כ Hila Teram רמת גן - נפילה - סקס אדיר

Hila Teram רמת גן - נפילה

1

אז אחרי שבוע קשה בעבודה החלטתי בחמישי להתפנק על מסאז' טוב ומשחרר.
נכנסתי לדפדפן והתחלתי לחפש מעסות פה בפורום ובעוד אתרים, כמובן שהתהליך הפך להיות קשה כשהבנתי שאין כלכך מה להציע אז החלטתי לעבור לפינוק מלא במקום עיסוי.
אחרי חיפושים נרחבים מצאתי את האחת שרציתי (דאשה, דווח עלייה לא מזמן בבמה המרכזית), אחרי שכבר שקבענו קיבלתי טלפון ממעסה שפניתי אליה במהלך החיפושים, הציעה לי עיסוי+בודי למשך שעה ב300 שקלים. התלבטתי באוטו האם להמשיך בדרכי אל הפינוק המושלם של דאשה או לעצור הכל, לחשב מסלול מחדש ולהגיע לעיסוי ברמת גן. בסופו של דבר נסעתי אל המעסה.

מדובר על הילה, בחורה די מוזרה שמקבלת ברחוב בן גוריון ברמת גן. נראית באיזור סוף השלושים לחייה, שמנה, מלאה בצלוליטיס, שדיים נפולים במובן הרע של המילה, ראסטות על הראש ופנים לא משהו בכלל. כן אני יודע שהייתי יכול לעשות אחורה פנה אבל השעה הייתה מאוחרת וממש לא היה לי כוח לחפש משהו אחר באמצע רמת גן, החלטתי להישאר.

מיקום? המיקום הוא באמצע רחוב סואן, מתחת לבניין פועלים בתי עסק, הדירה שלה היא דירת מטר על מטר ששם היא גם ישנה וגם מטפלת, מיקום לא הכי דיסקרטי.

המסאז'? המסאז' היה חסר טעם, די מכאני אפילו הייתי אומר למרות שמרגישים שהיא ניסתה איך שהוא להתאמץ בשבילי ולתת יותר מעצמה. טוענת שהיא במקצוע שמונה שנים והיא מוסמכת, לא האמנתי. לדעתי חאפרית ברמה גבוהה.

ההרפיה? גם מכאנית ובלי חשק, לא ידעה בכלל מה לעשות עם הזרג. שפשפה אותו כמו ששוטפים מלפפון במים, לא כיף בכלל.

לסיכום, עם כל החסרונות שהראתי בדיווח אפשר להגיד שהבחורה מאוד אדיבה ונחמדה, אך מבחינה מקצועית הרמה מאוד נמוכה כך שלחזור אלייה זה משהו שמבחינתי לא יקרה.

דיסקרטיות: קומסי קומסה
מסאז': מכאני, ללא חשק, ליטופים, לא מרגישים מקצועיות בכלל.
הרפיה: מכאנית ולא הכי נעימה.
מקלחת: יש
אקסטרות: לא שאלתי, סיכמנו רק על מסאז+בודי (שלא היה בכלל בסוף) ושתי הרפיות.
מזומנים: שילמתי לבחורה 350 שקלים על מסאז' ושתי הרפיות, הייתי שם 50 דקות.

סיכום כללי: היא אכן נחמדה כמו שנאמר למעלה, אבל עדיין הרגשתי אי-נעימות, חוסר חשק, אפילו די נגעלתי מהדירה, לא אחזור לשם.

*נקודה אחרונה! אני חייב להגיד שלא נעים לי כלכך "ללכלך" עלייה בכדי לא לפגוע לה בפרנסה, בסך הכל היא אישה טובה ונחמדה.
מי שבכל זאת אהב את מה שתיארתי יכול למצוא אותה בחלופה ל"יד2" (מנצח מנצח), חיפוש חופשי "עיסוי", איזור רמת גן.

שתהיה לכם אחלה שבת עד הדיווח הבא שלי.

5

לדעתי מדובר בהילה בן גוריון 052-5159812

אכן 35 ושמנה,,קצת עפה על עצמה.

תיאום פשוט ,בחורה סימפטית ,,,,בערך

עיסוי ,,,,בערך
הרפיה ,,,בערך
מקלחת ,,,בערך

החדרון מושכר, ואין מצב שהיא גרה שם,
יש לה ילדים ,גרושה.

השמועה אומרת שאפשר ליזרום אצלה לטיפול מלא....לא בדקתי.

6
בחורה נחמדה ואינטילגנטית .נכון קצת מוזרה ,, רואים שהייתה יפה במילניום שעבר .שמנה עד שמנמנה עם תחת ממש גדול . לבוש מרושל ולא יפה . את הציצים דווקא אהבתי .
כניראה הבריזה משיעורי העיסוי , או שלא קלטה את החומר .
שיעור על זין כניראה גם לא היה בבית הספר לעיסוי, לא ממש יודעת מה לעשות איתו .
מה שנחמד אצלה זה שהיא מנגבת לך עם מגבונים לחים את החלב משיפולי הבטן .
במיקלחת דווקא יש זרם מים חמים וסבבה .
הדירה עצמה דיי קודרת .
הייתה עסוקה בלהיסתכל בטלפון תוך כדי השיפשוף .
לגבי הדיסקרטיות , דווקא אין כל כך בעיה, הרחוב די סואן , ולמעלה יש הרבה חדרים / דירות חדר , בכמה קומות .
המיבנה די ישן, כניראה היו שם משרדים .
לדעתי היא גרה שם לאחר שהיתגרשה .
חבל שהיא לא מוצצת , כי באמת אין סיבה לבקר אותה שוב .
זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”