כ עיסוי ב-4 ידיים קטי+אולגה ראשלצ - דף 2 - סקס אדיר

עיסוי ב-4 ידיים קטי+אולגה ראשלצ

13
[.QUOTE=אוסקר ווילד]
[QUOTE=אוהב סבתות]אחרי כמה פעמים אצל אולגה לבד, הבוקר נכנעתי לבקשות שלה והתמסרתי ל 4 ידיים.
200 לארבעים דקות 250 לשעה,לקחתי ב 200.
חוויה מיוחדת במינה ששמחתי לחוות.
[/QUOTE]
וכל זה בגלל תחת קולומביאני ?
[/QUOTE]

חיוךהאמת אוסקר היקר שאתמול נזכרתי שהייתי עם שתיים מזמן וזה הכניס לי רעיונות מלוכלכים לראשGeek.
ואז שחר התחיל עם התחת הקולומביאני וזה היה הקש האחרוןחיוך.

אוהב סבתות2011-11-01 15:16:17

16
שלום חברים.
איני פעיל כאן לאחרונה. קורה.
שמח שהמקום של אולגה עליו המלצתי ל-4 ידיים תופס כאן תאוצה.
מגיע להן.
אני לקוח קבוע של המקום מזה כ-5-6 שנים (לעיתים מגיע רק פעם או פעמיים בשנה, זה לא באזור שלי אז כשמזדמן).
לגבי אולגה הג'ודאית, קיבלה את פני כמה פעמים עם כלב מבעית מסוג "פיט-בול" ענק (אזניים וזנב קצוצים) שגרם לי לשקשק, ואני לא מהפחדנים. לא הייתי מתעסק איתה כשהכלב הזה בסביבה :-)
השירותיות שלהן מעולה, העיסוי משובח, התיאום ביניהם בעיסוי מדהים, ואני מצטרף שוב להמלצותיי והמלצות קודמיי למעלה.

יום טוב.

שימון, הנוכח-נפקד.

17
לפני מספר ימים חשקה נפשי בעיסוי טוב, מכיוון שהקבוע שלי
לא הייתה זמינה חיפשתי אלטרנטיבות מעניינות אחרות, בשיטוטי בפורום
הגעתי לשיירשור הנ"ל טלפון זריז וקדימה לעיירת הנופש הציורית ראשון לציון.
הבחורות ממקומות בדירה פרטית בבניין מגורים רגיל. עולה לדירה דפיקה בדלת, המתנה של מספר רגעים שנראים כנצח והופ אני בפנים. הדירה ניראת דירת מגורים
רגילה אני מתבקש להמתין בפינה בסלון עד שהקלינט הקודם יגמור להתארגן וללכת.
לאחר מכן הופנתי לחדר הטיפולים סגרתי על שעה ב4 ידיים. 250 ₪ עשו את דרכם מכיסי לעלמה וקדימה לעבודה.
מסג' ב4 ידים זה אומנות ובאומנות כמו באומנות או שיש לך את זה או שאין ולצערי להם אין את זה, כלל ובסיסי הוא לא מטפלים ב2 אזורי גוף במקביל ולצערי פה הם נפלו. סה"כ המסג' סביר פלוס ליקראת הסוף התחילו במסג' עדין
באזור הישבו עם ירידות לכיוון המקום האסטרטגי סה"כ גירוי טוב שגרם לי להרים את הישבן מה שגרם לבחורות לעבוד טוב יותר, באיזה שלב כשהם ראו שאזור הדלת האחורית שלי מתגרה שאלו האם אני בקטע של פרוסטטה, או יאמי, כפפה על היד וקדימה לעבודה. הפרוסטטה היתה די אגרסיבית אבל כמי שמנסה להרחיב את החור שמאחור קיבלתי את זה כמו גבר, לאחר מספר דקות ניתבקשתי להתהפך, אחת המשיכה בחפירה מאחור והשניה טיפלה בשרביט תוך כדי צביטות פטמות שהם עושות לי (רמזתי להם שאני אוהב את זה) עד לגמירה המיוחלת תוך עזרה שלי.
יש לציין שהם נרתעו מההשפרצה.
סה"כ היה חביב לא יותר מזה לדעתי הבחורות נראות כמו זוג (לסביות, למי שלא הבין) ולא ממש נותנות לגעת בהם.
האם אחזור? לא בזמן הקרוב
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”