כ מרינה - מעסה מחולון - דף 2 - סקס אדיר

מרינה - מעסה מחולון

11
חולה כוס, אתה לא יכול לומר כנראה ו בוודאות באותו משפט כך. חיוך

או כנראה או בוודאות - אחרת יש סתירה קריצה

הפעם האחרונה שהייתי אצלה אגב, זה לפני שנתיים וזה היה ברחוב שנמצא בין שנקר לחנקין (שלא יגידו כאן שאני נותן כתובת מדויקת).

לא היתה כניסה דיסקרטית, היא אפילו לא התגוררה בקומה ראשונה- זה היה בניין מגורים רגיל. אם זה מפריע לך קח את זה בחשבון, בהנחה שהיא נמצאת באותו מיקום.

מרינה - מעסה מחולון

12
עדכון:
את מרינה "פגשתי" ביד2, הלכתי לא בגלל הסוף השמח אלא כי השעות שלה גמישות יחסית (בוקר עד ערב מאוחר), המחיר 150 ש"ח סביר ורציתי עיסוי מקצועי.

מרינה להערכתי בת 40-50 (האמת שאני גרוע בהערכת גילאים). גרה בחולון בבניין מגורים רגיל ליד רחוב שנקר (גרה עם ההורים שלה כף שלפעמים יש גם רעש) לא הכי דסקרטי אבל אני רווק ולי זה כלל לא מפריע.
מרינה היא שמנה ועם חזה עצום ממדים (הערכה שלי קאפ של JJ). בכל הפעמים שהייתי זה היה כאשר היה קר עדיין בערב, אז היא הייתה תמיד עם טייטס ורק טופ-לס.

העיסוי מתבצע בחדש שינה שלה על גבי מיטת עיסויים (יש מזגן, נקי מאוד והיא תמיד מחליפה כיסוי לאחר כל לקוח). העיסוי עצמו טוב מאוד (בערך 40-45 דקות) ומתבצע רק כאשר אתם על הבטן. שלב "ההפי אנד" משעמם ורואים שהיא עושה את זה רק בכדי שיהיו לקוחות חוזרים ולא יותר מכך ולפעמים אני מוותר על זה (הייתי אצלה כבר 5 פעמים). עקרונית זה תמיד הסתיים בין החזה שלה.

ציונים:
מראה: 5 (ורק לחובבי מבוגרות).
ניקיון וסדר :10.
חזה: 10.
עיסוי: 8.
עיסוי לחבר הקטן: 4-5 (באמת שהעיקר הוא העיסוי עצמו).

מרינה - מעסה מחולון

13
הזדמנתי לחולון בנושא עבודה ובסיומה הרגשתי צורך עז לפריקה. נזכרתי ששמרתי מיד2 מספר טלפון של מסאזיסטית
והתקשרתי אליה.

לשימחתי היתה פנויה. כיוונה אותי לרחוב שקט במרכז חולון. הגעתי , דפקתי בדלת וכשפתחתיי ראיתי אשה מבוגרת עם חזה ענק , טוסיק ענק ובטן לא קטנה.

זה לא הטעם שלי, אך הייתי חרמן ונכנסתי.

שילמתי 150 שח, היא התפשטה , נשארה עם חוטיני, ואכן - החזה ענק וכבד, עם פטמות גדולות ומחרמן.

נשכבתי על מיטת טיפולים לליטופים עדינים עם הידיים והחזה, אך חיש מהר הסתובבתי כדי שגם שמוליק יהנה מהפטמות המלטפות.

כשהרגישה התעוררות רבתי לקחה שמן והחלה בעסוי של שמוליק והביצים עם הידים והחזה לסרוגין

בינתיים שלחתי יד בין הרגליים, ןהתחלתי ללטף מתחת לתחתונים, האזור נעשה לח, ןאחר כך רטוב מה שהוסיף לחירמון שלי ובנוסף ליטפתי את השדיים הכבדים .

עד מהרה עלתה למיטה בין הרגליים שלי הכניסה את שמוליק בין שדיה ונתנה לי לבצע טיטפאק עצבני עד שכמעט גמרתי.

הורדתי אותה מהמיטה חזרה לעמדה צדדית , הכנסתי אצבעות עמוק בין רגליה למחילה רטובה ונתתי לה לשפשף עם הידיים והציצי עד שהתפוצצתי בתענוג.

ניקתה אותי ויצאתי רגוע ונינוח.

היא לא הטעם שלי ולכן לא אחזור

הדירה- דירת מגורים פרטית ולכן לא אמסור פרטים נוספים כדי לשמור עליה.

כל מי שרוצה יכול לכתוב לי בפרטי ויקבל את מספר הטלפון

[הועבר לשרשור המתאים]

UMA2013-07-28 21:17:04

מרינה - מעסה מחולון

14
עקב שאלה שנשאלתי בפרטי , להלן פרט נוסף :

כאשר שילמתי , שאלה אותי מה אני רוצה לעשות, עניתי לה בודי. אז התפשטה ונשארה עם תחתונים.לא הסכימה להוריד אותם. אבל אחרי כמה ליטופים בין הרגליים , כאשר נרטבה, נתנה לי להכניס אצבעות חופשי מתחת לתחתונים.

כנראה יש לתאם ציפיות איתה - אז שימו לב..

וכמו כן- היא שמנה - חזה ענק, בטן גדולה , טוסיק גדול

מרינה - מעסה מחולון

15
קיבלתי פרטים דרך צד שלישי ויצרתי קשר.
יש לציין שמאז הפרסום בפורום קשה מאוד לתאם עם הגברת.
התיאור של הרבה סקס2 מדוייק להפליא ואין הרבה מה להוסיף זולת העניין שכאשר ניסיתי לגשש בין שני גזעי רגליה היא אמרה שהיא "לא אוהבת את זה ובשביל מה לך..."
אישית גמרתי בTITFUCK "עצבני" ויש לציין ששדיה אכן כבדים וענקיים.
חובב ציציענק - לשאלתך, כן הם גדולים מאלו של סמדר. בערך פי אחד ורבע בגודל.
זה לא אני, זה היצר.

מרינה - מעסה מחולון

20
[QUOTE=jamesr]נדמה לי שהיו כאן דיווחים ישנים עליה http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=22032

[/QUOTE]
אם אכן מדובר בה, אז היא החליפה מספר מאז.
[QUOTE=חולה כוס] [QUOTE=sometimes]הייתי בעבר אצל אחת בשם מרינה מחולון (מספר הטלפון מתחיל ב 317 ) והיא קבלה קרוב לרחוב שנקר.
[/QUOTE]
המ"ס שלה אכן מתחיל ב- 317 אז כינראה שזו היא בוודאות ![/QUOTE]
קבלתי מהרבה סקס את המספר (תודה אצבע למעלה) והוא לא מתחיל ב - 317.

הגיוני שזה המקרה (בחיפוש של המספר שקבלתי מהרבה סקס בגוגל - הגעתי למודעה ביד 2 והבחורה נקראת שם marina).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”