עם החזה הגדול
כל הפעם תפוס , או שיש מזכירה אלקטרונית
היא כל הזמן בטיפולים
כ
עם החזה הגדול
כל הפעם תפוס , או שיש מזכירה אלקטרונית
היא כל הזמן בטיפולים
תראו... אני כבר זמן רב מתלבט מאוד אם להכניס אותה כאופציה... במיוחד לאור הדיווחים המאוד מעורבים לגביה.
נתחיל ככה: המראה שלה נראה לי סבבה. לא כוסית על, אבל ניראית טוב לפי התמונות(וגם לפי הדיווחים הבנתי שהיא בעלת מראה די נאה).
אין מצב לאקסטרות - כבר הבנתי. אבל נותנת לגעת ולמזמז אותה חופשי? מתפשטת לגמרי?
ומה בנוגע לצרפתיות? פרוסטטה? אוראלי(אולי גם הדדי...)? שפשוף הכלי על הישבן? גם לאלה לא מוכנה? כן, אני יודע. כבר כתבו 'אין אקסטרות' ובכל זאת אני רק רוצה להיות בטוח, לפני שאני מוותר סופית.
פשוט עברתי על כל הדיווחים ולא ממש מצאתי תשובה לכל זה...
עם כל הכבוד - אם מדובר רק בהרפייה ובבודי מסז' ללא שום אקסטרה אפילו מהקטנות(צרפתיות למשל) - אז אני מעדיף לוותר.
בתודה מראש.
תראו... אני כבר זמן רב מתלבט מאוד אם להכניס אותה כאופציה... במיוחד לאור הדיווחים המאוד מעורבים לגביה.
נתחיל ככה: המראה שלה נראה לי סבבה. לא כוסית על, אבל ניראית טוב לפי התמונות(וגם לפי הדיווחים הבנתי שהיא בעלת מראה די נאה).
אין מצב לאקסטרות - כבר הבנתי. אבל נותנת לגעת ולמזמז אותה חופשי? מתפשטת לגמרי?
ומה בנוגע לצרפתיות? פרוסטטה? אוראלי(אולי גם הדדי...)? שפשוף הכלי על הישבן? גם לאלה לא מוכנה? כן, אני יודע. כבר כתבו 'אין אקסטרות' ובכל זאת אני רק רוצה להיות בטוח, לפני שאני מוותר סופית.
פשוט עברתי על כל הדיווחים ולא ממש מצאתי תשובה לכל זה...
עם כל הכבוד - אם מדובר רק בהרפייה ובבודי מסז' ללא שום אקסטרה אפילו מהקטנות(צרפתיות למשל) - אז אני מעדיף לוותר.
בתודה מראש.
לקסר ידידינו ,
ככה זה היה אצלי וסביר להניח שזה מה שהיא תאמר לך בטלפון. אם אתה מתעקש למתוח גבולות כדרכך , דע לך שעומדת בפינך אגוז קשה לפיצוח. סביר להניח שבשביל אקסטרות היא תדרוש הרבה מאד כסף רק בשביל להורד אותך.
הבנתי שעבדה איתה בדירה בארלוזרוב בר"ג עוד בחורה חמודה בת 22 ככה עם גוף מדהים אבל שכבר הגעתי הבנתי שסגרו את הדירה יש לכם מושג איפה היא עובדת כיום או עם מי ואיך הפינוק שלה?
אני אשמח לדעת נראה לי שהיא כינתה את עצמה כשני
חברה,
האם מישהו היה אצלה בזמן האחרון?
אני מנסה כל כמה ימים אך תמיד תא קולי.
מישהו ??
תודה ל"סייענים"
חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”