כ סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי - דף 7 - סקס אדיר

סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי

66

שבוע שעבר התקשרתי ללסל 9 לברר אם סמדר עובדת , הפקידה אישרה ואמרה שהיא מתפנה עוד 10 דק' . בנתיים מצאתי חניה ממש בכניסה למקום המתנתי והתקשרתי שוב . הפקידה אישרה לי להגיע ושסמדר תקבל אותי .לא עברה דקה וכבר התייצבתי בכניסה ,סמדר פתחה לי את הדלת ולאחר הכירות קצרה היא הודיעה לי שנכנס מישהו אחר והיתה אי הבנה . לא נעים .היא הציעה לי לחכות במקום , אופציה גרועה מבחינתי , או שתקבל אותי מישהי אחרת , שאני לא זוכר את שמה . בחרתי את האופציה השנייה , בחורה באמצע שנות ה 20 , תמניה מלאה קלות , חזה בינוני , לא מושכת בעיני ממראה ראשון , אבל הבטיחה שאני לא עומד להתאכזב .לאחר ההסדר הכספי ,מקלחת ולעבודה על מיטת המסז' . קבלתי שירות מצויין , ליבראלי , את האקט שיפשוף כשהיא מעלי ואני על הגב עצרתי , לא נראה לי בטיחותי במיוחד .כל הזמן היא בדקה אם להוסיף ,לשנות, להמשיך .בסופו של דבר לא התאכזבתי . על השעון כ 15 נטו .בסוף בזמן ההתארגנות שלי ליציאה , סמדר נכנסה , התנצלה שוב על האי הבנה ומסרה לי את המס' שלה לפעם הבאה , שאוכל לתאם איתה ישירות .שאלתי אותה אם נוכל להפגש מחוץ למקום אבל היא אמרה שהיא עובדת רק בלסל ובבוגרשוב .

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”