגוד התיקתוקיות הארצי והם חייבים לדפוק בדלת אחרי 15 - 20 דקות אם הם לא רוצים שיבטלו להם את תקן התיקתוקייה. אז נכון שסלין נחמדה אבל היא דוחקת בך לגמור כי ככה זה עובד שם.

במקלחת הכל מוזנח, שוב לפי התקנון, אבל הייחוד אצלם זה שאפשר לכוון את טמפרטורת המים בין 70 ל-80 מעלות וככה לבחור את רמת הכוויה הרצויה. אין מים קרים. יצאתי מזיע מהמקלחת יותר ממה שנכנסתי אליה והחוצה לרחוב ז'בוטינסקי שפעם היה סתם רחוב מכוער ועכשיו עם העבודות של הרכבת הקלה הוא מועמד לפרס הרחוב המבאס במצעד של ראש השנה.

מכיון שלא באתי על סיפוקי הלכתי לבקר את קריסטינה מהכתום בבת יום.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”