משהו חדש בירושלים?
12הייתי אצלם השבוע - עשיתי ב-4 ידיים ב-290 ש"ח. זה מסג' מפנק, אירוטי ונעים.
עיסוי מן 2011-09-08 12:52:54
בסוף רציתי הרפיה - הבחורה השניה (כושית, לא יודעת מילה בעברית) לא היתה מוכנה, אך מיכל הסכימה מפני שזה לא היתה הפעם הראשונה שלי.
השפרצתי כהוגן כי הייתי מחורמן!
משהו חדש בירושלים?
14היי חברים!
טוב אני דגמתי כמה פעמים את החדר של מיכל, ספא בוטיק.
נמצאת ברחוב התיבונים צמוד לרחוב עזה, בכניסה לבנין בצד ימין, בצד הבנין, קומת קרקע.
מקום נחמד ונקי, יש ג'קוזי עגול גדול חם.
מיכל עצמה בת 50+ רזה מאד, חזה בינוני.
במסאז' טנטרה היא רק מלטפת את כל הגוף ללא שום שמן, היא גם נותנת ליגוע בה בגוף ובציצי, היא לא מתפשטת אבל נותנת להכניס ידיים חופשי. בסוף עושה הרפיה עם שתי אצבעות, לא בכיף כ"כ.
ממליץ על המסאז' הרגיל עם שמן בתוספת הג'קוזי, בטיפול הזה עם קצת לחץ ולשכנע אותה שכבר היית כבר אצלה היא תעשה גם הרפיה בסוף.
ויש עוד מטפלת אתיופית מלאה, ראיתי אותה אבל לא עניינה אותי.
משהו חדש בירושלים?
15מישהו היה אצל מיכל מאז שהיא חזרה לארמון הנציב?
האם היא עדיין עושה הרפיה ונותנת לגעת בה מתחת לבגדים או המצב שונה בבית מאשר בספא ברחביה?
משהו חדש בירושלים?
16שלום חברים! אפתח בכך שאני מכיר את הפורום שנים רבות ואף הייתי חבר (לא פעיל במיוחד) מס׳ שנים. אני צרכן מסוף שנות ה-90 (היה שמח!) ובשנים האחרונות אני ממעיט לשלם עבור סקס ולרוב נהנה יותר מעיסוי אירוטי. כתושב ירושלים גם אני חש במגמה הנוראית בשנים האחרונות קרי, אין מציאות בירושלים. עם-זאת ישנן כמה מעסות וותיקות (על כולן דיווח אחד המשתמשים בפורום לא מזמן, עיסוי-מן אולי?!) כך שאם אתם ממש חרמנים ולא מצליחים לצאת מירושלים ניתן למצוא פורקן. כולן מפרסמות ביד-2 תחת מדור ״עיסוי״, אני הייתי עם אינה/אנה הרבה פעמים - מרכז ירושלים, מבוגרת בת 55 בערך, רזה שיער בלונד קצר, לא נאה בכלל אך סבילה, מעניקה מסאג׳ בינוני מינוס אך גולת הכותרת זה הליקוק תחת שהיא מעניקה האישה הזו עושה ה-כ-ל (אני לא ניסיתי מעבר לרימינג ומציצה). לעניין הנפילה - לפני שבוע בערך סף החרמנות הרקיע ולא היה לי זמן לצאת מירושלים, אנה/אינה אינה הייתה זמינה. החלטתי לבדוק אופציה אחרת והכנסתי ליד-2, מצאתי מודעה של ״מיכל״ מארמון הנציב, חוויתי איתה נפילה לפני מס׳ שנים אבל חשבתי לעצמי שאולי השתפרה. היא מציעה במודעה עיסוי טנטרי. התקשרתי, קיבלתי פרטים וטסתי לארמון הנציב. מיכל היא אישה מבוגרת, מעל 50 אני חושב, רזה אבל ממש לא סקסית. להפתעתי העיסוי התחיל כשאני שוכב על הגב והיא מלטפת ליטופים סתמיים את החזה והבטן שלי ונותנת לי הוראות לנשום במורה מסויימת (בלבול מוח), לאחר כמה דקות מבקשת שאקום ואחבק אותה (הזוי לגמרי), משם עברתי לשכב על הבטן והיא החלה ללטף לי את הגב (בקושי מרגישים משהו), הסתובבתי והיא שמה מעט שמן על האח הגדול שממש לא היה בעניין והחלה בעבודה ידנית חלשה ביותר. עצמתי עיניים ורק רציתי שזה ייגמר, תוך כדי היא נותנת הוראות להפעיל את שרירי הישבן והבטן (בולשיט!), ממש התאמצתי לגמור. לסיכום, מפגש הזוי עם אישה נחמדה אך הזויה, לא מהנה, לא סקסי ולא מומלץ בכלל. היה עדיף לאונן מול איזה סרט פורנו. מי שרוצה בכל זאת טלפון שלה או אתת הטלפון של אינה (מומלצת בשעת מצוקה בלבד) שיפנה בפרטי, הבנתי שאסור לפרסם כאן. מקווה שיהיו דיווחים מעניינים יותר בהמשך... קשה בירושלים!
All i have in this world is my balls and my word, and i don't break them for no one
משהו חדש בירושלים?
17גם אני נפלתי אצלה לאחרונה.
בעבר היא עשתה עיסוי נורמלי עם הרפיה בסוף, ונתנה לגעת בציצי שלה, אך מאז שנכנסה לטרנד של ה"טנטרה" הכל חרטה והיא רק מלטפת ומדברת.
היום אני ממליץ למחוק את המספר שלה מהנייד שלכם ולעבור למריה או לאינה ששם מובטחת תמורה לכספכם ללא הימור, גם אם הן אינן דוגמניות (בלשון המעטה)
משהו חדש בירושלים?
18היום היא מפרסמת על עיסוי עם 4 ידיים עם בחורה נוספת שעובדת איתה.
אם יש למישהו פרטים על הנוספת נשמח לשמוע.
אם יש למישהו פרטים על הנוספת נשמח לשמוע.
משהו חדש בירושלים?
19בזמנו כתבתי דיווח נרחב על דגימתי את מיכל מארמון הנציב.
הדיווח ואיתו כל השרשור נמחקו משום מה.
כתבתי שם שמיכל הבטיחה לי שאוכל להגיע אליה לביקור שני חינם אין כסף ושהיא הבטיחה לי טקס רחצה מפנק כמו שאני אוהב.
בארבעת החודשים האחרונים, ניסיתי כתריסר פעמים לתאם איתה כדי לבוא ולקבל את הטיפול החינמי.
היא דחתה אותי שוב ושוב בתירוצים שונים שהיא לא בעיר, יש לה אורחים וכו'.
בזמן האחרון היא אפילו לא עונה לי יותר.
רציתי לשתף עימכם מידע זה ושכל אחד יעשה את החשבון שלו עם עצמו אם להאמין להבטחותיה.
יחס גורר יחס