כ קרי - אור עקיבא - עיסוי קצף - סקס אדיר

קרי - אור עקיבא - עיסוי קצף

1
ניתן למצוא ביד 2 לפי מילות המפתח שבכותרת.
נראת לא טוב, אז מי שזה חשוב לו, וותרו.
עושה עיסוי רגיל וגם "עיסוי קצף" כאשר במקום שמן שמה סוג של סבון ומים חמים.
העיסוי עצמו נעים אבל רחוק ממקצועי, יותר "נעימי" כזה.
מדי פעם שולחת יד לאיזור התחת והביצים.
כל החלק האירוטי, על הפנים. בחדר במקום מוזיקה מרגיע, טלוויזיה דלוקה על איזה ערוץ מוזיקה מיזרחית (לא ממש מתאים בשביל להכנס לאווירה)
החלק של ההרפיה לא אירוטי בעליל, בשילוב עם המראה שלה, לא הצלחתי אפילו לשמור על הזיקפה ובטח שלא גמרתי. ניסתה להציעה להמשיך במקלחת בנסיון להביא לפורקן אך בשלב הזה כבר ויתרתי.
מגוון מחירים החל מ200 ועד 350 לא זוכר בדיוק את המפרט אבל זה פשוט זמן שונה ואפשרות להוספת מקלחת משותפת. אני ויתרתי גם על האופציה הזאת בגלל חוסר משיכה מוחלט. בדרך כלל המראה לא כל כך חשוב לי כל עוד העיסוי טוב וההרפיה אירוטית אבל כאן לא היה לא זה ולא זה.
המלצה שלי: דלגו.

3
[QUOTE=SunnyDark1]ניתן למצוא ביד 2 לפי מילות המפתח שבכותרת.
נראת לא טוב, אז מי שזה חשוב לו, וותרו.
עושה עיסוי רגיל וגם "עיסוי קצף" כאשר במקום שמן שמה סוג של סבון ומים חמים.
העיסוי עצמו נעים אבל רחוק ממקצועי, יותר "נעימי" כזה.
מדי פעם שולחת יד לאיזור התחת והביצים.
כל החלק האירוטי, על הפנים. בחדר במקום מוזיקה מרגיע, טלוויזיה דלוקה על איזה ערוץ מוזיקה מיזרחית (לא ממש מתאים בשביל להכנס לאווירה)
החלק של ההרפיה לא אירוטי בעליל, בשילוב עם המראה שלה, לא הצלחתי אפילו לשמור על הזיקפה ובטח שלא גמרתי. ניסתה להציעה להמשיך במקלחת בנסיון להביא לפורקן אך בשלב הזה כבר ויתרתי.
מגוון מחירים החל מ200 ועד 350 לא זוכר בדיוק את המפרט אבל זה פשוט זמן שונה ואפשרות להוספת מקלחת משותפת. אני ויתרתי גם על האופציה הזאת בגלל חוסר משיכה מוחלט. בדרך כלל המראה לא כל כך חשוב לי כל עוד העיסוי טוב וההרפיה אירוטית אבל כאן לא היה לא זה ולא זה.
המלצה שלי: דלגו.
[/QUOTE]

מצטרף להמלצה , אלא אם באמת לא אכפת מהמראה .
מוסיף שהיא נחמדה , תקשורתית והמקום נקי ונעים .

6
כן זו קרן שהייתה באולגה ולפני זה בחדרה. פעם הייתה מציינת בטל פון שאם אתה מגיע ולא מתאים לך אתה צריך לשלם בכל זאת בטח הרבה דפקו לה פרסה. בכל אופן המראה זו לא הבעיה העיקרית אצלה היא תקתקנית וסחטנית. בקיצור...... דלגו למרות היובש באיזור
טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”