אליס רמת גן - לאוהבי הקטנות
12טוב,
הייתי אצלה ודווקא היא לא תקתקה אותי והיתה אפילו נחמדה מאוד.
המראה אומנם צעיר וחמוד אבל...
פנים-6
גוף-6
מסג-6
מציצה מקונדמת-3
זיון-4 חלש מאוד
חויה לא יקרה אבל לא אחזור.
זוהי דעתי והתנסותי האישית ...
בהצלחה לחרמנים

13פרופסור- הרגת אותי "אפולו המקרר.."בכל מקרה הדיל ב 300 ש"ח נשמע מעניין.
למרות שניסיון שלי לחתור לדיל המדובר, תוך כדי שיחה נתקל בסירוב שלילי ושלילה מוחלטת של אפשרות זו.
יתכן כי ניסתה להוציא ממך מפגש נוסף, יתכן כי מידע זה נמסר רק במפגש פנים מול פנים ולפי שיקול דעתה, הבלעדי.
כך או כך, 200 ש"ח עבור פעילות ספורטיבית המסתכמת באוננות קצרצרה אינם מתאימים לחיפושי.
נ.ב.
למי שממש מעוניין, אני מאמין שעם קצת "עזרים חיצוניים" אפשר להאריך את המפגש.
להלן תמונותיה, לא הייתי כך שאיני יכול לאמתן.
אחת:

ועוד אחת:

מהר מהר לפני שייגמר...
15הייתי אצלה היום..
רזה, חזה קטן, נמוכה (כ 1.60 מ'), שיער שטני די ארוך.
גם לי פתחה את הדלת כשהיא לבושה במגבת שהוסרה מהר מאד, התחילה במסג' סתמי של כ - 10 דק'
ואח"כ ביקשה שאסתובב והחלה בבודי סתמי עוד יותר.. לבקשתי חזרנו למסג' בגב שלאחריו הסתובבתי שוב עד לשחרור.
אמרה שיש לקוחות VIP שמבקרים אצלה שנים וזוכים לסקס מלא תמורת 300 ש"ח, כשיצאתי אמרה לי שבפעם הבאה אוכל לקבל יחס של VIP.. בקיצור כל אחד יכול להיות אצלה VIP. מאפשרת נשיקות בגוף והחדרת אצבעות בעדינות, מה שמזכיר לי שתוך כדי ליטוף רגליה גיליתי שהיא לא ממש מקפידה להוציא שערות בזמן
, מחיר הביקור הוא 200 ש"ח והייתי כ-30 דקות

לסיכום, למרות שהצלחתי להשתחל לקטגוריית ה VIP לא מתכוון לחזור ולא ממליץ..
ירון
17הייתי היום אצל אליס.כל התיאורים נכונים אבל אני חייב לומר שלא תוקתקתי מה עוד שאני מהמסיימים מהר...
היא באמת אמרה לי להסתובב אחרי דקות ספורות והייתי משוכנע שאני מתוקתק אבל הטיפול שלה בז' היה איטי, מענג ועם הפסקות קלות כדי שלא אגמור מהר עד אקורד הסיום שהיא סימנה לי שזמנינו תם...
היא באמת אמרה לי להסתובב אחרי דקות ספורות והייתי משוכנע שאני מתוקתק אבל הטיפול שלה בז' היה איטי, מענג ועם הפסקות קלות כדי שלא אגמור מהר עד אקורד הסיום שהיא סימנה לי שזמנינו תם...
19אני הייתי אצלה לפני יום כיפור.
שהיא מכירה מישהו אז היחס אחר לגמרי.
היא בת 33 בערך, רזה ומראה יותר צעיר אבל שמתקרבים ושמים לב לפרטים רואים את הגיל.
היה יחס נחמד, והיינו על הספה בחדר ולא במיטת מסא'ג בחדר הקטן.
בסך הכל נחמדה
20[QUOTE=wow] מישהו היה בזמן האחרון?[/QUOTE]
לאחר שwow הקפיץ את המודעה נסעתי לראות במה מדובר.
בשורה תחתונה צריך מישהו שהיה ויודע במה מדובר בכדי לסגור פינה.
אז ככה: כאשר התקשרתי למספר המופיע בתחילת המודעה בשעה 13:00, ענה לי קול נשי סלאבי מוכר שהפנה לאיך לא - "הרוא"ה 80"
שזו המעסה שבתכלס יושבת בהרוא"ה 74 ויש עליה בפורום מספר פוסטים.
מאוחר יותר, כעבור שעתיים התקשרתי אל אותו מספר
וענתה לי כבר מישהי אחרת לגמרי (לא סלאבית ולא בטיח), ישראלית אשר הפנתה אותי לביאליק 22 ואמרה להתקשר משם. הגעתי, התקשרתי והופניתי לרחוב קלאוזנר (או קלוייזנר) הסמוך לבנין ישן ובו דלת נפרדת ששם יושבת הבחורה.
שמח וטוב לב דפקתי על הדלת אך מי שפתחה לי אותה ודאי לא הייתה אליס אלא בחורה ישראלית קומפקטית ורזה מאוד העונה לשם דנה. בלונדינית עם עיניים כחולות.
הותיקים מביניכם אולי ייזכרו במי מדובר משום שהיא עבדה בבן יהודה 38 לפני כ 5 שנים.
לגבי אליס - אמרה שכבר לא עובדת
האם מישהו יכול לעשות לנו סדר בדברים?
לאחר שwow הקפיץ את המודעה נסעתי לראות במה מדובר.
בשורה תחתונה צריך מישהו שהיה ויודע במה מדובר בכדי לסגור פינה.
אז ככה: כאשר התקשרתי למספר המופיע בתחילת המודעה בשעה 13:00, ענה לי קול נשי סלאבי מוכר שהפנה לאיך לא - "הרוא"ה 80"

מאוחר יותר, כעבור שעתיים התקשרתי אל אותו מספר
וענתה לי כבר מישהי אחרת לגמרי (לא סלאבית ולא בטיח), ישראלית אשר הפנתה אותי לביאליק 22 ואמרה להתקשר משם. הגעתי, התקשרתי והופניתי לרחוב קלאוזנר (או קלוייזנר) הסמוך לבנין ישן ובו דלת נפרדת ששם יושבת הבחורה.
שמח וטוב לב דפקתי על הדלת אך מי שפתחה לי אותה ודאי לא הייתה אליס אלא בחורה ישראלית קומפקטית ורזה מאוד העונה לשם דנה. בלונדינית עם עיניים כחולות.
הותיקים מביניכם אולי ייזכרו במי מדובר משום שהיא עבדה בבן יהודה 38 לפני כ 5 שנים.
לגבי אליס - אמרה שכבר לא עובדת

האם מישהו יכול לעשות לנו סדר בדברים?