כ ויקי חדרה - סקס אדיר

ויקי חדרה

1
מפרסמת ב winwin. מקבלת בבית, גיל 40-50, פנים נחמדות, ציצי גדול וגם בטן. מעסה היטב, בעירום מלא כולל רימינג כלבבי, מושקע אך לא חודרני, מציצה מהלב ופרפר עד הגמירה, הכל ב200. לדעתי יש אפשרות לגמירה נוספת ואולי אקסטרות, לא בדקתי...

ויקי חדרה

2
[QUOTE=אישאיש]מפרסמת ב winwin. מקבלת בבית, גיל 40-50, פנים נחמדות, ציצי גדול וגם בטן. מעסה היטב, בעירום מלא כולל רימינג כלבבי, מושקע אך לא חודרני, מציצה מהלב ופרפר עד הגמירה, הכל ב200. לדעתי יש אפשרות לגמירה נוספת ואולי אקסטרות, לא בדקתי... [/QUOTE]
שלום
מדובר על ויקי שהייתה מקבלת בגבעת אולגה ועברה לקבל בחדרה.
היא מפרסמת את עצמה בכל מיני כינויים

ויקי חדרה

5
חברים, פישלתי... לכל אלה ששלחתי פון בפרטי, זה לא היה של וויקי. גם זה מספר של מכון עיסוי בחדרה שמפורסם ב winwin תחת השם וויקטוריה, התקשרתי לקבוע שוב והתברר שזה ממש לא היא, לא הייתי שםואין לי מושג מה הם שווים. וכרגע גם אין לי את המספר של וויקימבולבל

ויקי חדרה

9
לא ירדה במשקל, להיפך לדעתי ובביקור האחרון בדירה החדשה לפני כחודשיים בערך גיליתי שכבר לא עןבדת לבד ולא פרטי (מסתבר שמעולם לא הייתה פרטית לגמרי...) אלא הייתה עוד בחורה בדירה.
לי לא נוח עם זה בכלל ולכן גם לא מתכוון לבקר יותר למרות היותה אחת הטובות בעיני מבחינת אישיות התנהגות ופינוק.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”