ידידי היקר,
זה לא הטעם והריח הבעיה פה, הבעיה היא שאתה מקבע מחירים לא הגיוניים שדופקים את כולנו בטווח הארוך !
דחילאק אנשים, תפעילו את השכל ! זה שאתה מוכן לשלם 350 שקל כדי שאחרי עיסוי יעשו לך ביד (בלי שום אקסטרה!) זה מטורף,
וזה יגרום לכך ששנה הבאה הבחורה תקח על זה 450 שקל ! ואז 550 ! קצת שיקול דעת אנשים, עיסוי טובה מבחורה יפה זה תמיד כיף, אבל לא בכל מחיר ! אתם קורעים את הכיס שלכם ובהמשך גם את שלנו !
אז יופי, "יש לה איכויות" אבל בשביל זה לדפוק את כולנו ולשלם כל מחיר ?!
וצר לי, תרגיש חופשי לדווח מה שאתה רוצה ומתי שאתה רוצה, מנהל פה אני לא, אבל תהיה בטוח שכל פעם שאני אקרא פה על פראיירים (וכן ידידי, אתה סופר פראייר, אני מכיר לפחות 3 בחורות מוצלחות לפחות באותה מידה, בפחות כסף ובעירום !) שגורמים לשאר קוראי הפורום לחשוב שמחירים של 350 שקל לעיסוי שלא כולל כלום חוץ מלגעת לך בזין, זה מחיר הגיוני וסטנדרטי, אני אדאג לומר את דעתי .
וגם לאלה שחושבים לעצמם "טוב אני כולה הולך פעם בX אז זה בסדר לשלם כל סכום מגוחך ככל שיהיה" שזה בסדר, זה לא !
אתם שוכחים שהמון פראיירים בצורת המחשבה הזו במדינה שלנו, ואז כל לכל בחורה, מעפנה ככל שתהיה (או לא, זה לא משנה אפילו) יש תמיד תמיד קליינטים שמוכנים לזרוק סכומים מגוחכים שעושים נזק לאנשים כמונו שלא רוצים לזרוק אלפי שקלים בשביל להיות אצל 2 בחורות בחודש.