שמחה לראות אותי גם אחרי פסק זמן ארוך שלא בקרתי
תמי מפתח תקווה-עיסוי מכל הלב
3tovtov328 מצתרף לבקשה לעוד קצה חוט או פרטים איך להגיע לבחורה
תודה ויום קסום
תודה ויום קסום
החיים יפים צריך לכייף בהם
4מצטרף להמלצות.
הבחורה לא יפה ורחוקה מדוגמנית, אבל העיסוי משובח והשחרור משמח.
לא ברור לי אם מותר לכתוב כאן מספרי טלפון, אבל עכשיו, שתיבות הדואר חזרו, אשמח לשלוח בפרטי.
הבחורה לא יפה ורחוקה מדוגמנית, אבל העיסוי משובח והשחרור משמח.
לא ברור לי אם מותר לכתוב כאן מספרי טלפון, אבל עכשיו, שתיבות הדואר חזרו, אשמח לשלוח בפרטי.
יופיה אינו ידוע
8על מה מדובר ? אפשר פירוט ?
זונה מרצה בטד
https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
9דגמתי את הבחורה
תאום קל ב וואצאפ
דירת קרקע בסוג של שיכון ישן כזה לא משהו
ריח כבד של עישון בדירה׳, למי שלא אוהב סיגריות זה די מפריע ומאוד חזק
למי שמחפש יפיפיה כוסית שלא יגיע. היא לא בחורה יפה ולא רזה עם קצת מבטא שלא זיהיתי. לא עושה חשק גדול
נכנס לחדר קטן, לא ממוזג, זה כבר ממש לא תנאים, ועם מיטה פשוטה קטנה וקצרה, הרגליים שלי היו ממש מחוץ למיטה
המיטה עם נייר מגבת, נו ברבת, זה כבר באמת תת רמה
נכנס מתפשט, היא מתפשטת ונשארת עם תחתונים
גוך שמן וחזה גדול לא רע
עושה מסאג בסדר, חזק או חלש לפי רצונך, קצת מקצועי אבל לא יותר
לפני הסיבוב לגב, מתחילה בנגיעות באזור התחתון בליטופים נעימים
מסתובב לגב ופה מתחיל חלק יותר טוב. עושה מאסג לחבריקו עם החזה הגדול שלה. לא רע בכלל. אחר כך עולה לפניך וממשיכה בשפשוף חברינו בין שדיה, עוד עבודת יד וכשפרצה.
נותנת לגעת בה בגוף, ברגליים, בחזה . לא ניסית יותר. נכנסה להתקלח בזמן שנרגעתי ונכנסתי אחריה
מקלחת קצרה, יחסית נקיה
שעה, 200, והביתה
לא אחזור
10הייתי אצל תמי כמה פעמים. התיאור שלה נכון אבל איתי מעולם לא נשארה עם תחתונים אלא התפשטה לגמרי ואיפשרה נגיעות וליטופים חופשי. חזה גדול אבל מוצק ונעים. בסיום עולה עם הגב אליך וכיוון שאני גומר מהר מאוד (לצערי) אני אף פעם לא בטוח אם היא באמת מוצצת או רק "מציצת צוואר" המפורסמת של זאתי מד"ר כהן לשעבר. בכל מקרה מוציאה אותי מרוצה. אחרי הפעם האחרונה שוב איבדתי את הטלפון שלה אז אם מישהו מוכן לשלוח לי אודה לו מאוד.