כ סיבוב לילי מייאש - סקס אדיר

סיבוב לילי מייאש

1
הרעב  כרגיל בשיאו ,
מגיע הערב, אני מחליט לעשות  משהו בנידון ויוצא לסיבוב.
מתחיל בפתח תקווה , אינטר ספא , רואה שם חמש בנות   ואיך להיות עדין ? ממש לא אטרקטיביות.
אני מחליט ללכת משם  למקום הבא (תוך כדי שאני מקבל וויש קטן מהפקידה ה"נחמדה" שם)
מגיע לרמת גן , מנסה את הרקון 9 - סגור ולא קיים , מנסה תובל 26 - כנ"ל,
הבא בתור בעיר -  הספא בביאליק  , שם המצב יותר טוב ועדיין ..זה לא זה , 
אני רואה שם  מספר בנות , ביניהן  את מישל שעובדת כבר תקופה ארוכה כמדומני, בחורה צעירה , נראית לא רע 
ולא זורמת יותר מידי.. בנוסף ראיתי עוד אחת בשם דשה, גבוה ונאה שגם היא לא כל כך זורמת לעיניינים (היא לא ממש צעירה בניגוד לקודמת) .
משם נוסע לת"א לספא בלה גרדיה , רואה מספר בנות , סה"כ  לא גרוע אך גם לא מציאה גדולה. הייתה שם אחת חמודה בשם דיאנה שבדיוק נכנסה לטיפול , החלטתי להמשיך הלאה.
תחנה הבאה - ראשון לציון , מתחיל בשלמה בן דוד ..רואה אחת דווקא קצת צעירה אך מלאה , השאר עסוקות ,
אני מחליט להמתין רק בכדי לראות עוד שלוש "בחורות" מבוגרות למדי.
ממזרח העיר נוסע מערבה ,  מגיע לסחרוב 17 , מה יש להגיד ? לא מציאה בלשון המעטה (ממש "הפתעה")
מקום הבא ואחרון - עליית הנוער , כביכול מחליפו של הספא בניסנבאום בת ים, 
אני מגיע , השעה כבר מאוחרת , במקום  ישנם כבר לא  מעט לקוחות (חלקם הנכבד בני דודים) שעומדים ומחכים במסדרון כי כבר אין חדרים פנויים. 
אני רואה שם כמות מכובדת של בנות , אולי עשר אולי מעט פחות , רובן ככולן לא באמת  צעירות , חלקן כשהיו צעירות היו שוות למדי (אבל מה זה עוזר לעכשיו? ). היה שם את ניקול לדוגמא (איתה הייתי מזמן)  בחורה גבוה עם גוף יפה ,בטח גם   כבר בת שלושים ומשהו אבל יחסית היא מהשוות יותר במקום,
הייתה שם  גם ויקטוריה (אם אינני טועה בשם) בחורה עם פנים די יפות ,בנוסף היא נראית לי פחות מבוגרת מהאחרות שם, אולי אזור גיל 30, 
אבל מה ? היא רבע עוף ,  עם עקבים של חצי מטר היא מגיעה לי לפיטמות.
בקיצור , לא מצאתי שם את מבוקשי , לא שם ולא בשום מקום אחר באותו הערב ,כרגיל..
ומה חיפשתי? מישהי  אחת רזה וצעירה שמזכירה ולו בקצת את מה שאני רואה בכמויות יום יום בכול פינה.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”