כ סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי - סקס אדיר

סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי

1
היום הייתי אצלה. בחורה בראשית שנות ה20 שלה. עובדת בבוגרשוב 76 ולחילופין בלסל 9. טלפון 5222229. מי שחובב חזה ענק - זאת הכתובת. עושה רק בודי מסג'. בהתחלה מאוד הצטערתי על כך, אבל בסוף אמרתי לה שזה היה יותר טוב מזיון. הבחורה עם תודעת שירות יוצאת מן הכלל. מפנקת מכל הלב, משקיעה במסג' ולבסוף עולה עליך כשאתה עם הפנים אליה ופשוט מזיינת לך את הזין עם השדיים הענקיים שלה עד לגמירה המיוחלת. לחובבי החזה הענק אתם חייבים אותה לעצמכם לפחות פעם אחת כדי שלא תמותו טפשים.
זה לא אני, זה היצר.

3
חזה אמיתי, אני לא מתקרב לסיליקון. יש משהו מגרה בכבדות הזו של שדיים ענקיים שמתמודדים עם כח הכבידה. המחיר היה 180 ומנסים לתקתק אותך בדפיקות על הדלת אחרי 20 דקות כשהזמן הוא 30. מה שטוב זה שהיא עדיין טרייה ואנרגטית ודי שמה זין על הדפיקות בדלת וממשיכה בשלה כאילו אין מחר. מאוד ראוי להערכה בנוף המקומי.
זה לא אני, זה היצר.

5
אבישי שלום, לא לא מכיר ולא קשור. גם אני חשבתי כך ואני לא ילד וכבר ראיתי כמה דברים במהלך חיי, אבל כאן הסיטואציה יצרה מצב שפשוט היה יותר כיף מזיון. זר (כלומר מי שלא התנסה), לא יבין זאת.
זה לא אני, זה היצר.

7
הייתי אצלה גם לפני חודש ומשהו,בחורה מרוקאית עם חזה ענק , נחמדה מאד עם תודעת שירות , המסג' לא מקצועי מקצועי,אבל כל העניין זה הבודי,עלתה עליי עם החזה הענק שלה וקרעה לי את הבולבול,אני לא מהמשפריצים מהר,אבל זה לא הלחיץ אותה ,היא זיינה אותי עם השדיים הגדולות שלה עד שגמרתי.

9
רק לעשות סדר. קיבלתי כבר שניים שלושה בודי מסג'ים בחיי. תמיד זיון יהיה עדיף. בסיטואציה שנוצרה ובדרך שבה סמדר עשתה את הבודי, זה היה ייחודי מטריף ומגרה. גם הכימיה איתה היתה נפלאה, דבר שלא תמיד קורה.
זה לא אני, זה היצר.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”