כ חדשה עם חצי עקיצה. ויקטוריה מפת - סקס אדיר

חדשה עם חצי עקיצה. ויקטוריה מפת

1
במסגרת שיטוטי אחר מקורות הזרעה חדשים הגעתי אל האתר הלבן , וחיטטתי במדורים האחרים, ושם הופיעה מודעה על עיסוי של הגברת ויקטוריה .
התקשרתי והיא סיפרה במבטא רוסי על עיסוי של שעה ב 300 ש"ח .
באיחור קל שמתי פעמי אל מקום מרכזי בפ"ת ועליתי לקומה רביעית וצילצלתי בדלת , לאחר דקה ארוכה של המתנה פותח לי קשיש גיבן עם שיערות באוזניים, הוא הסתכל עליי בשאלה ואמרתי לו שטעיתי בדירה, הוא שאל את מי אני מחפש , עניתי ויקטוריה , אז הוא אמר לך לכניסה השנייה. כניראה שאני לא החרמן הראשון שדופק לו בדלת ...
טוב אז מסתבר שהכניסה השנייה היא ממש ביניין אחר מאחורה.
עליתי לקומה הרביעית ( במעלית ) ואני לא מוצא דלת שרשום עליה ויקטוריה. הנחתי שהיא נימצאת בדירה המחולקת אבל לא ידעתי באיזו דלת. בטלפון ביקשתי שתיפתח. פתחה. ניכנסתי אל דירת חדר .
הגברת אוקראינית בהירה ורזה בת 32 , גובה של כ 1.6 . לא הצלחתי להחליט אם היא נאה או לא , תלוי מאיזו זווית מסתכלים. בכל מקרה הופתעתי לטובה כי היא נישמעה בטלפון רוסיה מבוגרת. בכל אופן היא אזרחית ישראלית , לא יהודייה .
היא הצביעה על המיטה הזוגית ואמרה לי להיתפשט ולשכב באמצע על הבטן . היא שאלה אם אני רוצה להיתקלח , אז ניסיתי להתקלח אבל המים היו קרים אז ויתרתי.
נישכבתי על המיטה על הבטן כשהיא יושבת לידי ועלי לסירוגין ועוברת מצד לצד, מורחת עלי שמן ומעסה אותי . מדי פעם היא מתיישבת עם הכוס ממש על כף היד שלי . היא מעסה מלמעלה עד למטה, כולל ישבנים ובין הרגליים.
תוך כדי עיסוי היא חופרת בלי סוף על קורות חייה.
היא מספרת שהיא עוסקת בזה כחודש, הרעיון עלה לה כשהיא הייתה בחו"ל וקיבלה עיסוי - ותוך כדי היא חשבה לעצמה שהיא יכולה לעשות יותר טוב. מה גם שהיא לא עושה את זה בשביל הכסף אלא בשביל הכייף. מה גם ש "אסור לה לעבוד" כי היא מקבלת שלל קיצבאות ( שאיתן היא טסה איזה 4 פעמים בשנה לחו"ל לנופש )
כשהסתובבתי היא טפחה לי על שיפולי הבטן ואמרה "עוד מעט" , היא המשיכה עם הירכיים ובין הרגליים, קצת באיזור האשכים ואף נגיעות קלילות בבולבול. ואז בזמן שהיא מחזיקה אותו היא אומרת שאם אני רוצה לגמור זה תוספת של 90 שקל. בשלב הזה הבאתי לה בוקס והלכתי . סתם, הלוואי והיה לי אומץ לעשות את זה, אבל בגלל שאני נקניקייה הסכמתי , אבל ביקשתי מציצה ועם אצבע בתחת . היא הרטיבה את האצבע הקטנה בפה שלה ודחפה לי אותה לתחת והחלה במציצה נאה , הגברת יודעת למצוץ, אמנם בלי גרון עמוק ובלי כיבוס אשכים . היא אף הצליחה להכיל מיצבור זרעונים של שבועיים בלי לאבד אף טיפה . רואים שהיא ממש אוהבת למצוץ, והיא המשיכה עוד אחרי שגמרתי . תוך כדי מציצה היא חשפה את הציץ השמאלי הנאה שלה ואיפשרה לי לשחק בו .
מדי פעם שיחקתי גם עם כפות רגליה הנאות .
היצעתי לרדת לה , אז היא ענתה "אני לא צריכה" . אני מניח שבתוספת תשלום היא הייתה זורמת , אבל זה תשלום מוגזם כבר גם ככה , 400 שקל לעיסוי ומציצה וגמירה בפה . אומנם הייתי אצלה שעה מלאה , אבל עדיין מוגזם .
היא סיפרה לי שבשלב של דרישת תוספת התשלום על גמירה היו גברים שהתעצבנו וברחו לה בלי לשלם. אני יכול להבין אותם . אני הייתי נקניקייה אז ניכנעתי לעקיצה שלה .
לאחר מכן ניסיתי שוב להתקלח אבל המים היו עדיין קרים אז ויתרתי ורק התנגבתי קצת.
עוד היא מספרת שיש לה מלא טלפונים, שהיא לא עושה סקס, ולא מקבלת ערבים .
ועכשיו לשלב ההזייה: תוך כדי העיסוי הייתה מוסיקה מהמחשב. ומדי פעם היו קולות משונים ולא ברורים. מסתבר שיש לה בבית ילד אוטיסט שהתחבא מאחורי דלת . היא אומרת שהיא לא אוהבת לעבוד כשהוא בבית , והיא גם לא אוהבת לשמוע אותו- אז היא שמה מוזיקה . לדעתי אם הוא לא היה מפרנס אותה עם קיצבאות היא בטח הייתה ניפטרת ממנו . העיקר חזקת הגיל הרך אצל האמא .
השאלה האם לילד הזה יהיה יותר טוב באיזה מוסד סגור ומגעיל ? לא בטוח .
לפחות שתמצוץ לגברים כשהוא לא בבית .
כמובן שלא אחזור .
לגבי הדירה, נקיה. המקלחון זעיר ואי אפשר לסגור אותו .
הציעה לשתות .
נשיקות - לא שאלתי .
סקס - לא רצתה .
אגב , תוך כדי העיסוי היא מאוד התעניינה בחיי המין שלי , כל כמה זמן יש לי סקס, והאם יש לי חברה והאם אני עושה ביד, ואיפה אני מכיר בחורות , ובמה אני עובד ואיפה אני גר. בקיצור חפרה בלי סוף ויצאתי עם כאב ראש .
בקיצור הבחורה עובדת כי משעמם לה כל היום לא לעשות כלום , וניראה לי שהיא ככה גם מחפשת לה איזה חבר ..

זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696

2
מיקרוב,
אחלה דיווח.
כדי שלא יהיו אי הבנות, היא היתה לבושה כל הזמן, נכון? כתבת שהיא ישבה עם הכוס על כף היד שלך אבל זה היה עם תחתונים ומכנסיים, כן?
ועוד משהו - אני מבין שלא סיכמתם מראש שיש סוף שמח. או שכן רק שלא נאמר שזה בתוספת תשלום?

8
הייתי אצל הגברת.

אכן צריך להכנס בכניסה, ב' ולעלות במעלית עד לקומה 4.

להערכתי כבת 30+ , פנים נאות , בלונדינית.

המחיר הבסיסי הוא 300 לשעה עיסוי ,
בנושא האקסטרות ,,הכל הולך:

הרפיה עם שמן +50
מציצה ללא חציצה +100
סקס מלא +150.

העיסוי די חנטריש , על מיטה רגילה.
נותנת את השעה.
אם הולכים על מציצה , מתפשטת לגמרי.
נשיקות חופשי, עם כל הלב.
מציצה טובה מושקעת , עם גרון עמוק.

הכניסה את כל השרביט, עמוק , עד לגרון , החזיקה עמוק ,
ושם הזרקתי לה חלב אב ישירות לגרון.
חוויה טובה !!

אם באים לעיסוי + למציצה ב 400 אז יודעים למה לצפות.
יקר מאוד בהתחשב באיכות העיסוי.

אבל יש פה ...קאץ...

הבחורה רזה רזה , על גבול האנורקטית
שדיים סיליקון בינוני , אך נעים למגע.
אין תחת, אין בטן אין רגליים (דקות דקות), וצלעות בולטות נוסח מיידנק.

לא לכל אחד !!

הילדה לא היתה בבית.

9
[QUOTE=אוהב עיסוי]

אבל יש פה ...קאץ...

הבחורה רזה רזה , על גבול האנורקטית
שדיים סיליקון בינוני , אך נעים למגע.
אין תחת, אין בטן אין רגליים (דקות דקות), וצלעות בולטות נוסח מיידנק.

לא לכל אחד !!

[/QUOTE]
או בקיצור:
נרקומנית
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”