כ טינה - שכונה ה - באר שבע - סקס אדיר

טינה - שכונה ה - באר שבע

1
באחד הדיווחים מהעבר הוזכרה טינה שמפרסמת ביד 2 הדיל הרגיל של עיסוי ב 200 שח חצי שעה כולל בודי. לא בדקתי אופציה לאקסטרות. בדיווח היתה המלצה חמה של שירות סוף הדרך אז אמרתי ננסה. מקבלת בדירה סטנדרטית בשכונה ה. בפרטים אומרת שהיא בת 32. לדעתי מורידה לעצמה כמה שנים אבל ללא ספק מתחת לגיל 40. גוף ממוצע סבבה. לא שמנה לא רזה. חזה בינוני-גדול וגולת הכותרת קעקוע ענק על הגב. בגדול - מומלצת. בניגוד לבנות אחרות שמתחילות את הסשן בעיסוי יותר עיסויי ובאמצע הזמן עוברות לחלק האירוטי, אצל טינה ניגשים ישר לעסק. סהכ באמת נותנת שירות מתמסר. נמרחה לי על הגב איזה רבע שעה תוך לליטופים מחרמנים וליקוקים יענו מגרים באוזן. לאחר ההתהפכות ממשיכה בעיסוי בודי תוך התמקדות באיבור המזדקר עד לסיום השמח.

מאמין שרובכם תהנו. אני לא בטוח שאחזור בגלל דבר אחד מעצבן אצלה - הטכניקה שלה עם הציפורניים מאוד מדגדת ואני יחסית רגיש לדיגדוגים. חוץ מזה אני די נהנה מהמשחק המקדים של העיסוי שהיה חסר לי. ודבר אחרון שלא אהבתי - הבחורה לא ממש מתחברת לאיזה שיחה זורמת ויותר עסוקה בפוזות של העיסוי האירוטי. למי שהחסרונות הללו לא ממש חשובים ומחפש חוויה אירוטי תכלס - מומלצת.

טינה - שכונה ה - באר שבע

2
ערב טוב לכולם,
גם אני הייתי אצל הגברת, אני יציין שהיא נחמדה דיי סקסית אך לא עושה עיסויי, היא עושה דיגיגי בכל הגוף, ואחרי מספר דקות אומרת לך להסתובב, עושה כאילו יורדת לך אך זה עם הצוואר
עלות : 200 זוזים
זמן :30 דק

טינה - שכונה ה - באר שבע

4
ביקרתי את טינה

ביקשתי טנטרי, המחיר גם 200
המסאז היה נחמד מאוד. מה שלא אהבתי היה זה שהיא מקסימום רמזה עם היד לכיוון הביצים, אבל לא נגעה בהם ממש עד סוף הטיפול. שזה להיפך ממה שנאמר פה, מה שגרם לי ללכת אליה זה דווקא הציפיה שהעיסוי יהיה מעניין מההתחלה, יכול להיות שככה היא עושה בטנטרי והייתי פשוט צריך ללכת על רגיל. מה שכן, הציפיה עשתה את שלה והגמירה בסוף היתה מאוד מאוד עוצמתית.
את הטכניקה שלה עם האצבעות דווקא אהבתי מאוד וזה עשה לי צמרמורות.

טינה עצמה נראית לא רע בכלל. גם חזה נראה סבבה אבל אפילו לא הורידה את החולצה..
סך הכל היה כיף. אבל לא חושב שאחזור
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”