עיסוי לינגם בחיפה
22[QUOTE=MSGPRO]זה גם וגם.
אם מישהי תחרמן אותך 20 דקות בלי לתת לך לגמור, אז כשאתה כבר גומר, זה משפיע חזק מאוד, מרגישים זרמים בכל הגוף.
לצערי יצא לי לבקר במקום מאז עוד 3 פעמים ולנה לא הייתה שם.
[/QUOTE]
אם מישהי תחרמן אותך 20 דקות בלי לתת לך לגמור, אז כשאתה כבר גומר, זה משפיע חזק מאוד, מרגישים זרמים בכל הגוף.
[/QUOTE]
מישהו היה אצלה לאחרונה ?
היא בכלל עוד עובדת שם ?
מי מכיר מישהי שיודעת לעשות עיסוי לינגם ?
יחס גורר יחס
עיסוי לינגם בחיפה
23[QUOTE=עיסוי_קצף]
[QUOTE=MSGPRO]זה גם וגם.
[/QUOTE]
[QUOTE=MSGPRO]זה גם וגם.
[/QUOTE]
מישהו היה אצלה לאחרונה ?
היא בכלל עוד עובדת שם ?
מי מכיר מישהי שיודעת לעשות עיסוי לינגם ?
[/QUOTE]
חוזר על השאלות שלי.
היא עדיין מקבלת שמה ?
יחס גורר יחס
עיסוי לינגם בחיפה
24הן עדיין מקבלות שם, אל תהיה בטוח שתקבל שם עיסוי לינגם מטורף.
מה שכן יש שם גברת שמנמונת גבוהה עם חזה גדול שעושה עיסוי טוב עם פרוסטטה וטיטפאק לסיום .
בהצלחה
טוב שם משמן טוב
Re: עיסוי לינגם בחיפה
25מס פלא ?MSGPRO כתב: 22 יוני 2015, 02:16 בחיפה, ליד מרכז חורב, ישנה מעסה בשם לנה (32-38, בלונדינית רוסיה וותיקה, 10 שנים במקצוע).בביקור הראשון קלטתי שללנה אין שום בעיה לבצע בקשות (בתחום הגבולות שלה) לגבי העיסוי.העיסוי היה די טוב (7/10), גוף נחמד (לא שמנה ולא רזה), עושה בודי עם תחתון, אין עירום מלא.בפעם השניה הלכתי רחוק, הבאתי איתי לפטופ עם 3 סרטים שמראים טכניקות של לינגם (עיסוי הודי לחבריקו) וטכניקות עיסוי ידני מתקדמות. ביקשתי מלנה שתעקוב אחרי הטכניקות בסרטים ותבצע אותם עלי.שכבתי על המיטה ועקבתי גם על הסרטון וגם על הביצוע עלי.תבינו, בסרטון היה איזה 30 דקות של טכניקות חירמונים, לא מספיק חזק בשביל לגמור, אבל מספיק בשביל להדליק את כל הנוירונים במוח. אחרי ה 30 דקות הגיע שלב הגמירה בסרטון ובשלב הזה כבר הייתי כל כך חרמן שלא לקח הרבה זמן.אחרי הניקיון, החלפתי לסרטון הבא ולנה חזרה לעקוב אחרי הטכניקות בסרטון.הפעם היה קשה יותר, הפעם הראשונה הייתה מטורפת והיה קשה למשוך לפעם שניה, אבל לנה המשיכה לעקוב על הסרטון לנסות.בשלב מסוים חרגתי מהתסריט וביקשתי ממנה לעלות על המיטה ולנה עלתה והתחילה בשילוב של עיסוי עם החזה והיד במקביל.במאמץ מרובה, הישועה הגיעה בשנית ואני הייתי גמור. היה קשה ללכת והראש שלי היה מסוחרר ל-2 דקות.לסיכום,הרע:המזגן היה על קר מידי.לשיפור:בסרטון, לחלק מהטכניקות דרוש את הגוף בזווית מסוימת, כרית במיקום מסוים וכו,ללנה היה את הכרות, אבל אני הייתי חייב למקם אותה בעצמי ולשנות תנוחות עצמאית כשאני עוקב אחרי הפעילות בסרטון.הטוב:לנה הצליחה לבצע בערך 90% מהטכניקות בסרטון, מה שהיה מטריף.שילמתי לה 300ש"ח על שעה עם סיכום להרפיה כפולה.בפועל העיסוי היה 50 דקות נטו (מהרגע שהיא התחילה עד שאני כבר לא הייתי מסוגל יותר).השארתי ללנה עותק של הסרטים, אפשר לקוות שהיא תדע להמשיך לבצע את הטכניקות.מי שרוצה את המספר, לכתוב לי בפרטי.למי שתוהה, הסרטים הם מסדרת העיסויים של HEGRE ART
26הייתי לפני שנתחים אצל חנה ,מעולה ! מאז שהחליפה מס' של בזק לנייד אין לי תקשורת מולה מישהו יכול לשגר לי את הנייד שלה?
27נראה לי הממוצע של הנערות ליווי שהיה דיבור עליהן בפורום הוא יותר משנתיים. פשוט נעלמו, או כמו שטיריון לניסטר שאל: "לאן הזונות הולכות בחורף?" בפראפרזה חחחGilsik כתב: 21 מאי 2023, 08:50 הייתי לפני שנתחים אצל חנה ,מעולה ! מאז שהחליפה מס' של בזק לנייד אין לי תקשורת מולה מישהו יכול לשגר לי את הנייד שלה?