כ סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי - דף 2 - סקס אדיר

סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי

14

יש דיווחים עדכניים על סמדר?

התחלתי את השרשור עליה ומעניין אותי מה קורה איתה. האם השרות טוב כשהיה?

בשל תקלה טכנית - התנתקות בטעות מהמערכת, נאלצתי לשנות את שמי מGOONER לGUNNER. זה לא משנה, באנגליה זה אותו הדבר. מי שפונה אלי, שידע ששני השמות הם אותה הישות.

כמו שמישהו כתב כאן לפני - דברים טובים באים בחזיות ענקיות!!!

סמדר - בקרוב אשוב...

I fart in your general direction

15

gunner/gooner

העיניין של לכתוב בדיון אחד עם 2 שמות שונים לא מקובל עלינו כלל ועיקר !

טוב עשית שרשמת זאת בגלוי,

אם יש לך בעיה עם הסיסמא הישנה, צור איתנו קשר בפרטי וננסה לסייע.
הבעיה היא שלא הזנת מייל באף אחד מהמשתמשים שיצרת.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

16

ביקרתי אותה לפני יומיים , נתחיל מזה שהבחורה פשוט חמודה , מתנהגת אליך ממש יפה ורואים שזה לא הצגה , אלא משהו אמיתי .

נראית פיצוץ לטעמי , שחומה , פנים נחמדות , קארה שחור/חום אם אני זוכר נכון , גוף סבבה , חזק ענק ( כשראיתי אותה לבשה חולצה שמכסה הכל ולכאורה אמורה להסתיר , אבל כבר הבנתי עם מה יש לי עסק ) .

מתפשטת מיד , מורחת שמן בנעימות , נוגעת בך הרבה עם הגוף גם שכשאתה על הבטן , אבל רק שאתה מסתובב אתה מבין באמת מה קורה פה , מטפסת עליך בחושניות , החזה הענק שלה מקיף את הזין שלך מכל הכיוונים , ופשוט רוכבת עליך באגרסיביות .

מראה : 9 ( לא הכי יפה שיש , אבל בהחלט מראה סביר + חזק ענק טבעי , בדיוק מה שצריך לעיסוי ) .

יחס : 10 ( סמול טוק , חיוכים , מביאה עודף מ-200 , מציעה עזרה בלהוריד את השמן וכו' )

יכולות עיסוי : 9 ( מספיקה הרבה דברים בזמן קצוב , אבל אתה מרגיש עדיין חושניות ולא תקתוק )

הבעיה היחידה מבחינתי הייתה הזמן , סה"כ העיסוי נטו היה רבע שעה במקרה הטוב , יותר קשור אני מניח למדיניות של המקום מאשר אליה , אם היה עוד 10 דקות , הייתי מאושר .

17

הרגע חזרתי מביקור אצל סמדר.

ידידי GOONER רשם כאן שהבודי מסאג' מסמדר היה מבחינתו יותר טוב מזיון. ובכן, אני לא יודע אם אני מסכים ב-100 אחוז, כי סקס זה עדיין סקס, אבל אני יכול להבין אותו. הבחורה פשוט מקסימה, נאה מאוד בפנים וגוף בדיוק לטעמי - שמנמונת ועם חזה ענקי. והשירות, כמו שנאמר, עם חיוך והשקעה, רואים שהיא רוצה שתהנה וגם היא מפתחת שיחה תוך כדי.

לסיכום, בחורה עם שירות מצויין, חייכנית וחמודה, ובהחלט מומלצת לכל חובבי החזה הענק.

אדבוקאט2009-3-5 1:14:4
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.

18
טעמתי גם מסמדר
ולסיכום אוכל לומר שלא מימדי גופה או מימדי החזה שלה הם המשנים אלא הגישה הנעימה ועיקר ההבדל הוא ביחס שלה שאם תעצום עיניים תקבל טיפול מענג. צריך לקחת אותה בחשבון לפחות פעם אחת.

M

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”