כ סוזנה - עיסוי פלוס מבת 45~ פרטית מראשון לציון - דף 2 - סקס אדיר

סוזנה - עיסוי פלוס מבת 45~ פרטית מראשון לציון

11

ובכן, אחרי הרבה זמן שהיתה אצלי על הכוונת, ביקרתי את הגברת אמש. מדובר במילף סקסית עם חזה גדול שמקבלת בדירתה הפרטית לחלוטי. קיבלה אותי בחלוק מנומר תוך שהיא מתנצלת כי חשבה שסיימה את יום העבודה (ממש לא הפריע לי החלור, ההיפך צחוק). אכן, הדירה עצמה לא משהו, אבל נסבל. כיוונה אותי לחדר קטן בו היו מיטת עיסוי ומיטה רגילה.דרך אגב, הבן שלה היה בכל אותה עת בבית- למי שזה מפריע. אמרתי לה שקיבלתי המלצה עליה, והחמאתי לה שאמנם קיבלתי המלצה אבל החבר לא אמר שהיא כל כך יפה. זה עבד. שאלה מה אני רוצה, ועניתי כי לא מעניין אותי העיסוי ובאתי ישר למנה העיקרית. הפינוק שלה לא רע בכלל, והיתה כימיה הדדית וזיון טוב למדי. מה שכן, כפי שנכתב לפני, אכן בעלת נטייה לזיוני שכל, אבל כל עוד זה אחרי ולא באמצע האקט, זה נסבל.

לסיכום, עסקה לא רעה בכלל בשביל 200 ש"ח, לחובבי המילפיות המוכנים לעצום עין (ואוזן) ממספר מגרעות.

בקטוס

12
היתי אצלה השבוע היא מפרסמת עכשיו 2 מודעות ביד 2 , לגבי עיסוי בלבד בטלפון היא מספרת שיש בודי והרפיה ושמורידה רק חלק עליון , בפועל היא הורידה הכל ונשארה עם חוטיני הורדתי לה גם את זה , שילמתי לה 150 שקל רציתי לקחת אותה למיטה אבל לא רצתה , גמרתי לה רק בין הרגליים , דווקא לא דיברה איתי בכלל כמעט ולא הציעה שום סקס או מציצה , תוך 20 דקות היתי בחוץ , עוד מישהו היה אצלה ויכול לדווח ?

16
הייתי אצל הגברת.
סה"כ היא ניראת בסדר גמור, פתחה את הדלת בשמלה שקופה, שהבליטה שדיים כבדים ויפים.
הכניסה אותי לחדר, הדירה אכן "לא נקייה" בלשון המעטה. הועברו לידיה 150 שקלים.
עיסוי סתמי, אכן היא קצת חופרת. בעיקר התלוננה על החום והעצבים של הישראלים...
לאחר 15-20 ביקשה להסתובב, הורידה את השמלה ונשארה בחוטיני. החלה בעבודת יד (בשלב הזה סוף סוף הפסיקה קצת לדבר ואפשר היה להתרכז) עד לגמירה.
לסיכום היא ניראת בסדר גמור (מילפית עם שדיים יפים), אבל דירה מלוכלת (ביקשתי להשתמש בשירותים אחרי, גם שם הניקיון לא שורר), עיסוי סתמי ובלבולי מוח במהלכו.
מסקנה - פעם אחת הספיקה.
u gatta risk it, to deep the bisquit

19
למרות שאמרתי שפעם אחת הספיקה, בכל זאת, מראה השדיים התמירים של סוזאנה לא עזב את הזכרון... לכן החלטתי לתת ביקור נוסף.
אימצתי את המלצתו של uri35, השכמתי קום והגעתי ללגברת בבוקר. כך היא גם הייתה רעננה וגם הילדים לא היו בבית.
סוזאנה פתחה בשמלה שקופה שלא משאירה שום מקום לדמיון. אחחח... איזה כיף לראות את ההרים שלה על הבוקר.
מאחר והיא לא זיהתה אותי (הייתי כבר בעבר אצלה בעיסוי) אמרתי לה שהגעתי דרך חבר ושאלתי מה יש בתפריט. היא אמרה לי שאם הגעתי דרך החבר אז אני בטח יודע. אמרתי לה נכון.. ושאני רוצה את הטיפול המלא. 200 מרשרשים החליפו ידיים. נשכבתי על מיטת המסאז'ים... לא משהו לספר לחבר'ה. עיסוי נחמד אבל לא יותר מזה. אח"כ עברנו למיטה. שיחקה לי קצת עם הידיים במקל האהבה עד שנעמד דום, הלבישה חליפה והתחילה למצוץ. מציצה נחמדה היו טובות יותר, אבל יש לה אחלה גוף ואחלה שדיים שאפשר ללטף תוך כדי ותמיד נחמד לראות אותם מתנדנדים. לאחר 2-3 דקות, שאלה איזה תנוחה אני אוהב. רציתי לראות את החזה היפה שלה מקרוב, לכן הלכתי על מסיונרת. סה"כ היה זיון נחמד, היא מעט טכנית, ניסתי לנשק אותה - לא הלך. בגדול היה זיון מהנה.
u gatta risk it, to deep the bisquit

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”