שלום,
בין כל המודעות תחת קטגוריית "עיסוי ואירוטיקה" תפשה את עיני מודעה אחת ללא תמונה:
מסאג' רפואי ומפנק מצעירה |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
פרטי המקום
פרטים נוספים
|
מצא חן בעיני הרעיון שבין כל התמונות של צעירות עם ובלי בגדים ישנו פרסום ללא תמונות מסוג זה (למען האמת יש עוד אחת או שתיים), התקשרתי ולאחר מספר פעמים ענתה לי בחורה עם מיבטא רוסי קל ולאחר מסירת הפרטים (סוגי עיסוי, מחיר, זמן, מקום) ביקשתי לקבוע לאותו יום אחר הצהריים, אבל היא ענתה שאי אפשר כי השעה שביקשתי כבר הוזמנה וגם זו שאחריה ותשמח שאנסה בפעם אחרת.
שוב מצא חן בעיני - גם בשל ההוגנות (בדרך כלל אומרות תבוא ותתקשר מלמטה ואז אין תשובה, או שאומרות תחכה עד ללקוח הבא . . .) וגם בשל העובדה שניתן להזמין מראש והיא שומרת את הזמן. (ואולי התחבר לי תמונה של הפרח, אולי . . . ).
ניסיתי שוב לאחר מספר ימים, וקבענו יום מראש. נמצאת באזור פרישמן פינת שלמה המלך, בחורה צעירה, רזה מאד, עם חזה קטן מאד, תחת קטן מקבלת בדירת קרקע עם כניסה צדדית מהחצר, כל הדירה נראית כמו מסדרון ארוך, כאשר עזור העיסוי מופרד בוילון מדשאר חלקי ה"מקום" (מסדרון קטן ומקלחת . . .).
התפשטתי, נשכבתי על הבטן והיא נשארה עם תחתונים, והתחילה בעיסוי מוצלח למדי מהרגליים ועד הכתפיים, כאשר בהחלט העיסוי ברמה טובה ואפילו טובה מאד. בסוף החלק הזה עברה לעיסוי עדין ומגרה כאשר היא מורידה תחתונים ונותנת גם לגעת בה, ומשתמשת בחלק הגוף העליון שלה לעיסוי.
לאחר מכן נשכבים על הגב והיא ממשיכה בעיסוי כל הגוף עד ההרפיה.
מצאתי לנכון להמליץ, מכיוון שהיא משלבת עיסוי ברמה טובה מאד עם אירוטיקה ונראית לי בחורה הגונה שלא מתקתקת, לחצי מהזמן שהיא הבטיחה.
למי שיבחר להתנסות - מאחל הנאה וכיף