כ גלי - קיבוץ ברקאי - דף 6 - סקס אדיר

גלי - קיבוץ ברקאי

52
אז ביקרתי שוב את גלי במהלך השבוע האחרון.. מה שדי תסכל אותי זה שרציתי להתנזר לנצח מסקס בתשלום, והצלחתי להתנזר רק 92 ימים... שבתכלס זה כבר מדגדג לי 40 או 50 ימים. 

קבעתי איתה מהיום להערב, החוויה הראשונה הייתה זכורה לי לטובה. הגעתי למיקום שלה כשעה לפני הזמן, עשיתי סיבוב ליד הדירה ולא היה רכב בכניסה, יצאתי כי זה לא היה הזמן שלי והמתנתי לא רחוק משם. עשיתי טיול קצרצר בכפר ושבתי לרכב, עשיתי סיבוב נוסף וכבר היה שם רכב אחר בכניסה. המתנתי באותו מקום על הכביש הראשי עד שהרכב יעזוב. אחרי שהרכב עזב התכתבנו וכתבה לי שאפשר לבוא. הופתעה שאני יודע איפה היא נמצאת ולא צריך הדרכה. קיבלה אותי בחוץ בתחתונים בלבד. :) 

זכרה אותי, בערך, כי בטח יש לה מאות לקוחות בחודש ועברו שלושה חודשים מאז המפגש האחרון. הכינה קפה, התפשטתי ונכנסתי לוויש מהיר במקלחת. החלה במציצה לא מקונדמת, ואחרי דקותיים כבר הלבישה קונדום. תנוחה ראשונה, מיסיונרית, עשתה קולות של הנאה ושל נקרעת. לאחר כמה דקות שכבר התעייפתי עברנו לדוגי. אחרי כמה דקות שוב התעייפתי ואחרי לא מעט קולות רקע שלה (מאמי..מאמי..מאמי..). אבל לא הרגשתי שאני עומד לגמור.

כנראה בגלל שבפעם הקודמת גמרתי אצלה די מהר וגמלתי בליבי לא לגמור מהר שוב. אז קניתי את הספריי השהייה הזה, סטאד 100, והחלטתי לנסות אותו. וכשהמתנתי הלכתי להשתין היכן שהוא בכפר ובאותה הזמדנות להתיז קצת מהספריי על איבר המין. התזה אחת, שנייה.. נראה לי שבחושך לא פגעתי, אז התזתי שוב ושוב, ככה איזה 5-6 התזות. אחרי רגע הרגשתי שהפין שלי קצת נשרף ושהחומר כנראה מתחיל לאלחש. זה היה בערך 20 דקות לפני שנכנסתי תכלס לדירה. בדירה חיכיתי עוד 5-10 דקות עד שהאקט התחיל ותוך כדי שטפתי היטב את הפין כדי שהפה של גלי לא ירדם בטעות, והמחשבה הזו עלתה לי בראש כשהיא מצצה לי ללא קונדום.. כשדמיינתי אותה מסיימת מציצה ומדברת באופן לא מובן כמעט ופרצתי מצחוק והיא פירשה זאת כאילו כמעט גמרתי. בכל מקרה, זה כל כך השפיע שלא חשתי שום גירוי במהלך האקט.

אז היא הורידה את הקונדום והחלה לעשות ביד, אמרתי לה שאולי זיון שדיים יעזור וניסינו לעשות זיון שדיים כשהיא יושבת ואני עומד, הצעתי שנעשה את זה כשהיא שוכבת, אבל כלום. שום גירוי. עכשיו קרה משהו שלא האמנתי שיקרה, ושקלתי אם לספר או לא והחלטתי שכן.. היא אישרה לי לחדור ללא קונדום כל עוד לא אגמור בפנים. הייתה לנו שיחה על כך בפעם הקודמת וקיבלתי את הרושם שהיא מאוד מקפידה, גם בשל העובדה שיש לה ילדים וכביכול היא עושה רושם של מישהי נורמטיבית (בפעם הקודמת סיפרתי לה על מישהי שלא החזיקה בכלל קונדומים וסירבתי לחדור אליה למרות תחינותיה - היא הצדיקה אותי). אז חדרתי, ללא קונדום, ואחרי רגע יצאתי כי זה הרגיש לי לא נכון ומסוכן וקצת כעסתי על עצמי שהגענו למצב הזה. היא רק רצתה שאגמור, היה לה עוד לקוח אחרי.. והיום שלה היה כבר ארוך. לא הסכימה לאנאלי ולא לרכיבה. סיימתי את הערב איתה ללא גמירה מצידי. אבל גם עם מחשבה שלא אחזור יותר. לא מאשים אותה שלא גמרתי... מאשים את השימוש בספריי. 

מה שהפריע לי זה שאיך שיצאתי מישהו אחר ישר נכנס.. המישהו הזה לא היה לקוח כי הוא ישר יצא כאילו הגיע להביא או לאסוף משהו. אך מן הסתם.. זה לא מצב כל כך נוח ללקוח לראות פנים של אלמוני ביציאה. איך שאני נכנס לרכב, עוד מישהו מגיע עם קטנוע ועוצר ליד השער. זה קצת עיצבן אותי. 

לפני שיצאתי מן הישוב החלטתי לנסות מישהי אחרת, כי אני חייב כבר לסיים את הערב עם גמירה. פתחתי לוח WINWIN, וחיפשתי מעסות. ויקי מאולגה שכבר לא באולגה, לא ענתה. אורה מנתניה שקיבלה בעבור 100 שקלים גם לא ענתה. מישהי אחרת ענתה אבל ישר ניתקה לי בפרצוף.. וכל היתר לא ענו. אז עברתי ללוח של סקסאדיר וחיפשתי שם עיסויים.. מספר ראשון לא עונה, מספר שני פנוי רק מחר.. מנסה את המספר האחרון בסדר עונה איגור צבר ומציע פינוק מלא לחצי שעה במקום מוכר בנתניה. אמרתי אני בדרך, תוך חצי שעה בערך כבר הייתי שם, כאשר בדרך לשם הכלי שלי התחיל להראות סימני התעוררות מהרדמה. לא פעם ראשונה שלי במקום, ראיתי את המאבטחים בכניסה, כמה גורילות, נכנסתי למקום מכניסה צדדית עליתי לקומה ולחדר לפי הכוונה של איגור הצבר.

קיבלה אותי מישהי שקוראת לעצמה מריאנה או שם דומה. בחורה בלונדינית, מבוגרת ככה בין שנות ה-40 ל50 שלה. נראית כמו גולדסט כזו.. שדיים ענקיים ממש, כרס של גיל העמידה, מגפיים מעור כאלו ולבוש צמוד מאוד. הביטה בי שאלה אם אני מעוניין. בחשיכת החדר אמרתי לעצמי שבשביל מספר אחד היא תהיה אפשרות מספיק טובה. זו פעם ראשונה שאני מגיע למישהי מבלי לדעת עליה יותר מדי פרטים לפני. תמיד נפגשתי עם בחורות מהכתום או מהאתר ההוא בתשלום או מיד2.. תמיד היו לי תמונות. זה היה כמו סקס בליינד דייט כזה. האמת שהשדיים העצומים שלה עשו לי את זה. אמרה לי שאם אני רוצה אנאלי אני יכול להוסיף עוד 200.. אמרתי לה שהגעתי בדיוק עם הסכום שאיגור אמר לי. אמרה לי שאני יכול לבוא עם חבר לאורגיה, היא עושה גם אורגיות. הצחיק אותי, אין לי חברים.

שילמתי לה את הסכום, התפשטתי תוך כדי שאני רואה אותה מתפשטת גם כן, החזה העצום שלה פשוט נשפך ממנה. ישר ניגשה אלי, אתה אוהב? אמרתי לה "בטח!". נצמדה אלי כמו חברה עם השדיים והדביקה אותם לפרצוף שלי, ישר ינקתי מכל פיטמה. רגע לאחר מכן כאשר שנינו עירומים לחלוטין הובילה אותי למיטה. עשתה לי קצת ביד, העמידה אותו מספיק בשביל להלביש קונדום, ויש הפכה אותי על הגב ועלתה לרכיבה. השדיים שלה כמעט הגיעו אלי.. היא רכבה עלי במשך כמה דקות, כאשר לשתי את שדייה והיא גונחת מהשנייה הראשונה גניחות מזויפות (ככל הנראה) הגענו למצב שאנחנו מחזיקים ידיים תוך כדי רכיבה, כאילו אנחנו באיזו סצנת סקס הוליוודית. רגע לאחר מכן עברנו לדוגי, נכנסתי מאחוריה, שוב גניחות לא הגיוניות. אחרי כמה פמפומים הבנתי שאני מפספס משהו.. את השדייה הענקיים שלה.. אז רכנתי לפנים וחיבקתי את שדיה עם יד אחת. זה היה נעים. השמוליק שלי יצא, החדרתי שוב, רכנתי שוב קדימה ושוב חיבקתי אותם. היא תפסה לי את הביציים ופה עמדתי לגמור, שאלתי אותה אם אפשר לגמור בחוץ.. אמרה שכן, חשבתי לגמור על הגב, ואז שאלתי את עצמי למה לא על השדיים, אישרה לי וכעבור רגע השפרצתי לה על כל השדיים. 

וויש קצר והביתה. כשהיתי במקלחת מישהו דפק על הדלק, אמרה לי להישאר במקלחת, אולי זה איגור או איזה גורילה שלו. שנייה לאחר מכן אמרה הכל בסדר ושלחה אותי לדרכי. 

בשביל פורקן מהיר זו דקווא התגלתה כבחורה לא רעה. לא יודע אם הייתי רוצה לחזור למקום הזה. בכל מקרה, הייתי רוצה קודם להיגמל לתמיד לפני שאשקול לשוב לשם. ההתנסויות האלו כל כך השפיעו עלי שיום לאחר מכן אמרתי למישהו בעבודה שאם הוא רוצה עזרה מהעובדת שאיתי הוא צריך לשלם לי.. היא ישר פנתה אלי במבט כזה "אתה מסרסר אותי?" נחנקתי.. ממבוכה ומצחוק. אם לא הייתי הולך לבחורות האלו, הייתי יכול להגיע ליום ה100 ביום שהיה יוצא על התאריך של הפעם הראשונה שהלכתי לבחורה עובדת... חבל שהלכתי. 12 בחורות ו14 מפגשים בשנתיים האחרונות וכמה אלפי שקלים פחות בבנק, שבתכלס אחרי המפגש הראשון הבנתי שהחוויה הייתה נחמדה, לא יותר, ושזה צריך להיות גם המפגש האחרון.   

גלי - קיבוץ ברקאי

56

אז תרשה לי לתקן אותך גלי ואינה זאת אותה אשה כי לפי מספר טלפון שפורסם זה אותו מספר לשתיהן…

[QUOTE=וסקו דה-גמה]היו שהישוו בין גלי (עכשיו במושב אחיטוב) לבין אינה, המעסה במושב ליד נתניה (עיסוי קצף).
למרות שסוג השירות שונה, יש הרבה מן המשותף, ואכן אני נהניתי אצל שתיהן.
המשותף: שתיהן בשנות הארבעים ולא רזות, שתיהן נותנות יחס מעולה ומשאירות טעם של עוד.
שתיהן ישראליות (למעשה אינה לא, אבל כמעט) וקל לתקשר איתן.
החיסרון מבחינתי: מרחק הנסיעה.

[/QUOTE]
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

גלי - קיבוץ ברקאי

58
יוסי,
גלי ואינה הן נשים שונות לגמרי. בנוסף, סוג הטיפול שהן נותנות שונה מאוד.
העובדה שהזכרתי את שתיהן באותו פוסט לא הופכת אותן לאחת.
גם מספר הטלפון שלהן שונה. אם יש לך אותו מספר לשתיהן - מן הסתם התבלבלת או בולבלת.
יופיה אינו ידוע

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”