כ בגירה - סקס אדיר

בגירה

1
אחרי 3 ביקורים במכון בגירה ברחוב שלום עליכם (מפרסמות כאן) החלטתי לדווח.
ביקרתי פעם אחת את אולגה מילפית נמוכה עם גוף ספורטיבי, ועוד פעמיים בלנודה גבוהה אנה או אלה (לא זוכר בדיוק).
המסלולים שלהן מתחילים ב250 ונגמרים ב500₪, כל פעם הלכתי על המסלול של ה40 דקות בתמורה ל400 שקלים חדשים ובפועל זה היה באזור ה45-50 דק׳.
אז ככה, הטוב: הבנות שם נראות טוב ויודעות את העבודה, עושות טנטרה בעירום מלא עם נגיעות נכונות במקומות הנכונים. הכימיה ביני לבין הבנות הייתה טובה, ממש נהנתי והגעתי לגמירות חזקות!!!
הרע: מחיר גבוהה לדעתי 400₪ ל40 דקות זה יקר אבל מעדיף לשלם 400₪ למסאז טוב מאשר 600₪ לזונה מכוערת שלא יודעת ולא רוצה להזדיין. בנוסף אני אקסטרות בכלל, כאשר שאלתי בנימוס עם יש משהו מעבר למסאז׳ נענתי בשלילה. כמו כן יש מצוקת חנייה והכניסה למקום לא הכי דיסקרטית.
סיכום: טנטרה טובה בנות שנראות טוב ביחס לשוק אבל יקר :( מי שהכיס שלו מאפשר לו להוציא סכום באזור ה400₪ אני אישית ממליץ!!!

בגירה

3
סליחה על הבורות, אך האם יש הרפייה בסוף הטנטרה הזו? האם נותנות לגעת? לפחות בחזה.. אנא שתף יותר פרטים לגבי מהות הטיפול

בגירה

4
ישנה הרפיה
נותנות לגעת במהלך הטיפול, אין החדרת אצבעות אך יש אפשרות לאורלי שאתה נותן לה, בספק אם תקבל פינוק הדדי
סהכ מאוד מומלץ

בגירה

5
[QUOTE=link989]ישנה הרפיה
נותנות לגעת במהלך הטיפול, אין החדרת אצבעות אך יש אפשרות לאורלי שאתה נותן לה, בספק אם תקבל פינוק הדדי
סהכ מאוד מומלץ
[/QUOTE]
מה אתה אומר גם לשלם בוכטה של כסף וגם לעשות לה אוראליDead

בגירה

9
גם עיסוי של 45 דקות הרגיע אותי לכפול זמן מהרגיל, אחרי הטיפול לקחתי יותר הפסקה מטיפולים אירוטיים שאני זקוק להם בתור פנוי, אפשר לגעת אבל היא קובעת מתי ואיפה, הקטע הוא שהיא לוקחת פיקוד והעונג הוא באמת גבוה ואיכותי, במקרה והיא לטעמך, הקטע זה שהן לא שחוקות, הן מאמינות שזה עבודת קודש..

בגירה

10
[QUOTE=מיסטר גולד]הייתי בעבר בבגירה, הם טובים,

יש כאן עוד נתון חשוב, טנטרה מרגיע אותך מינית באופן משמעותי
[/QUOTE]
אפשר לכתוב איפה המקום הזה?
תודה.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”