כ סופי דאשה - עיסוי טנטרי בבת ים - דף 2 - סקס אדיר

סופי דאשה - עיסוי טנטרי בבת ים

12
הייתי אצלן לפני כשבוע . סופי הייתה פנוייה אז נכנסתי איתה התחילה עם מסז' חובבני רגליים וגב כ10 דקות עברה לחירמונים הסתובבתי כי הייתי חם ואחרי עוד 5ד העניין נגמר . 150 שח רבע שעה וביי ביי אין אקסטרות פשוט תקתוקיה אחד גדולה
חולה מין

13
ביקרתי בפעם השניה את סופי ודאשה החמודות.
הפעם חניתי ממש בכניסה לבניין - בשעות אחרה"צ לפחות יש חנייה שם.

קיבלתי טיפול זוגי מפנק וידידותי, שארך 15 דקות נטו.

באתי חרמן, וביקשתי להתהפך אחרי 5 דקות, ואז נהניתי ממגע עם שתי הבנות, והרגשתי את עורן החלק והנעים, את עיניה הנפלאות של סופי, ואת פניה העדינות של דאשה, המעוררות חשק לחבק ולנשק אותן. הקטן הרגיש את ידיהן המלטפות, ולאחר 10 דקות הודה להן במופע "אוק קולי" כמקובל.

לאחר הפינוק שוחחנו לגבי השרות והביקורת אליו, כאמור הן מודעות לפורום וקוראות דיווחים.

בפרט הפריעה להן הגדרתן כמתקתקות.

לגבי הבחור שהוטעה , איבד את התור ולא נכנס למרות שהובטח : מדובר באי הבנה, הנובעת מכך שבהתחלה ענתה לו סופי, ואחר כך דאשה, ולא היה תאום ביניהן. לגבי 10 דקות - זה לא זמן הטיפול, אלא זמן המקלחת של הלקוח המסיים.

זמנים : הטיפול אמור להמשך מבחינתן 30 דקות ברוטו (כולל מקלחות), מחציתו מסג בשתי ידיים ומחציתו הרפייה. אם הלקוח רוצה להתהפך קודם הן לא יעצרו אותו, אך אז יתכן וסביר שהטיפול יתקצר. לקוח מודע יכול למקסם את הנאתו, במסגרת הזמן המוקצה.

המחיר - 150 לאחת או 200 לשתיים, סביר ומקובל להקצאת זמן זו. לקוח שמעוניין ב- 40 דקות (ל-2 ידיים) יכול להוסיף 50 שקלים, ואז ישנה אפשרות גם לשתי גמירות. נושא זה כמובן ייחודי לכל אחד, אך טיפול כפול יכול לדעתי לסייע לפעמים לגמירה שנייה.

לגבי אקסטרות (מציצה ו/או זיון)- אין מנגנון אקסטרות מובנה, מובטח, או בכלל.

מיזוג - יותקן בחדר בימים הקרובים.

אלו הדברים אשר שמע לומברוזו מסופי ודאשה בבת-ים, השתדלתי לדייק, אך האחריות לטעויות עלי.

14

במהלך המתנתי עד שתיפתח ההרשמה הספקתי להיות גם אצלן לאחר הנפילה אצל סטלה. זה היה לפני בערך 3 חודשים.

ראיתי בשרשור הזה שזה 200 שח לחצי שעה ברוטו ככה היה גם אצלי.

אז התקשתי וקבענו, היו נחמדות בטלפון. הגעתי בזמן וקיבלו אותי מייד.

אין מקלחת לפני, רק אחרי. אז לא היה מזגן אולי היום כבר יש. המסאז היה טוב מאוד, גם הגמירה. 4 ידיים זאת באמת חויה מומלצת. אני הייתי לפני חודשיים ולא היה מזגן אולי עכשיו כבר יש...

בכל אופן אין הרבה מה להוסיף הדיווחים פה מספקים תמונה טובה. סה"כ חוויה קצרה אבל מאוד כיפית...

לופין2011-08-29 16:36:37

15

לפני מספר ימים ביקרתי את שני המופלאות סופי בעלת גוף נשי מלא וקלאסי עם שני דדים יפים וענקיים ודאשה אשה יפה רזה יותר סקסית ומאד חברותית. שילמתי 200 שח ונשכבתי ערום על מיטת העסוי.

השתיים פשטו את בגדיהן וערומות לגמרי התחילו בעסוי משומן על גבי , נעים וחזק תוך נגיעות מרומזות לכיוון שמוליק ובין הישבנים. אחרי כמה דקות החלה התעוררות רבתי באזור וסופי החלה ללטף אותו ישירות וגם את הביצים. בינתיים דאשה החליקה בגופה המשומן לאורך גופי והגיעה עד לישבן ודרומה. לטפתי אותה בין הרגליים והיא שתפה פעולה בעונג. איני יודע אם עושה זאת עם כולם..

עברו דקות ארוכות בהנאה גדולה עד שהחלטתי להתהפך.

כאן נכנסו לפעולה שדי הענק של סופי שכיסו את שמוליק בתנועות נמרצות למעלה ולמטה כשדאשה מצטרפת מידי פעם עם שפשוף ישיר עם הידיים המשומנות שלה.

לא יודע כמה זמן עבר כי הייתי בעננים . אך לאט לאט הרגשתי הצטברות ענקית בשמוליק ולא לקח זמן רב ובעידודן הקולני של השתיים השפרצתי זרם חזק באויר בתענוג עצום!!

גמירה מדהימה.

אחרי זה הודיתי להן על התענוג, מקלחת, והביתה.

היה מופלא!

16
אחרי שלושה חודשים ותום החופש הגדול חזרתי לצמד החמודות בבת ים, וסרתי לבקר את סופי ודאשה, המסאג'יסטיות.
אחד מיתרונותיהן הוא עבודה ב- 4 ידיים , במקצועיות ובמחיר סביר.
ישנם שני חדרי מסאג', וניתן להזמין גם כל אחת בנפרד.
המקום פרטי – כלומר משרת רק את שתיהן.
מסאג' ב- 4 ידיים לשלושים דקות ברוטו – 200, ול- 2 ידיים 150. מי שמעוניין ביותר זמן יכול לדבר על כך, וכמובן יוסיף כסף.
המסאג' הוא על מיטת מסג', עובר לאחר מספר דקות ממקצועי חלש (אפשר לבקש כנראה יותר חזק) לארוטי, מתבצע בעירום מלא, ישנה זרימה וליברליות בתחום , לא התבקש ולא הוצע מין ממש (מציצה ו/או זיון).
לא חשתי שום צורך לתת ביס בגב,צחוק או לתפוס משהו בכח, אדרבא, ידיים ופה עדינים ומנומסים שלי נשלחו ליעדים רבים ולא הושבו ריקם. גם דאשה וגם סופי שתיהן רכות ונעימות, כל אחת בדרכה.
מזגן עדיין לא הותקן – ישנו מאוורר חזק.
שאר פרטי ההתקשרות מופיעים בתחילת הפוסט.
תהנו, מלומברוזו

19
פעם ראשונה אצל זוג הרוסיות הייתה על הכיפאק כפי שכבר פרטתי פה , אך בפעם השניה לאור העובדה שאין שם מזגן לפעמים יש ימים לחוצים ומה לעשות הבחורות מזיעות והן מרגישות דביקות , בנוסף בפעם השניה הייתה צחנה חזקה מבין הרגליים של סופי הבלונדה השמנה...
הברון שפיכענהאוזן
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”