נחמדה ושמורה טוב לגילה - 42,
אך אל תגע פה ואל תגע שם,אני לא אוהבת,
ובעיקר עושה במיטה אמבטית שמן
כמובן שלא אחזור אליה
כ
נחמדה ושמורה טוב לגילה - 42,
אך אל תגע פה ואל תגע שם,אני לא אוהבת,
ובעיקר עושה במיטה אמבטית שמן
כמובן שלא אחזור אליה
חברים, אני מכיר אותה די טוב (5 פעמים לפחות) וכתבתי אודותיה למעלה לפני ההתקפה ההמונית עליה, בעקבות דיווחו המפורט של ידידינו המלומד UNICORN... במיוחד ציינתי, אני מצטט "נא תשימו את רף הצפיות במקום שראוי לו. היא לא כוסית כמו שרון (יכולה להיות אמא שלה...) ולא חתולת מין כמו איב או ניקול".
העניין הוא סוביקטיבי אבל ברור כי רבים מאיתנו מצפים לקבל שירות שכולל הכל (GFE, רימינג, זיונים מטורפים, הגשמת פנטזיות, אמצעים, אנלי, ומסז...) ולכן המדורגות מעלה כוללות את דנה (למי שמכיר), טלי, ניקול, איב, שרון וכ'...הבחורות האלה מאד פרואקטיביות, נוטפות סקס ואוהבות את מה שהן עושות (גם הרבה יותר צעירות ממנה), הן קצת מטורפות ומאד בעניין- פורום, פרסום וכ'- זה חלק חשוב בחיים שלהן.
אין ספק שילנה לא נמצאת בסוג הזה של בחורות. היא ממש שונה. נראה שהיתה מעדיפה לעשות משהו אחר בחיים- אבל רצה הגורל וזה מה שהיא חייבת לעשות לפרנסתה.
אם כן, היא שקטה, ביישנית, רצינית ומשקיעה במה שהיא מסכימה והכל בשביל מחיר הוגן של 250 שקל. אישית נראה לי שהיא באמת התכוונה בתחילת הדרך לתת מסז בלבד- ואין ספק שהיא טובה בזה ומשקיעה, ותוך כדי לחץ הקהל הוסיפה אלמנטים אחרים כמין אורלי, גמירות על הגוף ועד כדי סקס. (שימו לב שכך היא משווקת את עצמה ויש לה מחיר אחד!למסז+הרפיה. אין אצלה MENU לשרותים שונים כמו אצל אחרות).
ולכן היא זורמת כתלות בכימיה האישית ובחשק היומי שלה. הבסיס (מסז וגמירה) תמיד יהיה טוב=250 ש"ח. אכן לא נראה סביר לקבל מה ששרון מציעה ב 700 שקל אצלה ב250. הייתי אומר שצריך לצפות למסז והרפיה ממקצועית ולהיות מופתעים מהאקסטרות שהגיעו על הדרך בלי תוספת..."ותחשבו על זה!!"
אין ספק, שלאחרונה הגיעו הרבה חברה טובים וחמים (אריות הפורום), וציפו לקבל את הTOP שב TOP.
רק רציתי לנסות ולהסביר את התחושות השונות, ההתלהבות והאכזבות בטור אחד שמכיר אותה קצת יותר מביקור אחד. היא לא מתאימה לרובינו!!
מקווה שהטלתי קצת אור על העניין.
אני קבוע שלה היא זמינה אבל עובדת רק עד 20:00
לא מקבל כל אחד שלח הודע לפרטי אני אתן לך את הקוד היא מקבלת רק מי שמכירה יש לה קבועים
היא באמת מדהימה גוף פצצה בת 41 וגוף של 35
מציצה חבל"ז לא מסתכלת על השעון פשוט זורמת
לאחר שני ביקורים, שיגרתית!
ברור שלכימיה בין הצדדים יש השפעה, מכבד את הממליצים.
ל- Verble
=======
כל מה שכתבת נכון למעט 2 הסתייגויות :
ראשית היא לא מקבלת בסביבות הרצל אלא אם החליפה כתובת מאז שאתה הייתה אצלה ...היא מקבלת ברח' קטן וצדדי (רח' ד''ר כהן) בסביבות קניון ביאליק פינת ז'בוטנסקי ר''ג....
שנית היא לא בת 38 אלא עברה מזמן את ה- 40 אולי 42 אבל באמת נראית סוף הדרך , צעירה בהרבה מגילה הביולוגי ..חטובה ומושכת
[/QUOTE]היום שוחחתי איתה ארוכות לגבי חוסר הזמינות שלה בזמן האחרון (יש בינינו קשר שהוא קצת מעבר למפגשים, יצאנו מספר פעמים לשתות ומדברים לא מעט). היא אמרה שמאז שהיא פירסמה מודעה של מסאג'ים (היא מייחסת את זה לפירסום, היא לא יודעת על זה שהיא הפכה ללהיט הפורום, וכמובן שלא אמרתי לה כדי לא להרוס לכם) היא מקבלת עשרות פניות ביום עם שיחות הזויות עם כאלה שמבלבלים לה את המוח עם שאלות הזויות, מלא כאלה שקובעים ולא באים פתאום.
בקיצור, היא פשוט הולכת ודועכת לנו מול העיניים וממש חבל.
חברים, אני מבקש, אין הרבה כמו ילנה ששומרות על שירות לאורך זמן, וגם במחיר לכל כיס.
סתם שתבינו שהיא שוקלת לפרוש לתקופה מהתחום ולהחליף טלפון בגלל כל הבילבולציה הזו.
נא התמתנו, ותתקשרו אך ורק כדי לקבוע ולא כדי לשאול שאלות קיטבג. לטעמי השירשור הזה מספיק ארוך כדי לקבל פה תשובות לכל השאלות, פשוט תקראו לפני שאתם מתקשרים.
חבל לאבד אותה.
חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”